Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Herşey güzel olucak canim benim inşallah rabbim yüzünüttedavinin ile guldurdun.2 yildir yadadiklarinin mukafatini rabbim evlat ile hediyelendirsin.bu aksam dan okunmaya basliyirum canim ya Latifi okuyacagim tedavin bitene kadar sana haber ver tedavinin ile ilgili merakta birakma ne olur.

Anneciğim iyidir inşallah kocaman sevgi selamlarimi ssöylersin.

Eyinas tedaviniz hayirli olsun.rabbim sonucu evlat olan tedaviniz olsun.dilerim yillarin hatrina yüce mevlam çifter çifter versinn.sen ve herşey güzel olucak dualarimdasiniiz inşallahtopigin bu havasi olumlu tedavileriniz ile can bulur .neseli halayli gunlerimize geri dönelim inşallah
Cemrem de sirada oh oh maşallah 2015 e bebisli girersiniz hepiniz inşallah rabbim hepinizin yüzünü guldursun.
Darisi topikte ki herkeslere umut dolu hikayelerimiz olsun hepimizin.

mervecik5561Yeni ÜyeÜye

Arkadaslar defalarca yazdim ama sadece sagolsunlae bir kac arkadas cevap verdi.yaklasik 15 gun once esim sperm testi verdi devlet hastanesinde total konsantrasyon 100 bin cikti ama bunlarda hareketlibhareketsiz morfoloji falan hepsi 0 ciktbu testen sonra ozel hastanede sperm testi verdik sperm dahi 0 cikti yine bu ozel hastanede hormon testi yaptirdik degerlerimi fsh 6.42 lh 3.96 prolaktin ise 8.24 cikti doktor hormonlar normal dedi hocam testestoron vermediniz dedim gerek yok onda sorun yoktur dedi.direk tup bebek mikro teseyontemi dediler..tupbbebekmerkezinedegittik adam renkli doplerehormon tahlillerine bakti yapi boyuthormonlar normal dedi senden ben spermbulurum dedi.sonra ben guvenemedim tekraruni hastanesinevfittim ve sperm testivverdimml sperm sayisi 5 bin toplam sperm sayisi 8bin cikti volum ise 1.6 ileribhareketli yuzde 0 yerindevhareketli ise yuzde 1 morfoloji iseyuzde 0 cikti.uni hastanesinde ise yaptirdigimiz hormon sonuclari fsh 5.42 lh 2.67 prolaktin 14.6 estradiol 22.94 total testestoron alt sinir 2.8 iken bizimki 2.65..simdi size soruyorum ben azospermmiyim testestoron dusukdedivdoktor bunun tedavisi var mi acabamikro tese ile sperm bulabileceklermi hemen tup bebek mi denemeliyiz yada acabatikaniklik olabilirmi lutfn bizim hikayemizi okuyup yardimci olun lutfen yorum yapinfikir verin....acaba testestoron dusuklugunun tedavisi var mi (

Canim arkadaslarim yukarda hikayemizden bahsetmistim bugun tekrar fakjlteye gittik ve bu sefer prof sonuclara bakti klomen veproxeed verdi 3 ay kullan ve 3 ay sonra sperm testi yapalim tekrar dedi birde genetik testvverdi onlarinda sonuclari 3 ay sonracikcak acsbs bu ilaclardan hic fayda gorenoldumu yoksa bosa mi aldik okadar paraverdik(

Arkadaslar yukardadurumumuzu anlattik acaba esim azospermi mi proxeed klomen bu ilaclarla zaman mi kaybediyoruz beklemeden tup bebek denesek mi bize yardimci olun fikir verin lutfen bu ilaclarin faydasini goren var mi(

güzel ve musmutlu bi haftalar herkese...
yeni hafta güzel haberlerle geldi bundan sonrada öğle olur inşlh 2014 ün şu sayılı aylarında hep bu topik sevinçli halaylık haberlerle dolsun taşsın....:KK68::KK68::KK68:[/QUOT

İnşAllah canım. Sırada sen varsın. Çok Sayıda 2014 yılı bitmeden güzel haberler alırız.
Selam arkadaşlar uzun zamandır topiğe giremedim. Sizlere güzel haberim var hamileyim 5. Haftadayım. Şiddetli başarısı çok halsiZim iyi olmadığım için şimdi yazıyorum. Daha önce yazmıştım. Dondurulmuş embriyolarla pozitifi gördük Allah'ıma Şükürler olsun. Hala korkularım geçmiş değil, daha öncede 2 kez düşük oldu dualarınızı bekliyorum. Ben de her namazımda sizlere dua ediyorum. Allah cc sizlere de bu Mutluluğu yaşatsın inşallah dualarım kalbim sizlerle hepinizi öpüyorum

mervecik5561Yeni ÜyeÜye

Arkadaslar defalarca yazdim ama sadece sagolsunlae bir kac arkadas cevap verdi.yaklasik 15 gun once esim sperm testi verdi devlet hastanesinde total konsantrasyon 100 bin cikti ama bunlarda hareketlibhareketsiz morfoloji falan hepsi 0 ciktbu testen sonra ozel hastanede sperm testi verdik sperm dahi 0 cikti yine bu ozel hastanede hormon testi yaptirdik degerlerimi fsh 6.42 lh 3.96 prolaktin ise 8.24 cikti doktor hormonlar normal dedi hocam testestoron vermediniz dedim gerek yok onda sorun yoktur dedi.direk tup bebek mikro teseyontemi dediler..tupbbebekmerkezinedegittik adam renkli doplerehormon tahlillerine bakti yapi boyuthormonlar normal dedi senden ben spermbulurum dedi.sonra ben guvenemedim tekraruni hastanesinevfittim ve sperm testivverdimml sperm sayisi 5 bin toplam sperm sayisi 8bin cikti volum ise 1.6 ileribhareketli yuzde 0 yerindevhareketli ise yuzde 1 morfoloji iseyuzde 0 cikti.uni hastanesinde ise yaptirdigimiz hormon sonuclari fsh 5.42 lh 2.67 prolaktin 14.6 estradiol 22.94 total testestoron alt sinir 2.8 iken bizimki 2.65..simdi size soruyorum ben azospermmiyim testestoron dusukdedivdoktor bunun tedavisi var mi acabamikro tese ile sperm bulabileceklermi hemen tup bebek mi denemeliyiz yada acabatikaniklik olabilirmi lutfn bizim hikayemizi okuyup yardimci olun lutfen yorum yapinfikir verin....acaba testestoron dusuklugunun tedavisi var mi (

Canim arkadaslarim yukarda hikayemizden bahsetmistim bugun tekrar fakjlteye gittik ve bu sefer prof sonuclara bakti klomen veproxeed verdi 3 ay kullan ve 3 ay sonra sperm testi yapalim tekrar dedi birde genetik testvverdi onlarinda sonuclari 3 ay sonracikcak acsbs bu ilaclardan hic fayda gorenoldumu yoksa bosa mi aldik okadar paraverdik(

Arkadaslar yukardadurumumuzu anlattik acaba esim azospermi mi proxeed klomen bu ilaclarla zaman mi kaybediyoruz beklemeden tup bebek denesek mi bize yardimci olun fikir verin lutfen bu ilaclarin faydasini goren var mi(
Ilaclari deneyin bazı doktorlar hemen kesip atıyor tüp bebek diye,duruma göre ilerlersiniz arkadaşım,biz de beklemedeyiz, klomen ise yarayabiliyor bizde yaramadı ama yarayan var,öncelikle sakin ol telaslanma, cünkü herşey Allahın dilediği gibi olur umudunu yitirme,yalnız değilsin. .

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ben biraz heyecanlıyım aslında dün eşimle mikroskopta inceleme yaparken sperme benzeyen Kuyruklu bir şey gördük hareket etmiyordu ama yüzüyordu çok heyecanlandım ama ümitlenmek istemiyorum belki biz çıkmasını istediğimiz için benzetmiş olabiliriz ya da başka birşeydir diye çünkü yaklaşık beş aydır eşim hiçbir bitkisel ve ilaç kullanmıyor sadece nohut ve Keçiboynuzu kürü ve bir de pharmaton içiyor o da düzenli değil maddi sebeplerden kontrole gidemiyoruz malum Ücretler arttı bakalım biraz daha bu kürleri kullanıp biraz para bulup kontrole gitmeyi düşünüyoruz bilmiyorum kafam Karışık sevinmek de istemiyorum sonra hep hayal kırıklığı oluyor sadece paylaşmak istedim sizinle

canım senin adına çok sevindim çorluya bebek geliyor inşşşşallahhhhhhhhhh

Tabiki iyi bisey canim mesela bizde o bile cikmadi.

canım takip edemedi gittiniz mi kontrole

CANLARRRRRRRRRR
ne zamandır giremedi çok yoğunum ama şöyle bir takip ettim de güzel haberler var
inşallah hepimizin yüzü güler
ben tuhaf bir ruh halindeyim bazen çok düşünüyorum çok inanıyorum bazen de olmazsa olmaz moduna giriyorum
bu günler yıpratıcı, üzücü allah hepimize sabır versin veeeeee sabrımızın sonu selamet olsun bir daha ne zaman vakit bulabilirim bilmiyorum ama dualarım sizinle

mervecik5561Yeni ÜyeÜye

canım ark. eşim daha hiç bir şey yaptırmadı dahi bir şey diyemiyorum ama çok panik olmuşsunuz ve haklısında bende çok paniktim ve farkında değildim bunca sitres can sıkıntısı yaşıyorsun olacağı varsa bile zor olur normal hamile kalma için bile sıfır sitres olmalı ki tutanabilsin + bizde problem var. bence her şeyi akışına bırakın kullanın bakalım belki güzel sonuçlar alırsınız inş. güzel haberlerle gelirsin buraya yinede şükret eşin tedaviyi kabul etmiş yine de çok kısmetlisin benim eşim daha kabul bile etmedi

CANLARRRRRRRRRR
ne zamandır giremedi çok yoğunum ama şöyle bir takip ettim de güzel haberler var
inşallah hepimizin yüzü güler
ben tuhaf bir ruh halindeyim bazen çok düşünüyorum çok inanıyorum bazen de olmazsa olmaz moduna giriyorum
bu günler yıpratıcı, üzücü allah hepimize sabır versin veeeeee sabrımızın sonu selamet olsun bir daha ne zaman vakit bulabilirim bilmiyorum ama dualarım sizinle
Canimm bende bazen ayni seyi dusunuyorum. Sonra rabbim ruyalarla bana umut yolluyo Rabbimden umut kesmemeliyiz insallah Allah hepimize o guzel gunleri gostericek..sizin tedavi nasil gidio

Merhabalar kizlarr.. bugun okulda bi arkadasta ruyasinda beni gormus hamileymisim :) istiyomusnz dedi ne desem bilemedim. Insallahh Allah isterse olur dedim ne diyim... vee bugun regl oldum :(

Canimmm cok sevindimm. Senin esinde de azospermi mi vardi :) rabbim kucagina almayi nasip etsin.. bizlerede dua et :)

Canimm bende bazen ayni seyi dusunuyorum. Sonra rabbim ruyalarla bana umut yolluyo Rabbimden umut kesmemeliyiz insallah Allah hepimize o guzel gunleri gostericek..sizin tedavi nasil gidio

Merhabalar kizlarr.. bugun okulda bi arkadasta ruyasinda beni gormus hamileymisim :) istiyomusnz dedi ne desem bilemedim. Insallahh Allah isterse olur dedim ne diyim... vee bugun regl oldum :KK43:

yaaa o gün okulun öğretmenler günü yemeği var aslında bende randevu alabilirdimmmmmm
bu arada nasıl aldın randevuyu aynı gün ersel beyle de görüşecek misiniz

Dua listemize katılan arkadaşlar yarın başlıyoruz
Yeni listeyi ve yapılacak olanları size yine özelden göndereceğim
Yarın benim için okunacak
Pazartesi kontrolümüz var
Hayırlı ve güzel haberler almak istiyorum
Moralimiz düzgün bir şekilde dönmek istiyorum
Bu sefer ağlamak üzülmek istemiyorum
Ama yine de hayırlısı ve bunda da vardır bir hayır diyorum

yaaa o gün okulun öğretmenler günü yemeği var aslında bende randevu alabilirdimmmmmm
bu arada nasıl aldın randevuyu aynı gün ersel beyle de görüşecek misiniz
Canim aradik floryayi 21 kasim saat 3e randevu aldik. Biz ersel beyden almiyoruz ilaclari. Baska biriyle temasa gecmstik esim konustugu icin bilmiyorum kim oldugunu.ama zaten esim kullanmiyorum dedi ben bitkiseli faydasi oldgunu dusunmuyorum diyo. Ben balli karsm yapmistim. Bide pekmez bal fln yesem daha iyi dedi. Bende itiraz edemedim

Back
X