Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel mübarek gecede böyle ruya görmüşsün inşlh en kısa zamanda gerçekleşir ruyan tatlımGünaydın canlarım. . Rüya gördüm hamileydim Karnım şişmişti ne kdr güzeldi yaaarabbim ruyalarimizi gerçeğe dönüştürsün inşallah. Ruh bir tek uykuda vücuttaki esaret ten kurtulup olması gereken yere ahirete gidermis orda ne yasadiysa rüya olarak gorurmusuz ruhum dün hamilemiydi.. çok dua ettim dün hepimize rabbim kabul ederse. Allahim o güzel duyguyu nasip etsin hepimize
![]()
Cnm biz de gelmek isterdik ama bizim gelmemiz zor baya bi uzaktayiz![]()
facebook taki grubun adı ne idi
https://www.facebook.com/groups/azo1234/
AZOOSPERMİA VE ERKEN YUMURTA YETMEZLİĞİ SORUNLARI BİLGİ PAYLAŞIM TOPLULUĞU
bu arada canım tedaviniz nasıl gidiyor hiç test yaptırmadını mı?
[TABLE="width: 288"]
[TR]
[TD="class: xl65, width: 78, bgcolor: transparent"]oldersenolur[/TD]
[TD="class: xl64, width: 38, bgcolor: transparent"]26-28 4yıl[/TD]
[TD="class: xl64, width: 86, bgcolor: transparent"]sebebsiz azo spermi 1.500 000 lökosit,,2 000 000 germ[/TD]
[TD="class: xl63, width: 96, bgcolor: transparent"]10-2-2014 tedaviye başladılar sadece bitkisel küre başladık hprex, litrex spermatik sıvı ve tozlar gönderildi
lökosit için de antibiyotik rulid ve tetradox[/TD]
[TD="class: xl64, width: 84, bgcolor: transparent"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
peki grem hücreler ne kadar çıktı tabloya ekleyeyim bide spermatid ne kadar çıktıevt yaptırdık canım ama ne yazıkkı gene 0 çıktı.
birazda hormonları iyi olanların sperm çıkışı pek olmadığını okumam beni iyice umutsuzluğa itiyor ama nasip işte![]()
evt yaptırdık canım ama ne yazıkkı gene 0 çıktı.
birazda hormonları iyi olanların sperm çıkışı pek olmadığını okumam beni iyice umutsuzluğa itiyor ama nasip işte![]()
Inşallah tatlım aminnnn. Rabbim nasip etsin hepımıze. Dün gece balkondan gökyüzünü izlerken yemyeşil kuyruklu bi şekilde kocaman bi yıldız kaydı çok etkilendimcnm hayırlıısyla hamile haberini bekliyorum..............hadi bayram öncesi bi halay çekelim yakışır bize
ne güzel mübarek gecede böyle ruya görmüşsün inşlh en kısa zamanda gerçekleşir ruyan tatlımamin......
Kızlar nasılsınız ben memleketteyim anneannem hala hastanedesize birşey sormak istiyorum pregnyl kullananlar kaclik kullanıyor yan etkisi çok fazla gibi geldi korktum hic yan etki gören oldu mu bir de yaparken ince uçlu enjektör mu kullanmak gerekiyor ve nereden yapılıyor biliyorum çok soru sordum ama sanırım biz de artık yavaş yavaş igneye geciyoruz daha ince esim hic iğne olmadı desem yalan olmaz ve benim de be yazık ki igne fobim var görünce bayılır gibi oluyorum benim yapmam pek mümkün değil napicaz bilmiyorum
Günaydın canlarım. . Rüya gördüm hamileydim Karnım şişmişti ne kdr güzeldi yaaarabbim ruyalarimizi gerçeğe dönüştürsün inşallah. Ruh bir tek uykuda vücuttaki esaret ten kurtulup olması gereken yere ahirete gidermis orda ne yasadiysa rüya olarak gorurmusuz ruhum dün hamilemiydi.. çok dua ettim dün hepimize rabbim kabul ederse. Allahim o güzel duyguyu nasip etsin hepimize
![]()
Kızlar nasılsınız ben memleketteyim anneannem hala hastanedesize birşey sormak istiyorum pregnyl kullananlar kaclik kullanıyor yan etkisi çok fazla gibi geldi korktum hic yan etki gören oldu mu bir de yaparken ince uçlu enjektör mu kullanmak gerekiyor ve nereden yapılıyor biliyorum çok soru sordum ama sanırım biz de artık yavaş yavaş igneye geciyoruz daha ince esim hic iğne olmadı desem yalan olmaz ve benim de be yazık ki igne fobim var görünce bayılır gibi oluyorum benim yapmam pek mümkün değil napicaz bilmiyorum
Canım inşallah rüyan gerçek olur.Bende dün bütün topikte dua eden arkadaşlar için dua ettim.Azosperm hastalığından kurtulup hamile kalmak için.Allah dularımızı kabul etsin.Sen rüyanda da gördün bu güzel bir işaret bence.Mutlu haberleri paylaşman dileğiyle.
Tefriciye listesinde eksiği olan kardeşlerim lütfen bir an önce eksikleri tamamlarsanız sevinirim
Malum bayramdan hemen sonra yeni dualara geçeceğiz
Bayrama da az kaldı.Bayramda ev de olmayacağım. Lütfennnnn........
1 Ağustos Cuma yeni duamıza geçeceğiz
Eksiği olan okumayan 3 arkadaş kaldı.
Onlarda okusalar hemen bitecek
Şimdi buraya yazman istemiyorum
Sonra yanlış anlaşılıyorum
Hepsine mesaj gönderdim zaten
Tülaycım duasi tamamlanmayan kaç kişi var ki arkadaşlar okumycak galiba biz tamamlayalim