Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür teşekkür ederim Allah razı oksun hepinizden . Çok şükür bugünümüze tedavi yarım da kalabîlirdi . Ama yine de insanın yüreğine sözü geçmiyor çok üzüldük :( 12 gün rüya gibiydi Rabbim o yüzden hamileliği 9 ay yapmış dedim içimden. Stresliydim heyecanlıyım umutluydum umutsuzdumm hepsini yaşıyordum ama hamile gibi hissetmek dünyanın en güzel duygusuymuş inşallah Rabbim hepimize yaşatır . Hepinize iyi bayramlar diliyorum inşallah çoçuklarımızla geçireceğimiz bayramlar nasip eder Allahım âmin...
Ecrin çok geçmiş olsun tatlım benimde ilk denemede tutmamıştı moralini bozma göreceksin hayırlısı ile yavruna kavuşacaksın.denemiş olmanız bile çok güzel bir gelişme

cemremcim nsln cnm ilerleme var mı toplantımızda da inşallah tanışır uzun uzun sohbet ederiz sevgiler:54:
cnm daha dr. gitmedik inşlh agustosun ortası gibi sperm testti vercek eşim inşlh şekerim bol bol sohbet ederiz...:29:
umarım hepiniz iyisinizdir eşimin ocak ayında tedaviyi bırakmasıyla benimde topikte yazacak paylaşacaklarım olmadığından uzun zamandır girmiyordum ama hep dualarımda ve aklımdasınız...bi çoğunuzda germ hücreler spermatoza olmuş bi çok kişi sperm görmüş tedavide olup emek veren herkes inşlh spermleri görür ve sağlıklı bebeklerine kavuşurlar...benim eşim tedaviyi sonlandırdı artık bıktığını söyledi üzüldüm ama dahada fazla zorlayamadım oda haklıydı zamana bıraktık ve hayırlısı dedim...bi süre uzaklaşayım dedim....herşeyi kendime dert etmek en büyük özelliğimdir son 2 aydır iş yerinde de birsürü sıkıntı sitre yaşadım ve sonunda artık vücudum iflas etme noktasına geldi sol kolumda yanma ve uyuşukluk hissi oldu 10 gün ve sonra sol yüzümde de hissettim dr gittik emar çekildi ve beyinde ne olduğu bilinmeyen beyazlılar görüldü dr bunlar iyi huylu ama takip edicez dedi çok üzüldüm çok korktum depresyona girdim
şuan tedavideyim ve psikolojik ilaçta kullanıyorum onun sayesinde biraz sakinleştim ama içim çok yanıyor nolur çocuk meselesini çok fazla dert etmeyin olmuyorsa öylesi hayırlı demekki bir sürü şey yaşıyorum içimde fırtınalar kopuyor eşim deli divane oldu dün bi dr daha gittik araştıracaklarını söylediler inşlh kötü şeyler çıkmaz ve sağlığım düzelir sizlerden benide dualarınıza katmanızı istiyorum dualarınızda banada yer verin ...hepiniz allaha emanet olun sağlıkla kalın canlarım tedavi aşamasında olan herkesin gönlündeki geröek olsun hamişler sağlıklı bebeklerine kavuşsunlar inşlh ......:25::25::25::25:
cnm çok ama çok çok geçmi,ş olsun inşlh hiçbi sorun çıkmıcak haklıısn bi cocuk derdine düşüp kendimizi gençliğimizi yıllarımızı heba ediyoruz yoluna akışına bırakamıyoruz inşlh güzel günlerin olacak bundan sonra:29:
Dogru korkuyoruz ama yapacak baska birsey yok
Esimin birdahaki testinde o testleride yaptirmasini soyleyeyim
Ast alt sine ne demek oluyor labaratuvara bunlarmi istiyoruz diyorsunuz??ve bunlarin sonucunuda celalettin hocami bakacak
cnm üroloğa hormon tahlilleri derken ast alt yede bakın diyeceksin....sonuçlar hocaya göstersende olur zaten normal değerlerle karşılaştırınca anlarsın sorun varmı yok mu:34:
Cennet anneleri hepinizin bayramını en samimi duygularımla kutluyorum ,Muhammedim ve Meryemim ellerinizden öpüyor bu bayram yavrularımla girdigimiz ilk bayramımız bizim için çok duygusal bir gün Rabbim hayırlı vakit ve zamanda hepinizi sevindirsin,dilim döndükce çoçuklarla uğraştıkca hep duslatimdasiniz umarım herkes umutla ve heyacanla imtihanını kazanır. .canlar babam çoçuklara bayram harçlığı verdi ve dedi ki belki bir dahaki bayram olmam çok duygulandım tutamadım kendimi ağladım babam akçiger kanseri hayat işte bir yerden güldürüyor bir yerden ağlatıyor.....Allaha emanet olun her günün kıymetini bilin sevgiyle kucaklıyorum.7 yıl çoçuk özlemi çekmiş katdeşniz...sizleri hiç unutmadım.
aminnnnnnnnnnn güzelim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :29:
Yine hüzünlü bir bayram rabbim hepimize kapisini açan el open dua eden evlatlarimizin olduğu bayramlar versin.
evet cnm ya gene bu bayram yüzümüzde heppp sahte gülümsemelerle gezdikbi daha ki vramazan bayramına evlatlarımızla geçirelim i,nşl:26:

Bıraktık mecburen iğneleri boşu boşuna hem hormonlarını bozduk hem eşimin canı yandı, ayrıca dünya para verdik iğnelere Türkiye'den getirmedik burdan aldık iğneleri benim doktorum Allah razı olsun yazdı. Eylül'de kısmet olursa Allahım izin verirse Istanbula gitmeyi düşünüyoruz Emre beye ve Celalettin hocaya gidicez hangisi daha mantıklı gelirse ona gidicez. Rabbim bize yardımcı olsun duam hep bu. Bize doğru yolu göstersin doğru iyi insanlarla karşılaştırsın. Sizin de inşallah hormonlar bozulmamıştır.allahım yardımcımız olsun hepimizin.
tatlım yazını okudum üzüldüm bundan sonra ki kararların inşlh sonu güzel olsun hakkınıza hayırlar bulsun hep sizin için.....
Arkadaşlar desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür teşekkür ederim Allah razı oksun hepinizden . Çok şükür bugünümüze tedavi yarım da kalabîlirdi . Ama yine de insanın yüreğine sözü geçmiyor çok üzüldük :( 12 gün rüya gibiydi Rabbim o yüzden hamileliği 9 ay yapmış dedim içimden. Stresliydim heyecanlıyım umutluydum umutsuzdumm hepsini yaşıyordum ama hamile gibi hissetmek dünyanın en güzel duygusuymuş inşallah Rabbim hepimize yaşatır . Hepinize iyi bayramlar diliyorum inşallah çoçuklarımızla geçireceğimiz bayramlar nasip eder Allahım âmin...
tatlım çok zordur o an lar tahmini bile edilmez acının ama şükür o günleride yaşadın inşlh bi daha ki sefere 9 ay boyunca yaşayacaksın o günleri:34:

herkese hayırlı bayramlar
bu bayramın son günüde gelemedim bi türlü topiğe bayram öncesi zaten klasik kay. bayram temizliği ,yemekleri derken bayram sabahı oldu ilk gün kayn.dedeydim dün babamlarda bugün evdeyim ..
gene yarı mutlu yarı hüzünlü geçti bayramım.hepimizin gerçekten yüzünün güldüğü günler yakındır inşlhh...
bugün evlilik yıldönümüm bi daha ki seneye evladım yanımda olur inşlh..:43::43:

Ecrin çok geçmiş olsun tatlım benimde ilk denemede tutmamıştı moralini bozma göreceksin hayırlısı ile yavruna kavuşacaksın.denemiş olmanız bile çok güzel bir gelişme

Teşekkür eferim cnm destek olduğun için. Zaman bulursan hikayeni yazarmısın neden azo idiniz , neden ilk denemede tutmadı sonra ne yaptınız farklı olarak , hangi merkezdeydiniz ? Hikayen Hem bana hem de buradaki tüm arkadaşlara umut olur ...

Benim eşimde azosperm. Canim nasil yapilior

İNCİR KÜRÜ : 8-9 adet kuru inciri iyice yıkayın. Yarım litre suda kaynatttıktan sonra sabah akşam, aç karnına suyunu için. İncir kürü kadınlarda da doğurganlığı artırdığından her iki eşin birlikte kullanması daha yararlı olur sanırım.ve bide incirleri hafif ortadan yarman daha faydalı olacaktır.

* Bu kürleri 20-25 gün uygulamanız gerekecektir.

Benim eşimde azosperm. Canim nasil yapilior

Peki herhangibir tedavi yada tüp bebek falan bişey denediniz mi tam olarak ne durumdasın. Ve bi de her gece bi tane inciri saf zeytinyağına batırıp sabaha kadar bekletip yediredebilirsin onuda sabah aksam aç karına dene ben suan bunu deniyorum bi ay yada yirmi yirmi beş gün sonrada kaynatıp suyunu içirecem artık ne görüp duyduysam deneyecem inşallah bi tanesi sebep olurda Rabbim Hayırlısıyla bizlerede bi çocuk nasip eder.

Canlar öncelikle Allahın selamı üzerinize olsun bu topikte çok şey paylaştım ağladım,sevindi....eskiler beni tanırlar hep bunalımlardaydım herkes herşey üstüme geliyordu 7 yıllık evliydik ve milletin laflarından çok bunalmıştık .işimiz gücümüz vardı.yaşımızı başımızı almıştık çoçuk yapmamamız için hiç bir sebep yoktu ve çoçuk düşünmüyoruz dedimizde buna kimse inanmıyor irdeledikce evliliğimize zarar veriyorlar psikolojik olarak beni delirtiyorlardı,eşimde bende aynı topragın insanıydık birbirimizi seviyor kulak asmamaya çalışıyor çevreye çoçuk düşünmüyoruz diyoruz ama ilk günden itibaren çocuk istiyorduk...netten falan hep araştırdik devlet hastesini olsun dedik 3 sene bursadan izmir ege ünive git gel yaptık o üç sene hayatımızın en sen seneleriydi orada üç senede bir defa tüp bebek yapabildiler kalacak yer sorunu ,iş yerimdeki dedikodular sonuç olumduz beşinci gün embiryosu tutmadi şiddetli kanama ruhsal bunalim uzun süre ara verdik ve kendimi toparladığımda ankara özel bir klinikte sil baştan tedaviye başladık eşim azoydu tıkanıklik varmış o amaliyat oldu benim tüplerim tıkalıymış onuda öğrenmiş olduk yine umutsuz bir sekilde ikindi tüp bebek prof eliyle yapıldı 3 gün embiryosu yerleştildi 9.gün evde test yaptık çok silik ikinci cizgiyi gördük ama kan testini görmeden inanmadik fakat şükürler olsun hamileymişsim dünyalar bizim oldu kanamalı sorunlu zor bir hamilelik sürecinden sonra ikizlerimize kavuştuk çok zor elde ettik Rabbim hayırli evlat eylesin sizleride vakti zamanında sevindirdin .herzaman çok defa buraya yazdım tekrar yazayım kimseye kulak asmayın her gününüzün kıymetini bilin eşlerinizle birbirinize destek olun artık tıp çok ilerledi herşeyin tedavisi var bol duayla moralle azimle mücadelenize devam edin.yazacak çok şey var ama ikizler müsade etmiyor Allaha emanet olun evleriniz çoçuklarınızla şenlesin hayırlı haberlerinizi alacağız Allahınizniyle

Allah razı olsun canım eger eşinde azosperm varsa kaan hocayı öneririm(ankarada kaan aydos ) azosperm tedavısınden sonra tup bebek aşamasına gelındığinde istanbulda memorıal hastanesinde doktor semra hn var onu tavsıye edebılırım bizim henüz tup bebek aşamamız olmadı sonuclar kotu çıkınca tedavıye devam edıyoruz suan ama bende tup bebek ıçın memorıal ı tercih edeceğim inşallah bu arada sen hangi ilde oturuyorsun arkadaşım

Uzunnzamandan sonra tekrar burdayım biz geçennhafta kaan aydosa gittik eşime On beş gün kullanacağı normalde soğuk algınlığına iyi gelen bi ilaç verdi bittikten sonra tekrar Sperm tahlili verecek olumlu yada olumsuz sonuçta mikrotese yapılacak eger mikrotese sonuç vermezse altı aylık tedavi uygulanacak sizdemi böyle bi tedavi yöntemi verdi ben önce uzun bi tedavi verip sonra mikrotese yapar diye düşünmüştüm ama tam tersi oldu bu hocadan tedavi olan arkadaşlar beni bilgilendirebilirmisiniz sevgili arkadasım nurum sizin tedavi yönteminiz nedir sonuç aldınız rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah

Uzunnzamandan sonra tekrar burdayım biz geçennhafta kaan aydosa gittik eşime On beş gün kullanacağı normalde soğuk algınlığına iyi gelen bi ilaç verdi bittikten sonra tekrar Sperm tahlili verecek olumlu yada olumsuz sonuçta mikrotese yapılacak eger mikrotese sonuç vermezse altı aylık tedavi uygulanacak sizdemi böyle bi tedavi yöntemi verdi ben önce uzun bi tedavi verip sonra mikrotese yapar diye düşünmüştüm ama tam tersi oldu bu hocadan tedavi olan arkadaşlar beni bilgilendirebilirmisiniz sevgili arkadasım nurum sizin tedavi yönteminiz nedir sonuç aldınız rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah

Canim bizede ilk onları verdi hatta ultrasyonla bakarak cocuk olmaz dedi hicbi hormona bakmadan:) hatta ve hatta hidroseli ve varikoselide anlamadı 15gun sonra test yaptrt dedi ve gene bisi cikmadigini soyledigimizde gene hormonlara bakmadan yada detayli arastirmadan tese ameliyati dedi ama size tedawi verirmi bilmiorum bizim hicbiseye bakmadan verdigi soğuk alginligi ilaclariyla teseye karar verdi insallah sizin öyle olmaz canım..
Biz celalettin hocanin hastasiyiz şuan da hicbi hücre yoktu ama cok şükür hucrelrimiz spermin son evresinde hatta arada sperm cikislarimiz tektuk oluyor

Canlarım hepinizin bayramını kutluyorum biraz geç oldu ama sebebi üzücü 22sinde olması gereken adetim olmadı ta ki bu güne kadar kesin hamileyim dedim bayramı tuvalette geçirdim resmen sürekli kontrol heyecan bu gün adet oldum neden bu kadar ümitlendim anlamıyorum neyse işte HARİKA BİR DYYGUYDU.........

Canim bizede ilk onları verdi hatta ultrasyonla bakarak cocuk olmaz dedi hicbi hormona bakmadan:) hatta ve hatta hidroseli ve varikoselide anlamadı 15gun sonra test yaptrt dedi ve gene bisi cikmadigini soyledigimizde gene hormonlara bakmadan yada detayli arastirmadan tese ameliyati dedi ama size tedawi verirmi bilmiorum bizim hicbiseye bakmadan verdigi soğuk alginligi ilaclariyla teseye karar verdi insallah sizin öyle olmaz canım..
Biz celalettin hocanin hastasiyiz şuan da hicbi hücre yoktu ama cok şükür hucrelrimiz spermin son evresinde hatta arada sperm cikislarimiz tektuk oluyor

Canım tebrik ederim inşallah yakında güzel haberlerini alırız

Canım ya biz bulunduğumuz şehirde hormon genetik ve Sperm tahlilleri yapmıştık o sonuçlarla gittik kaan hocaya diğer doktorlar varikosel var demişti ama kaan hoca varikosel ileri değil ameliyata gerek yok dedi soğuk algınlığı ilacı verdi sudafed ve endol bitince burda spermntahlili yapıp mail atacaz ve bizi mikrotese için çağıracak sizeede aynısını demiş ya canım siz orda mikrotese yaptınız mı ne sonuç aldınız da doktor değiştirdiniz canım kafam karıştı benim ne yapalım bu doktora devam edelim mi yoksa istanbul damı tedaviye devam edelim riske atmak istemiyorum çünki eşimde canlı cansız hiç Sperm yok ve kaan hocayı araştırıp ta gittik bana fikir ver canım yaaaa

Canlarım hepinizin bayramını kutluyorum biraz geç oldu ama sebebi üzücü 22sinde olması gereken adetim olmadı ta ki bu güne kadar kesin hamileyim dedim bayramı tuvalette geçirdim resmen sürekli kontrol heyecan bu gün adet oldum neden bu kadar ümitlendim anlamıyorum neyse işte HARİKA BİR DYYGUYDU.........

canim ayni duyguyu bende bu sefer yasadim adetim ilk kez bukadar gecikti artik her nedense...ve icime hic sepepsiz öyle bir umut dogduki düsüncesi bile okadar güzeldikiiii anlatamam ama sadece bikac gün sürdü bu sevinc yani resmen hamileymisim gibiydi oysaki öylesine hamilelik imkansiz gibi...ayni dedigin gibi neden bukadar umitlendim bildigim halde bende anlamadim...ins en yakin sirada hissederiz bu duygunun gercegini...

canim ayni duyguyu bende bu sefer yasadim adetim ilk kez bukadar gecikti artik her nedense...ve icime hic sepepsiz öyle bir umut dogduki düsüncesi bile okadar güzeldikiiii anlatamam ama sadece bikac gün sürdü bu sevinc yani resmen hamileymisim gibiydi oysaki öylesine hamilelik imkansiz gibi...ayni dedigin gibi neden bukadar umitlendim bildigim halde bende anlamadim...ins en yakin sirada hissederiz bu duygunun gercegini...

Canım insallah en yakın zamanda neden olmasın allah isterse olur gercekten ümit etmek bile harikaydı canım en yakın zamanda inşallah

Herkese iyi bayramlar kizlar nasilsiniz hepinizi opuyorum :16:

Back
X