- 1 Mart 2013
- 146
- 83
- 123
insallah canım Rabbim hepimizin yar ve yardımcısın olsunCanım hayırlı sonuçlarla dönersin inşallah.Güzel haberlerini bekliyoruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah canım Rabbim hepimizin yar ve yardımcısın olsunCanım hayırlı sonuçlarla dönersin inşallah.Güzel haberlerini bekliyoruz.
Allah razı olsun canım sizlerde hep benim dualarımdasınız insallah cekeriz bu sefer halayı Rabbim yardım etsin hepimizeve aleyküm selam
dua etmezmiyiz cnm hadi inşlh bi önceki kontrollerden daha da güzel halaylık haberler alalım senden![]()
evet birden fazla mesaj yazabiliyorsun şöle ki cevaplaya tıkla ardından yukarı çık istediğin diğer mesaja tıkla yaz öle oluyorbölüm var özel mesajı bulamadım
evet ben okuyorum zaten direk artık sıradakine, kumbaramda var sanki artık net okuduklarımın sayısını bildireceğim :) hesaplama yaparakcanım bitirdin mi okunmak gerekenleri
Cnmm cok sevindimmm en azindan hucre var artik :) insallah spermleride gorecrksnz. Siz igne olrk ne kullaniodunuz cnm ? Fsh ve lh kacti onceleri peki testesteronda artma var mi ayy bizdede hic hucre yoktu spermiogramda insallah rabbim bizlerede nasip ederMerhaba kızlar, site değişince avatarımıda ben değiştireyim tam olsun dedim :) Bir süredir yoktum, çok takip edemedim siteyi inşallah güzel gelişmeler vardır.
Bana gelecek olursak :) Mikro tesede dahi germ hücresi bulunamamıştı ve en iyi hastaneler arasında olsa bile yapılacak bir şeyin olmadığı, imkansız olduğu ve kök hücrenden başka şansımızın olmadığı söyledi. Dünya başımıza yıkıldı, elbette biliyorduk ama yapılacak birşeyler vardır muhakkak diye düşünüyorduk ama yoktu. 2 yıl hiç uğraşmadık. En ufak bir umut yoktu çünki. Daha sonra en yakınımın vesilesi ile de tülay20 arkadaşımızın hazırladığı tabloyu gördüm. Hatta inanamadım bir kaç arkadaşa özelden sordum ve herşey bu vesile ile bizim için başladı. 3 aydır Celalettin hocada tedavi görüyoruz. İğneler ve Ersel beyin bitkisel ilaçları ile..... Umudumuz yokken umut oldu.
3 ay önce durumumuz hücre dahi yoktu. şimdi ki durumumuz;
hormon değerlerimiz= Fsh ve Lh yüksek iken şuan normal değerlerin bile altına inmiş. Yüksek olması kadar düşük olmasıda kötü malesef. Bu hafta içi doktor ile görüşmeye gidicez ve asıl o zaman nasıl devam ediceğimizi görücez. Lökositin düşmesi, fsh ve lh çıkması gerekiyor.
Raund cell -- 2 200 000
Germ hücre -- 506 000
Spermotosit -- % 97
Spermatit -- %3
Lökosit -- 1 694 000 ( %100 den %77 ye düşmüş ama hala çok yüksek )
Şimdilik durumumuz bu şekilde ama değerler artadabilir, azaladabilir…. Bir 3 ay sonra inşallah güzel bir şekilde ilerler ve gerilemez.
Kısaca durumumuzu anlattım. Sakın umudunuzu kaybetmeyin. Ben kaybetmiştim ama şuan yeniden umutlandım. Belki sperme geçiş yapamayacağız ama Allahtan ümit kesilmez. Şu anki durumumuz bile imkansızdı bizim için….. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
evet ben okuyorum zaten direk artık sıradakine, kumbaramda var sanki artık net okuduklarımın sayısını bildireceğim :) hesaplama yaparak
evet birden fazla mesaj yazabiliyorsun şöle ki cevaplaya tıkla ardından yukarı çık istediğin diğer mesaja tıkla yaz öle oluyor![]()
Merhaba kızlar, site değişince avatarımıda ben değiştireyim tam olsun dedim :) Bir süredir yoktum, çok takip edemedim siteyi inşallah güzel gelişmeler vardır.
Bana gelecek olursak :) Mikro tesede dahi germ hücresi bulunamamıştı ve en iyi hastaneler arasında olsa bile yapılacak bir şeyin olmadığı, imkansız olduğu ve kök hücrenden başka şansımızın olmadığı söyledi. Dünya başımıza yıkıldı, elbette biliyorduk ama yapılacak birşeyler vardır muhakkak diye düşünüyorduk ama yoktu. 2 yıl hiç uğraşmadık. En ufak bir umut yoktu çünki. Daha sonra en yakınımın vesilesi ile de tülay20 arkadaşımızın hazırladığı tabloyu gördüm. Hatta inanamadım bir kaç arkadaşa özelden sordum ve herşey bu vesile ile bizim için başladı. 3 aydır Celalettin hocada tedavi görüyoruz. İğneler ve Ersel beyin bitkisel ilaçları ile..... Umudumuz yokken umut oldu.
hormon değerlerimiz= Fsh ve Lh yüksek iken şuan normal değerlerin bile altına inmiş. Yüksek olması kadar düşük olmasıda kötü malesef. Bu hafta içi doktor ile görüşmeye gidicez ve asıl o zaman nasıl devam ediceğimizi görücez. Lökositin düşmesi, fsh ve lh çıkması gerekiyor.
Raund cell -- 2 200 000
Germ hücre -- 506 000
Spermotosit -- % 97
Spermatit -- %3
Şimdilik durumumuz bu şekilde ama değerler artadabilir, azaladabilir…. Bir 3 ay sonra inşallah güzel bir şekilde ilerler ve gerilemez.
Kısaca durumumuzu anlattım. Sakın umudunuzu kaybetmeyin. Ben kaybetmiştim ama şuan yeniden umutlandım. Belki sperme geçiş yapamayacağız ama Allahtan ümit kesilmez. Şu anki durumumuz bile imkansızdı bizim için….. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
cnm çok sevindim inan ki daha da güzel günler göresin inşl... hemen sonuca takılma benim eşşimde ilk başladığında fsh 34 lerdeydi ama tedaviye başaldı adım adım aşağı düştü 0 lara kadar ..şimdi fsh 4 veya 5lerde o yüzden herşey bi anda olmuyor yavş yavaş inşlh spermleri bile görüceksin...Merhaba kızlar, site değişince avatarımıda ben değiştireyim tam olsun dedim :) Bir süredir yoktum, çok takip edemedim siteyi inşallah güzel gelişmeler vardır.
Raund cell -- 2 200 000
Germ hücre -- 506 000
Spermotosit -- % 97
Spermatit -- %3
hımmmm bak sen bütün ayrıntıyı hemen öğrenmiş bile
bu arada özel mesaj gönderirken 5 dk beklemeye gerek yok
anında gidiyo mesajlar![]()
Cnmm cok sevindimmm en azindan hucre var artik :) insallah spermleride gorecrksnz. Siz igne olrk ne kullaniodunuz cnm ? Fsh ve lh kacti onceleri peki testesteronda artma var mi ayy bizdede hic hucre yoktu spermiogramda insallah rabbim bizlerede nasip eder
cnm çok sevindim inan ki daha da güzel günler göresin inşl... hemen sonuca takılma benim eşşimde ilk başladığında fsh 34 lerdeydi ama tedaviye başaldı adım adım aşağı düştü 0 lara kadar ..şimdi fsh 4 veya 5lerde o yüzden herşey bi anda olmuyor yavş yavaş inşlh spermleri bile görüceksin...![]()
cnm araştırmaaaa en güzeli tevekkül et tedaviye sıkı sıkı sarıl yeter bence de olur ben ki yılalrdır asla asla olmaz diyenlerin ardından ağladığım kişiyim bak şimdi spermlerimiz var..o yüzden bence sevin gelişmeler oluyor tedavide güzel ilerleme varAminnn inşallah, Hepimiz bir an önce görelim. Aslında henüz çözemediğim ama araştırma içinde olduğum konular var :)
Hormon sonuçları seviyenin altında çıkmışken bu hızlı ilerleme neden gibi!! Sonrada kendi kendime diyorum ki araştırma boşver, Allah ol derse oluyormuş![]()
ahhh hiç deme sanki bi iz görüyoruz hamile bebekli gözümüze giriyor sanki olsun inşlh bilzerde o günleri görürüz cnm yarın güzel günlerin başlangıcı olsun sizin bizim hepimiz için...:):)s.a kızlar şimdi hastaneden geldim resmen baktıgım heryer bebek hamile kendimi o kadar kotü hissettimkiama hic bir zaman isyan etmiyorum RABBİM neylerse güzel eyler insallah bizde o guzel duyguları yasarız:) yarın eşim kontrolden insallah güzel haberlerle döner ALLAHIN izniyle dualarınızı eksik etmeyin ne olur
Cnmm cok sevindim bizimde suan fsh ve lh 0 kusurlerde testesteron 12.48 olmus 2 ay kullandi pregnyl 5000 hadi insallah spermatit artarda spermler cikar :)))Sizdede çıkar inşallah :) spermatite kadar ilerlemişiz ama işte dengeler birden değişebiliyor. Prengly 5000 kullanıyoruz.
Fsh 16.40------ Lh 5.98------ Testesteron 2.52
şuan;
Fsh 0.837------ Lh 0.226----- Testesteron 2.92
Testesteron düşüktü ama şuan biraz yükselmiş. normal değerler içine girmiş en azından.
Ben istanbulda oturdugum icin o yer hakki da bilgim yok ama insl senin icin hayirlisi olsun..slm kızlar . bızde cuma gunu gıttık ve perıferık kan testını verdık ege tıp fakultesıne. yalnız kafama takılan bısey oldu. ege tıp ta tedavı olanlar yardımcı oılursa sevınırım. prof.ege hanım ın hastası olmaya karar vermıstık bız tam onun sekreterıne kayıt yaptıracakken aklıma sızler geldınız. acaba aranızda ege tıp da tup bebek tedavısı olanlar varsa , doktorunun ısmını yazabılır mı?
sonradan vaz gectık hocanın hastası olmaktan ama kafamız hala karısık.... benı aydınlatın nolur....
bu arada sıtenın yenı hali hiiiiçççç guzel olmamıs...