Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim sen hormon sonuclarini yazmissin ne kadardir tedavidesiniz sizin lh normal degerlerde bizimki hala 0 larda nedenini merak ettim fsh da cok yavas yükseliyor

günaydın kızlar ?
nasılsınız? eskiler beni tanır cemren deniz bulut flaşk nurisima bahar ve bir çokları çoğunu bilmem ne oldu ama bir çoğunzuzn haberini nurisimadan alıyorum
çokkkkkkkkkkkkkk uzun zaman oldu buraya girmeyeli
ben iyim
ama bebiş yok hiç birşey yok
hala bebek için bir adım atamadım ne olacak nasıl olacak bize ne olacak
hiç birşey bilmiyorum:(
Hosgeldin tatlim evet seni taniyorum hemde yakinen:D inslh bizimde olacsk bebehimiz...
Bu ay bi mucize olur diye dusunmustum ama sabah yine adetle uyandimm Allahim bizede nasip et anne baba olmayi

benimde bu ay 6 gün gecikti canım nedense 39.gün adet olabildim :( bende senin gibi mucize olucak sandım ama bir sabah kalktım ki adet olmuştum. Amin arkadaşım allah bizede o duyguyu yaşatacaktır birgün
Kizlar insl o guzel gunleri yasarsinizzzzz
hımm anlıyorum. demekkıı dr dan dr a degısıyor hormon degerlerıde .... yarın gıdıyoruz perıferık kan verıcez bakalım. 1 ayı bulur sonucun cıkması sanırım. hemsırem folık asıt kullanmaya basladı dedı bana ... sanırım bu son testten sonra tup tedavısıne baslıcaz artık...Rabbım herkesın gonlundekını versın ...

Hakkiniza hayirlisi olsun cnm kan sonucunuzda sorunsuz ciksin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hosgeldin tatlim evet seni taniyorum hemde yakinen:D inslh bizimde olacsk bebehimiz...

Kizlar insl o guzel gunleri yasarsinizzzzz

Hakkiniza hayirlisi olsun cnm kan sonucunuzda sorunsuz ciksin...

Aminn canimmm insallah hepimiz o guzel gunleri goruruz

hakkınızda hayırlısı olsun canım bizlerde çok sıkıntılı günler geçirdik önemli olan iyi günde de kötü günde de eşlerin birbirine destek olması
inşallah bizlerde en yakın zamanda annelik duygusunu yaşarız Rabbim eşlerimize baba olmayı ve nasip eder inşallah tek duamız bu

Canlarım Merhaba ;

Uzun zamandır giremedim sırayla hızlıca okudum.

Geçmiş geçmiş bayramınızı tekrar mübarek olsun en son ben kutladım.:1:

Bizde hala beklemedeyiz.15 gün için annemin kanserle ilgili tadevisi tamamlanıp testler yapılcak.inşh iyi sonuçlar alırız.:16:

Her aşaması ayrı zor olan bir hastalık bu Allahım hiçbirinize yaşatmasın.radyolojide şuan göğüsü kömür karası oldu.acısı sızı ayrı kemoteraipisi ayrıydı.Allahım herkese şifa versin...Huzur versin.

canım benim Rabbim şifa versin anneciğine onu size bağışlasın hastalığını günahlarına kefaret saysın hayırlısıyla bu sıkıntılı günleriniz son bulsun inşallah
nursima81;

CANIM alıntı yapmak istemedi çok yer tutmasın diye...
gözlerim doldu........dilerim bir sonraki bayramda bizlerle olsunlar.
isyan etmiyoruz bekliyoruz onları zamanı....
Eşin nasıl oldu canım sen nasılsın?
amin canım inşallah kurban bayramında çifter bayram yaşarız inşallah.
canım eşim bu ay tekrar filim çekecek inşallah ilerleme olmadıysa korkulacak birşey olmayacak
duam bu yönde Rabbim bizi sevdiklerimizle sınamasın inşallah
Yeşilimmmm;

canım benim sonucunuz için çok üzüldüm inşallah birdahaki sefere Rabbim yüzünü güldürür
seni çok iyi anlıyorum 2 defa negatif sonuç almış biri olarak en büyük destekçinim dualarım seninle inşallah en yakın zaman da toparlanırsın ve bebeğine kavuşursun

hakkınızda hayırlısı olsun birtanem inşallah hiç ummadığın ve beklemediğin biranda meleğin seni bulur
sende bizim dualarımızdasın:16::16::16::16::16:

hayalimm canım senin eşinde zaten sperm çıkışı vardı ve kendiliğinden hamile kalmıştın inşallah meleğin tekrar bir mucizeyle sana gelir. daha fazla beklemeden mucizene kavuşursun inşallah:49::49::49::49:

teşekürler canımmmmm

GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRR :16::16::16::16::16::16::16::16: GÜNÜMÜZ CUMAYA AÇILIRKEN SEN BİZİ KAPINDAN ELİ BOŞ GÖNDERME ALLAHIMMM hayırlı cumalar

Kızlar YA BEDİ yi tek kişi için sadece Bir defalık mı 2000 defa okumalıyız yoksa hergün mü

Canım biz burda arkadaşlarla dua dayanışması yapıyoruz
Her gün 1 arkadaşa 70 000 adet okuyoruz
Diğer arkadaşlar da üzerine düşen 2000 adet Ya Bedi okuyor.

Ellerine sağlık birtanem..

Ben yarın için bugünden okudum canım.. 2000 adet.. Bunu kumbarayada sayabilirsin istersen yarın ben yine okurum.. Bana bilgi ver tatlım.. Eksik varsa kumbaraya say..

Canım seni bugünden için okuyor sayıyorum
Kumbaraya daha sonra okursun

canim sen hormon sonuclarini yazmissin ne kadardir tedavidesiniz sizin lh normal degerlerde bizimki hala 0 larda nedenini merak ettim fsh da cok yavas yükseliyor

canım biz 18 aydır tedavideyiz.Bizim de LH son 2 aydır bu kadar yüksek
Bünyeden bünyeye ve ilaçların dozuna göre değişiyor işte
Hormonlar her ne kadar normal olsa da ben sperm görmeden pek sevinemiyorum
Ama hayırlısı ne ise o olsun.

Günaydın herkese hayırlı cumalar Allah dualarımızı kabul etsin inşallah :16::16:

herkese hayırlı cumalarrrrr

$cuma_dua.webp $cumaniz-mubarek-olsun_3.webp

rabbim gönlümüzden geçen ne varsa hepsinin hayırlısını versin bizlere en ummadığımız anda...inşallahhhhhhhh:16::16::16:

tatlış nasılsın can arkadaşım benim neler yapıyorsun güzelim hu huuu:3:

Hayırlı cumalar herkese
Rabbim şu cuma gününün yüzü suyu hurmetine dualirimizi kabul etsin yuvalarimizi çocuk sesleriyle şenlendirsin inşallah

Listemizde ufak bi değişiklik oldu
Tosbag kardeşimizin yerine ilknur eklendi
Alev99 kardeşimizin yerine Seheryelieser kardeşimiz eklendi
Tarihlerde ve okunma sayılarında herhangi bi değişiklik yok.

canım merhaba,

ben okumaya devam ediyorum, en son 10.000 okumam gerekiyodu, okuyorum şuan. bitirmeye çalışırım bugün. üçübiraradaya benim adıma kumbaradan vermiştin işim var diye. ondan sonra gelen arkadaşınki de bitti okudum. bugüne kadar sırada olanalrı da bugün bitireceğim. kusura bakmayın:42::43::43:

1 seneye yakindir tedavideyiz canim.belli bir sebep yok burda doktorlar kucukken ateşli bu hastaliktan yada anne karnindayken annenin gecirdigi bi rahatsizliktan bile olabilir dedi ama kayinvalidem atesli bi hastalikk falan gecirmedi diyor.siz ne kadardir tedavidesiniz

hm ayni bizdeki gibi doktorlar diyor belki atesli hastalik cart curt ama aslinda olan hicbisey yok. biz iste mayisin sonunda ilk defa gittik celalettin peruya onda öncede belirli tedavi görmedik

hoşgeldin canım hayırlı cumalar.heyecandan uyku tutmuyor tatlım Allah(cc) sonumuzu hayır eylesin:49::49:
Sanada tatlis kiizzz tedaviye bu ay mi basliyorsun yoksa:eek::eek::eek::eek:
Hayırlı cumalar herkese
Rabbim şu cuma gününün yüzü suyu hurmetine dualirimizi kabul etsin yuvalarimizi çocuk sesleriyle şenlendirsin inşallah

Amin cnm amin ins..hepimizin yuvasi evlatlarimizla dolsun..

Günaydın arkadaşlar , nasılsınız inşallah herkes iyidir ... Ben hala toparlanamadım:) uğraşıyorum ama olmuyor sanırım biraz da iğnelerinden etkisinden oldu:( tüp bebek tedavisi çok kolaymış kızlar kimse korkmasın inanın hele sonunda bebeğinize kavuşacağınızı hayal edince çok çok kolay:( ama işte herşey istediğimiz gibi olmuyor :( bir arkadaşım yazmıştı burda imtihanınız daha bitmemiş diye aynen öyle... Hala umutla görüşemedik aslında çok ta kızgının onlara haberi aldığımızın akşamı aradık merkezi olumsuz diye ertesi gün eşim Emre beyle görüştü buna rağmen iki gün önce arayıp test sonucumuzu sordular:( cuma günü gidip görüşcez bakalım ne diyecekler.. Perşembe de memorialdan randevu aldık Prof . Murat Başar ile görüşcez mail attım hemen döndü şaşırdım durumu anlatıp tekrar deneyebilirmiyiz diye sordum riskli bir mikrotese olgusu kabul etmek lazım , bir süre ilaç tedavisi uygulanabilir gelin görüşelim yazmış. Sanırım Celalettin hocanın tedavisini uyguluyor iğne tedavisi yani. Kafam o kadar karışıkki Emre bey asla fayda etmeyeceğini söylüyor:( bizim tek testis ve normalden küçük olduğu için sıkıntılı durumumuz:( kızlar siz nasıl topladınız kendinizi dah bir yıl oldu öğreneli çok bekleyenleriniz var utanıyorum söylenmeye ama yüreğime söz geçiremiyorum ya olmazsa ihtimali ki bu daha yüksek bir ihtimal beni yiyip bitiriyor:(

Canım merhaba,

Dün ve bugün doktorlarla randevunuz vardı sanırım İnşallah olumlu konuşmuşlardır. Neler söylediler? Bizim eşlerimizin durumları cok benziyor sanırım o yüzden daha da merak ediyorum. İnşallah hep iyi ihtimaller başımıza gelir hepimizin :(

ERVAE CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku.

Bismillahirrahmanirrahim.

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. Ya Rabbi, sıfatların, yüce saltanatın, en güzel isimlerin yüzü hürmetine, peygamberlerinin temizliği, velilerinin nuru, şehidlerinin kanı yüzü hürmetine ilmimi arttır, ölmezden önce tevbe, ölürken rahatlık, öldükten sonra mağfiret, cehennemden kurtuluş, cennete giriş nasib eyle, dünyada da ahirette de afiyet ve huzur ver, ey merhametlilerin merhametlisi, rahmetin yüzü hürmetine duamı kabul buyur. İlahi Hüseyn ve kardeşi yüzü hürmetine, dedesi, babası yüzü hürmetine, anası ve oğulları yüzü hürmetine beni bulunduğum darlıktan kurtar, ey merhametlilerin merhametlisi rahmetinle isteğimi kabul buyur. :16::16::16::16::16:

Kederleri gideren, sıkıntıları kaldıran, zor durumda kalanların dualarını kabul eden, dünya ve ahretin Rahmanı ve Rahimi olan Allah'ım! Bana ancak sen merhamet edersin, bana Senden başka hiç kimsenin merhametine ihtiyaç duymayacak bir merhamet ihsan eyle. :16::16::16::16:

Allah'ım! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum. Beni dinimde sabit kıl, mizanda sevaplarımın ağır gelmesini nasip eyle, imanımı gerçek eyle, derecelerimi yükselt, namazımı kabul eyle, günahımı bağışla. (Allah'ım!) Senden cennette yüksek dereceler istiyorum. Allah'ım! Senden benim için hayırları açmanı, işlerimin hayırla sonuçlanmasını, önceki, açığı ve gizlisi ile her türlü hayın, cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden gelecekte olacak şeylerin hayırlı olanlarını, yaptıklarımın hayırlısını, gizli şeylerin hayırlısını, açık olan şeylerin hayırlısını ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden şanımı yükseltmeni, günahlarımı silmeni, işlerimi ıslah etmeni, kalbimi temizlemeni, tenasül uzvumu korumanı, kalbimi nurlandırmanı, günahımı bağışlamanı ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden nefsim, kulağım, gözüm, ruhum, yaratılışım ve ahlakım, ailem, hayatım ve ölümüm ve işlerim hakkında benden razı ol, hayır ve hasenatımı kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. :16::16::16::16::16:

Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin :16::16::16::16::16:

Sıra YUNYAS kardeşimizde :38:
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması :16::16:
Veee ikiz ikiz :8::55: hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2000 ADET YA BEDİ Okuyor :34:
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım :45:
Haydi pamuk eller zikirmatiklere :3:
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah :16::16::16:

Not:Kumbaramızda fazladan YA BEDİ miz var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

Back