- 24 Ekim 2013
- 409
- 270
- 333
Canimm cok uzuldumm ama moralini bozma dr ne dedi gorustnz mu rabbim en kisa zamanda guzel gunler gosterecek insallah
Canm mrb çok üzüldüm ama belki test için erkendir iki ay olmuştu 6 aya kadar deniliyor diye biliyorum inş bidahaki testte cikar sperm canm doktor ne dedi gorustunuzmu umutluyum ben sizden cikicak inş Allahin izniyle
desteğiniz için teşekkür ederim kızlar sağolun.2 ayda tabiki çıkmayabilir ama insan yinede bi umutla mucize bekliyor işte.belki 6. aydan sonrada çıkmayabilir.Ameliyatında garantisi yok sonuçta.Bakalım yaşayıp görücez.Müfit beyle yarın görüşücez.Bugün hormon tahlili sonuçlarımızı alamadan geldik çünkü.Akşam üzeri aradılar test yaptığımız merkezin doktoru sonuçlar için yarın konuşmak istiyormuş bizimle.Onunla konuştuktan sonra müfit beyle değerlendircez durumu.Bursaart ta yapıldı testlerimiz ve oradaki k.doğum doktoru kendi alanında baya iyi.Hiç diğer doktorlar gibi umut vermedi bize.Eğer çıkış olmazsa keseriz biçeriz kesin buluruz falan demedi.bırakın kendi merkezini bursa da bu mikroteseyi hakkıyla yapacak doktor yada hastane yok dedi.Eğer olacaksanız da mutlaka bahçeci kliniği ve isim olarakta emre bakırcıoğlu dedi.Şimdilik mikro düşünmüyoruz.bakalım yarın ne diyecek ikiside.Hayırlısı olsun.BU sefer sevinmek nasip değilmiş