Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin tatlim evet seni taniyorum hemde yakinengünaydın kızlar ?
nasılsınız? eskiler beni tanır cemren deniz bulut flaşk nurisima bahar ve bir çokları çoğunu bilmem ne oldu ama bir çoğunzuzn haberini nurisimadan alıyorum
çokkkkkkkkkkkkkk uzun zaman oldu buraya girmeyeli
ben iyim
ama bebiş yok hiç birşey yok
hala bebek için bir adım atamadım ne olacak nasıl olacak bize ne olacak
hiç birşey bilmiyorum![]()
Bu ay bi mucize olur diye dusunmustum ama sabah yine adetle uyandimm Allahim bizede nasip et anne baba olmayi
Kizlar insl o guzel gunleri yasarsinizzzzzbenimde bu ay 6 gün gecikti canım nedense 39.gün adet olabildimbende senin gibi mucize olucak sandım ama bir sabah kalktım ki adet olmuştum. Amin arkadaşım allah bizede o duyguyu yaşatacaktır birgün
hımm anlıyorum. demekkıı dr dan dr a degısıyor hormon degerlerıde .... yarın gıdıyoruz perıferık kan verıcez bakalım. 1 ayı bulur sonucun cıkması sanırım. hemsırem folık asıt kullanmaya basladı dedı bana ... sanırım bu son testten sonra tup tedavısıne baslıcaz artık...Rabbım herkesın gonlundekını versın ...
Aminn canimmm insallah hepimiz o guzel gunleri goruruzHosgeldin tatlim evet seni taniyorum hemde yakineninslh bizimde olacsk bebehimiz...
Kizlar insl o guzel gunleri yasarsinizzzzz
Hakkiniza hayirlisi olsun cnm kan sonucunuzda sorunsuz ciksin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hakkınızda hayırlısı olsun canım bizlerde çok sıkıntılı günler geçirdik önemli olan iyi günde de kötü günde de eşlerin birbirine destek olması
inşallah bizlerde en yakın zamanda annelik duygusunu yaşarız Rabbim eşlerimize baba olmayı ve nasip eder inşallah tek duamız bu
Canlarım Merhaba ;
Uzun zamandır giremedim sırayla hızlıca okudum.
Geçmiş geçmiş bayramınızı tekrar mübarek olsun en son ben kutladım.
Bizde hala beklemedeyiz.15 gün için annemin kanserle ilgili tadevisi tamamlanıp testler yapılcak.inşh iyi sonuçlar alırız.
Her aşaması ayrı zor olan bir hastalık bu Allahım hiçbirinize yaşatmasın.radyolojide şuan göğüsü kömür karası oldu.acısı sızı ayrı kemoteraipisi ayrıydı.Allahım herkese şifa versin...Huzur versin.
canım benim Rabbim şifa versin anneciğine onu size bağışlasın hastalığını günahlarına kefaret saysın hayırlısıyla bu sıkıntılı günleriniz son bulsun inşallah
nursima81;
CANIM alıntı yapmak istemedi çok yer tutmasın diye...
gözlerim doldu........dilerim bir sonraki bayramda bizlerle olsunlar.
isyan etmiyoruz bekliyoruz onları zamanı....
Eşin nasıl oldu canım sen nasılsın?
amin canım inşallah kurban bayramında çifter bayram yaşarız inşallah.
canım eşim bu ay tekrar filim çekecek inşallah ilerleme olmadıysa korkulacak birşey olmayacak
duam bu yönde Rabbim bizi sevdiklerimizle sınamasın inşallah
Yeşilimmmm;
canım benim sonucunuz için çok üzüldüm inşallah birdahaki sefere Rabbim yüzünü güldürür
seni çok iyi anlıyorum 2 defa negatif sonuç almış biri olarak en büyük destekçinim dualarım seninle inşallah en yakın zaman da toparlanırsın ve bebeğine kavuşursun
hakkınızda hayırlısı olsun birtanem inşallah hiç ummadığın ve beklemediğin biranda meleğin seni bulur
sende bizim dualarımızdasın
hayalimm canım senin eşinde zaten sperm çıkışı vardı ve kendiliğinden hamile kalmıştın inşallah meleğin tekrar bir mucizeyle sana gelir. daha fazla beklemeden mucizene kavuşursun inşallah![]()
teşekürler canımmmmm
Kızlar YA BEDİ yi tek kişi için sadece Bir defalık mı 2000 defa okumalıyız yoksa hergün mü
Ellerine sağlık birtanem..
Ben yarın için bugünden okudum canım.. 2000 adet.. Bunu kumbarayada sayabilirsin istersen yarın ben yine okurum.. Bana bilgi ver tatlım.. Eksik varsa kumbaraya say..
Canım seni bugünden için okuyor sayıyorum
Kumbaraya daha sonra okursun
canim sen hormon sonuclarini yazmissin ne kadardir tedavidesiniz sizin lh normal degerlerde bizimki hala 0 larda nedenini merak ettim fsh da cok yavas yükseliyor
sana da günaydın cnm aminnnnnnnnnnnnnGünaydın herkese hayırlı cumalar Allah dualarımızı kabul etsin inşallah![]()
hoşgeldin canım hayırlı cumalar.heyecandan uyku tutmuyor tatlım Allah(cc) sonumuzu hayır eylesintatlış nasılsın can arkadaşım benim neler yapıyorsun güzelim hu huuu![]()
Listemizde ufak bi değişiklik oldu
Tosbag kardeşimizin yerine ilknur eklendi
Alev99 kardeşimizin yerine Seheryelieser kardeşimiz eklendi
Tarihlerde ve okunma sayılarında herhangi bi değişiklik yok.
1 seneye yakindir tedavideyiz canim.belli bir sebep yok burda doktorlar kucukken ateşli bu hastaliktan yada anne karnindayken annenin gecirdigi bi rahatsizliktan bile olabilir dedi ama kayinvalidem atesli bi hastalikk falan gecirmedi diyor.siz ne kadardir tedavidesiniz
Sanada tatlis kiizzz tedaviye bu ay mi basliyorsun yoksahoşgeldin canım hayırlı cumalar.heyecandan uyku tutmuyor tatlım Allah(cc) sonumuzu hayır eylesin![]()
Hayırlı cumalar herkese
Rabbim şu cuma gününün yüzü suyu hurmetine dualirimizi kabul etsin yuvalarimizi çocuk sesleriyle şenlendirsin inşallah
Günaydın arkadaşlar , nasılsınız inşallah herkes iyidir ... Ben hala toparlanamadım:) uğraşıyorum ama olmuyor sanırım biraz da iğnelerinden etkisinden oldutüp bebek tedavisi çok kolaymış kızlar kimse korkmasın inanın hele sonunda bebeğinize kavuşacağınızı hayal edince çok çok kolay
ama işte herşey istediğimiz gibi olmuyor
bir arkadaşım yazmıştı burda imtihanınız daha bitmemiş diye aynen öyle... Hala umutla görüşemedik aslında çok ta kızgının onlara haberi aldığımızın akşamı aradık merkezi olumsuz diye ertesi gün eşim Emre beyle görüştü buna rağmen iki gün önce arayıp test sonucumuzu sordular
cuma günü gidip görüşcez bakalım ne diyecekler.. Perşembe de memorialdan randevu aldık Prof . Murat Başar ile görüşcez mail attım hemen döndü şaşırdım durumu anlatıp tekrar deneyebilirmiyiz diye sordum riskli bir mikrotese olgusu kabul etmek lazım , bir süre ilaç tedavisi uygulanabilir gelin görüşelim yazmış. Sanırım Celalettin hocanın tedavisini uyguluyor iğne tedavisi yani. Kafam o kadar karışıkki Emre bey asla fayda etmeyeceğini söylüyor
bizim tek testis ve normalden küçük olduğu için sıkıntılı durumumuz
kızlar siz nasıl topladınız kendinizi dah bir yıl oldu öğreneli çok bekleyenleriniz var utanıyorum söylenmeye ama yüreğime söz geçiremiyorum ya olmazsa ihtimali ki bu daha yüksek bir ihtimal beni yiyip bitiriyor
![]()