- 13 Aralık 2013
- 1.527
- 1.054
- 108
uzun süredir topiğe yazmıyorum
sizleri çok özledim hepiniz iyisinizdir İNŞALLLAH
bende iyiyim ALLAHA çok şükür herşey yolunda bi sıkıntım yok ev iş sınavlar zaman su gibi akıp gidiyor
Eşimde iğne ilaç helak oluyor garibim
13 ağustosta celalettin hocanın yanına gidecek İNŞALLAH sizlere güzel haberler vermk nasip olur
kendimizden ve tedaviden kısaca bahsedeyim yeni katılan arkadaşlar için
1 senedir celalettin hocanın tedavisindeyiz
[FONT="]15. 04 . 2014 tarihinden bu yana coragon kullanıyoruz haftada 2 kere
eşimde sperm çıkmıştı semen analizinde ([/FONT]Semenin direkt incelemesinde spermatazoa görülmemiş olup, santrifüj edilen semen pellet incelemesinde 1 adet stoplazma içince spermatozon, 2 adet küçük başlı amorf yapıda non motil spermatazoa görülmüştür. ) [FONT="]( % 76 spermatosit, Çoğu dejenere olmuş % 24 spermatit) [/FONT]
yazıyordu 15/04/2014 tarihli sperm testinde araştırmalarıma göre haraketsiz sperm demekmişEşimde azf c delasyonu olduğu için sperm çok kaliteli değil İNŞALLAH iğneler işe yaramıştır daha güzel haberler alırız çok heyecanlıyım çok kafam karışık RABBİM kimseyi darda bırakmasın çok zor
coragonun yanında ersel metinin verdiği kürler ve ilaçlarıda kulllandı..
İğneyi kendi yapıyor çok zorlanmadık RABBİM bi şekilde yardım ediyor...Bizimde imtihanımız buymuş
13 ağusto bizim nişanlılık yıldönümüz 13 rakamı pek uğurlu sayılmaz ama bize uğur getirsin İNŞALLAH
dualarınızı eksik etmeyin benide ekleyin dualarınıza
[FONT="][/FONT] [FONT="]
[/FONT]
[FONT="][/FONT]
Canım inşallah güzel haberler verirsin bize. .. bizim testte de stoplazma icinde spermatozon yaziyordu ama bunun tam olarak bir sperm olmadığını söyledi arif bey şimdi sen öyle deyince heyecan yaptım Allah yardımcımız olsun