Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cokk sagoll canimmmm rabbim emeklerini bosa cikarmasinnn :16: vesile oldugun dualar bin kati sana donsunnn en kisa zamanda cok guzel haberler verirsin insallah

Amiinn canım benim İNŞALLAH
Rabbim hepinizden razı olsun sizlerde duaya eşlik ettiğiniz için
Umarım hakkıyla helaliyle yapıyorumdur
Rabbim eksiğiyle fazlasıyla kabul ve makbul buyursun inşALLAH:16::16::16:
Bizi ayakta tutan zaten dualarımız
Tek dayanağımız bu.

Amiinn canım benim İNŞALLAH
Rabbim hepinizden razı olsun sizlerde duaya eşlik ettiğiniz için
Umarım hakkıyla helaliyle yapıyorumdur
Rabbim eksiğiyle fazlasıyla kabul ve makbul buyursun inşALLAH:16::16::16:
Bizi ayakta tutan zaten dualarımız
Tek dayanağımız bu.
Evet cnm dualar olmasa ne yapardik bilmiyorum.senin gonlun rahat olsun rabbim bu emeklerini goruyo insallah karsiligni fazlasiyla alirsin..cnm buarada listede ilk bes kisinin duasininokudum zumra arkadasmzida okudum rabbim kabul etsin:16:

Herkese merhaba,
Eşim tedavi için Kasım ayında Celalettin Peru ile görüşmüştü. Arif Bey'den bitkisel ve sıvı ( certoly ve leydig) ilaçları almıştık. ancak eşim bitkisel hapları kullandıktan sonra tedavi olmaktan vazgeçtiği için sıvı ilaçlar ( certoly ve leydig ) elimizde kaldı. İhtiyacı olana kargo karşı ödemeli olarak gönderebilirim. İlgilenen var ise özelden mesaj atabilirler.

selam arkadaslar, bayram zamani felan bayadir topik sessizlesti nerelerdesiniz özledik artik :) ramazanda cogu diyordu bayramdan sonra hocaya gidicez diye yani hemen hemen herkes gidecek ti sanirim naptiniz gideniniz oldumu yenilikler varmi?? merak ettim sizleri :16:

slm arkadaslar,
bende biçok arkadasımız gıbı ara ara sızlerın yazdıklarını okuyan ve sızlerı uzaktan ve sessızce takıp edenlerden bırısıyım.
benımde esım azo...ege tıp fak.de tedavı oluyoruz. sımdıye kadar ultrasaon ıle bakıldı varıkosel yok, elle muayene temız ,hormonlar temis, Y kromozomuna bakıldı temız çıktı cok sukur. bu cuma da perıferık kan verılecekmıs. sanırım bu da genetık test ıcın ıstenıyor. bu konuda bılgısı olan var mı? perıferık kan testı nedır yani? bızden baska test ıstemedıler . butun testlerımız tamamlandı benım dosyam hazır , esımınde bu son testı kaldı. sonrasında ne olacak hıc bılmıyrm. bılen varsa...?
Rabbım hepımızın yuzunu guldursun inşallah...
:emir_bebek:

slm arkadaslar,
bende biçok arkadasımız gıbı ara ara sızlerın yazdıklarını okuyan ve sızlerı uzaktan ve sessızce takıp edenlerden bırısıyım.
benımde esım azo...ege tıp fak.de tedavı oluyoruz. sımdıye kadar ultrasaon ıle bakıldı varıkosel yok, elle muayene temız ,hormonlar temis, Y kromozomuna bakıldı temız çıktı cok sukur. bu cuma da perıferık kan verılecekmıs. sanırım bu da genetık test ıcın ıstenıyor. bu konuda bılgısı olan var mı? perıferık kan testı nedır yani? bızden baska test ıstemedıler . butun testlerımız tamamlandı benım dosyam hazır , esımınde bu son testı kaldı. sonrasında ne olacak hıc bılmıyrm. bılen varsa...?
Rabbım hepımızın yuzunu guldursun inşallah...
:emir_bebek:
Cnm oncellikle insallah guzel sonuclar alirsnz. Hormonlar temiz demissnz kacti? Dedgn test kromozom analizi icin veya hamile bayanlar dusuk yaptgnda bakiliyomus genetik bi sorun varmi diye karyotip analizi galiba. Dr unuz kim

Sıra FERAHEYMEN kardeşimizde :34:
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması :16:
Veee ikiz ikiz :8::55: hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması :16:
Herkes 2000 ADET YA BEDİ Okuyor
Okunma süremiz BUGÜN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım :45:
Haydi pamuk eller zikirmatiklere :3:
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah:16:

Not:Kumbaramızda fazladan YA BEDİ miz var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

Tulay ben dualari okudum canim haber veremedim yeğenim sunnet oldu ablam ewlendi derken giremedim kusura bakmayin nolur

Tulay ben dualari okudum canim haber veremedim yeğenim sunnet oldu ablam ewlendi derken giremedim kusura bakmayin nolur

Ne güzel tatlı telaşlarla uğraşmışsın hep
İnşALLAH bundan sonra da kendi bebiş telaşıyla doğum telaşıyla uğraşırsın canım
Okuduklarını not aldım hemen.

Cnm oncellikle insallah guzel sonuclar alirsnz. Hormonlar temiz demissnz kacti? Dedgn test kromozom analizi icin veya hamile bayanlar dusuk yaptgnda bakiliyomus genetik bi sorun varmi diye karyotip analizi galiba. Dr unuz kim

hormonları tam hatırlamıyorum ama normal degerler aralıgında ıdı hepsı...bız ege tıp a gıdıyoruz. şuan bır dr ısmı yok sırada kım varsa o bakıyordu ama bu cuma gıttıgımızde ege tavmergen e gecıcez. onun hastası olucaz yani...

Sıra ZÜMRA11 kardeşimizde :34:
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması :16:
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması :16:
Herkes 2000 ADET YA BEDİ Okuyor
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım :45:
Haydi pamuk eller zikirmatiklere :3:
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah :16:

Not:Kumbaramızda fazladan YA BEDİ miz var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

Flz01 ----------------------2000
Eda09--------------------- 2000
Sayes --------------------- 2000
Alev99--------------------- 2000

Bu arkadaşlara mesaj yazmama rağmen ulaşamadım
Demet kardeşimizin duasının tamamlanması için KUMBARA dan alıyorum
Eğer onlar okursa tekrar ekleriz kumbaraya
Dualarımız aksamasın canlarım.

Ne güzel tatlı telaşlarla uğraşmışsın hep
İnşALLAH bundan sonra da kendi bebiş telaşıyla doğum telaşıyla uğraşırsın canım
Okuduklarını not aldım hemen.

Canim okadar guzeldiki sünnet. Insan heveslenmeden yapamiio acaba bizede nasip olacakmi evlatlatimiz olabilecekmi die düşünmek cok zor kuzum. . Ve tabi devamli bebek soruları. .

Canlarım Merhaba ;

Uzun zamandır giremedim sırayla hızlıca okudum.

Geçmiş geçmiş bayramınızı tekrar mübarek olsun en son ben kutladım.:1:

Bizde hala beklemedeyiz.15 gün için annemin kanserle ilgili tadevisi tamamlanıp testler yapılcak.inşh iyi sonuçlar alırız.:16:

Her aşaması ayrı zor olan bir hastalık bu Allahım hiçbirinize yaşatmasın.radyolojide şuan göğüsü kömür karası oldu.acısı sızı ayrı kemoteraipisi ayrıydı.Allahım herkese şifa versin...Huzur versin.

ecrin_bebek;

Canım olumsuz sonuç için çok üzüldüm.Allahım inşh tejrar denemeyi nasip etsin güç kuvvet verisin.

denizbulut;

canım benim herşeyin başı öncelikle sağlık çok üzüldüm yaşadıklarına.
ben zannediyorum ki mutlaka eşi ara vermiştir.inşh devam edecektir.
sende kendine dikkat et.sağlıktan huzurdan ötesi yok.
Allah tez zamanda evlat hasretini dindirsin.

duruderyadeniz;

canım babana acil şifarlar dilerim.:43: seni öyle iyi anlıyorum ki anlatamam.
aynı duyguları ben yaşadım bu bayram inşh daha çok bayramlar yanımızda olurlar ama bu illet hastalık çok yorucu....
dilerim şifalar olsun.
muhammed ve meryemi öp benim için.

cemrem ve tülayım;

Canlarım evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun.
SAĞLIKLA HUZURLA YANYANA OLUN.bir ömür boyu....
Dilerim bir sonrakinde bebeklerde sizlerle olsun.:16:

nursima81;

CANIM alıntı yapmak istemedi çok yer tutmasın diye...
gözlerim doldu........dilerim bir sonraki bayramda bizlerle olsunlar.
isyan etmiyoruz bekliyoruz onları zamanı....
Eşin nasıl oldu canım sen nasılsın?

Yeşilimmmm;
canım kızöeler büyüyor...:nazar:
Maşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Çiçek;
Canım cinsiyeti belli olmuş sağlıkla kucağına almayaı nasip etsin.

Bilgisi olan yok galiba....

Bilgi amaçlı Müfit hocaya mail atmıştım şöyle bir cevap yazmış. Aranızda Müfit hocada tedavş olan var mıydı?

''Merhabalar,

Ergenlik çağında çıkan şey acaba sperm miydi yoksa meni gelmesi mi? Çünkü o yaşta spermiogram yaptırdığından şüpheliyim. İnmemiş testis ameliyat yaşı nedeniyle mikrotesede sperm çıkma şansı % 50 cıvarındadır. Bir testisin boyutu da normale yakınsa belki tedaviyle menide sperm de çıkabilir"

Ben anlamadım normal çıkış olabilir derken nasıl şansımız %50 oluyo.. Gerçekten kafam çok karıştı

kızlar ameliyattan sonra ilk testimizi yaptırdık ama malesef yine sperm çıkmadı.

Canm mrb çok üzüldüm ama belki test için erkendir iki ay olmuştu 6 aya kadar deniliyor diye biliyorum inş bidahaki testte cikar sperm canm doktor ne dedi gorustunuzmu umutluyum ben sizden cikicak inş Allahin izniyle

Son düzenleme:
Canim gecen ay gittik bizde varikosel için bizimde inmemis testis problemimiz ama bize bi yüzde söylemedi gerçi biz daha çok cvarikosel hakkında konustuk

Canım sağol cevapladığın için.Sanırım bu forumda eskiden daha çok paylaşımlar oluyomuş şimdi öyle değil:(
Sizin kaç yaşında olmuş inm.test.ameliyatını?
Varikosel ameliyatı olunduktan sonra inm.test.olsa bile çıkış olabilir dedi mi size? Belki bana da onu kastetmiştir anlamadım . Cevap yazdım bakalım ne diyecek

hormonları tam hatırlamıyorum ama normal degerler aralıgında ıdı hepsı...bız ege tıp a gıdıyoruz. şuan bır dr ısmı yok sırada kım varsa o bakıyordu ama bu cuma gıttıgımızde ege tavmergen e gecıcez. onun hastası olucaz yani...
Bizim fsh miz dr normal deger araliklarndaydi 7 di kaan aydos maillde yuksek dedi mesela cnm

Back
X