Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ay bi mucize olur diye dusunmustum ama sabah yine adetle uyandimm Allahim bizede nasip et anne baba olmayi
Aminnn canimmm.vucudumuzda bize oyun oynuyo beynimiz gibi.. rabbim cok buyukkkkbenimde bu ay 6 gün gecikti canım nedense 39.gün adet olabildimbende senin gibi mucize olucak sandım ama bir sabah kalktım ki adet olmuştum. Amin arkadaşım allah bizede o duyguyu yaşatacaktır birgün
Aminnn canimmm.vucudumuzda bize oyun oynuyo beynimiz gibi.. rabbim cok buyukkkk![]()
inşlh cnm korku heyecan hepsi var bakalım ramazandan beri bakılmadı ne çıkacak yada sperm çıkacak mı bakalım ayy neler geliyor aklıma aman neyse kaderde olanı yaşıcaz inşlh güzel günlere açarız hep gözlerimizi
aminnnnnnnnnnnnn cnm aminnnnnnnnnn cümlemiz içinnnnnnnnnnnn![]()
sonuçlar ii cnm hadi bize spermler gelsin ohhh deymeyin keyfinizeeeeeeeeeeeeee![]()
merhaba canım,
benim şimdi 8000 adet ya bedi okumam gerekiyor değilmi? en son UCUBİRARADA için sen benim adıma kumbaradan vermiştin şimdi ondan sonrakiler birikmiş olmalı hepsini bu akşam okurum öyleyse
Kızlar peki testesteron artınca eslerinizin vücut ların da degisiklik oldu mu ne bilim vücut killarinda artış kaslarda artis gibi ???
bacım ben hergün mesajla gönderdiğin arkadaşın ya bedi lerini çekiyorum
hergün haber verdiğin içinde teşekkür ederim
Kızlar merhaba hepimize benim eşim çok terliyor ve omuzlarında sivilcelenme var yatağın çarşafın yastığın üzerindeki çamaşırın suyu çıkıyor... Haftada iki gün 5000 preglyn cuma 2 doz menegon 3 gun vuruluyor sizin eşlerinize de benzer durumlar oluyor mu merak ediyorum???
Evet ya 6 gün gecikti ne karın ne bel ağrısı hiç belirti olmadı ansızın geldiler. Geciktiği içinde endişeleniyorum neden acaba herhalde yumurtalarım çatlamadı yada geç çatlamıştır demi
Cnm eger endisen varsa dra gorun. Bnde dusunuyorum. Bayadr gitmiyorum. Gec catlsmsta olabilir..
İnşallah canım benim AMİNN
O halayları hepimiz çekeceğiz
Bu gün ile birlikte 10 000 YA BEDİ okuyorsun
En kısa zamanda tamamlayalım oldu mu tatlım
Eşimde kıllarda artış oldu
Eskiden 3 günde 1 traş olan eşim şimdi 2 günde bir oluyor
Traş olmasa orman gibi oluyor yüzü
Diğer kıllarda da artış var.
Tamam canım bende teşekkür ediyorum
Aynı sorun eşimde de var.Eskiden terliyordu ama bu kadar değildi.
Bizim fsh miz dr normal deger araliklarndaydi 7 di kaan aydos maillde yuksek dedi mesela cnm
Canım aslında durumlarimiz benziyor hormonlar normal diye hoca bize bir yil sadece bitkisel tedavi önerdi sonuc alamayınca şimdi iğneye baslicaz ben de tedirginim açıkçası çünkü düzgün bir şeyi bozmak istemiyorumselam kizlar oh negüzel topik tekrar dan kalabaliklasmis özlemistim. ins cok cok güzel haberler duyariz hepimiz en yakin zamanda.
biliyosunuz esimde tüm hormonlar normal oldugu halde celalettin hoca pregnyl vermisti haftada 3 kez kullanmasi icin ve hazirandan beri uslu uslu yapio esim igneleri. Ben biraz tedirgin oldum burdada igne hakkinda duyduklarimdan ve esim bugün kan verdi hormon testleri icin her önemli hormona baktiriyor sagolsun doktorumuz. simdi biraz tedirginim ve cok merak ediyorum nasil cikacak hormonlar ins allak bullak olmamistir düzende olan hormonlar. hem pregnyl hangi hormona iyi geliyor yada degistiriyor bi bilginiz varmi normal olan hormonlari nasil etkileyecek acabaaaaa
aslinda hoca böyle bi test istemedi ama biz genede yaptiralim dedik...
Benim eşim zaten biraz kilolu ve kolesterol yüksek umarım daha da fazla kilo almazCanim benim esim yaklasik bir yildir pregnyl 5000 kullaniyor haftada iki defa. Biraz kilo aldi ama o kilolar yediklerinden de olabilir. Cunku ballar pekmezler magcunlar caylar yeyip icmedigi hicbirsey kalmadi neredeyse.
Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
İnşallah tedavinize baslarsiniz ve çok iyi geçergünaydın kızlar ?
nasılsınız? eskiler beni tanır cemren deniz bulut flaşk nurisima bahar ve bir çokları çoğunu bilmem ne oldu ama bir çoğunzuzn haberini nurisimadan alıyorum
çokkkkkkkkkkkkkk uzun zaman oldu buraya girmeyeli
ben iyim
ama bebiş yok hiç birşey yok
hala bebek için bir adım atamadım ne olacak nasıl olacak bize ne olacak
hiç birşey bilmiyorum![]()
İnşallah canım benim AMİNN
O halayları hepimiz çekeceğiz
Bu gün ile birlikte 10 000 YA BEDİ okuyorsun
En kısa zamanda tamamlayalım oldu mu tatlım
Tamam canım bende teşekkür ediyorum
Aynı sorun eşimde de var.Eskiden terliyordu ama bu kadar değildi.
cnm benim biz ilk defa celalettin hocaya gittik. ondan önce 2 sene kaan hocada tedavi görmüştük. o yuzden eşim hep pregnil kullanmıştı. hoca bize aynı diye choragon verdi. hatta kullanımı kolay dolaptada saklanmıyor dedi. biz de 2 ay kullandık. 2 ayın sonunda sonuçlarımız bırak ilerlemeyi germlerimizde biraz düşüş vardı. hoca bize bu ilacın bize kullanımını yanlış soylemişler dedi. diğer hastalarımda olduğu gibi sizdede işe yaramamış tekrar pregnile geçelim dedi. inan amacım senii korkutmak değil. sonuçlarımızda virgüllü degerler artsa bile ne kadar seviniyoruz ya da azalsa üzülüyoruz. sadece uyarmak istedm hala devam ediyorsanız bir danışın dedim.canımm bizim iğneler bitti 4 aydır kullanıyor eşim
buzdolabında saklamadık celallettin hoca ne derse onu yaptık
İNŞALLAH dediğin gibi değildir hiç hormon testide yaptırmadık :18:
RABBİM kimsenin emeğini boşa götürmesin 1 haftadır menapur da kullanıyor
Canım aslında durumlarimiz benziyor hormonlar normal diye hoca bize bir yil sadece bitkisel tedavi önerdi sonuc alamayınca şimdi iğneye baslicaz ben de tedirginim açıkçası çünkü düzgün bir şeyi bozmak istemiyorum![]()
Benim eşim zaten biraz kilolu ve kolesterol yüksek umarım daha da fazla kilo almaz
İnşallah tedavinize baslarsiniz ve çok iyi geçer
Canım cevabın için sagol bakalım noolucak iğneden sonra bj de benim eşim aşırı terler hem kilolu olduğu için hem doğuştan oyleymis :) yastık her gün islanir düşün artık ignelerden sonra artarsa düşünemiyorum durumumuzu :18:
Canım eşimde hormonlar normal aslında tam sebebi belli değil utangac testis var ama doktor bunun azospermi ye sebep olup olmadığını bilemeyiz dedi yani ürolog dedi bunu sobra celalettin hocaya gittik bu arada bitkisel kullanmıştık ve celalettin hocada ilk hormon testinde normal olan hormonlar in daha doğrusu lh in artmış olduğunu gördük bir yıl bitkiseller kullandik hoca simdi düşük doxlu pregnyl verdi esime hormonlar normal oldugu için cok yüksek doz vermem demisMrb cnm eşindeki sorunda mı hormonlarının eksik olmasından mıydı
kizlar ilacin yan etkileriyle ilgili bisey diyemeyecegim eşim 1 seneye yakindir kullaniyor igneleri allaha sukur bi yan etkisi olmadi hatta arkadaslar hep yazmis kilo artisi ve killanma oldu diye bizde onlarda olmadi hatta esim 6 7 kilo verdi 1 sene içinde. esimin hormonlarindada hic bir sorun yoktu hersey normaldi ama biz iki defa tese olduk hucre bile cikmadi benim anladigim kadariyla hormonlarin testisin vs.normal olupta sperm cikmamasi daha zor bi durum sepebsiz oldugu icin tedavide olmuyor sizlerin esi tese oldumu bilmiyorum ama kimden duyduysam hormonlar falan normal olunca tesedede sperm cikmiyor o yuzden bence hormonlara zarar verecekmiyiz diye korkmayin yani hormonlar normalde olsa biseye yaramiyor😞😞
Canım eşimde hormonlar normal aslında tam sebebi belli değil utangac testis var ama doktor bunun azospermi ye sebep olup olmadığını bilemeyiz dedi yani ürolog dedi bunu sobra celalettin hocaya gittik bu arada bitkisel kullanmıştık ve celalettin hocada ilk hormon testinde normal olan hormonlar in daha doğrusu lh in artmış olduğunu gördük bir yıl bitkiseller kullandik hoca simdi düşük doxlu pregnyl verdi esime hormonlar normal oldugu için cok yüksek doz vermem demis
Canım celalettin hocada n önce gittiğimiz ürolog hormonlar normal olduğu için microtese de daha şanslısiniz demişti biz hic microtese olmadık once celalettin hocada tedavi denemek istedik ama dediğin gibi hersey normal oldugu zaman tedavi daha zor sanırım Allah yardımcımız olsun