Florya da hangi doktor için randevu aldınız acaba ?02125980404 canim nosu bu floryanin. 200 tlymis muayene ucreti.. insallah guzel sonuc aliriz. Benim esimde hemen t3se olmam diyo :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Florya da hangi doktor için randevu aldınız acaba ?02125980404 canim nosu bu floryanin. 200 tlymis muayene ucreti.. insallah guzel sonuc aliriz. Benim esimde hemen t3se olmam diyo :)
canım allah senden razı olsun.rabbim bir avazda kurtarsın seni inşallah.sağlıkla mutlu bir şekilde yaşayın.temennim bu yönde.bende inşallah seninde dediğin gibi bende 11 yıldan sonra bebeklerimle mutlu mesut yaşarım.burda güzel haber vermeyi çok arzuluyorum canım.Cnim oncelikle sunu soyleyebilirim sana ve buraadaki tum arkadaslarima cani gonulden dua ediyorum ustelik sana ve birkac arkadasima isminizi bildigim icin adinizla dua ediyorum bu bambaska bir sinav cunku hepimiz o yollardan gectik birbirimzi ancak biz anlariz su an rahat ol psikolojini bozma malesef ki insanlarimiz cok acimasiz Alh korkusu kalmamis cocuklu olan bircok ailenin simarikligini konusmalarini hic anlayamiyorum veren de alan da Allah kurban oldugum hazinesi cok genis ben inaniyorum kievinize bebek ya da bebklerinizle doneceksiniz dualrimiz o yonde rabbimiz var cok sukur yalniz senden ricam guclu dur arkadasim sen iyi ol ki esin de rahat olsun bol kaliteli yumurtlrn olsn insAlh ikinizin ayni anda hazrlnmasi iyi olmus tabi insAlh cok kaliteli embr.olusur ummadigin kadar sperm bulunur 10 yil sonra mucizeniz gelir dualrim kalbim seninle hamilelik ck sukur iyi geciyor artik son 6 hafta Alhin izniyle dogumu nasip olsun saglikli bir sekilde rabbim hepimize eli ayagi duzgun hayirli evltlr nasip etsin...bu sefer olacak Allhin izniyle olack ben gonulden inaniyorum sen de hakkini helal et arkdsim sakin uzme kndini
canım kim hamile .Derya rabbim güzel bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin .saglik ve mutluluk ile kucaginiza almayi nasip etsin
canım allah razı olsun duaların kabul olsun inşallah.benimde temennim seninde biran önce güzel haberler vermen olsun canı gönülden diliyorum..Eyinas tedaviniz hayirli olsun.rabbim sonucu evlat olan tedaviniz olsun.dilerim yillarin hatrina yüce mevlam çifter çifter versinn.sen ve herşey güzel olucak dualarimdasiniiz inşallahtopigin bu havasi olumlu tedavileriniz ile can bulur .neseli halayli gunlerimize geri dönelim inşallah
Cemrem de sirada oh oh maşallah 2015 e bebisli girersiniz hepiniz inşallah rabbim hepinizin yüzünü guldursun.
Darisi topikte ki herkeslere umut dolu hikayelerimiz olsun hepimizin.
öncelikle geçmiş olsun.bu kadar üzülme canım.doktorlar tıbbın gereği en kötüsünü söylerler.tıb kitabından böyle okumuşlar.ama rabbim naip ederse sen bu şekildede hamile kalabilirsin belkide.proxed güçlü bir vitamin takviyesidir.ama bir paket kullanmakla bitmiyor.en az 3 ay deniyor.bunu denemeden kimse bir şey diyemiyor.hepimiz kullandıkalrımız için ya şifa olursa diyerek kullanıyoruz.ben durumunuzun çok kötü olduğuna inanmıyorum.kalbinizi ferah tutun ve hep olacağına inanın.şükürki sıfır sperm için uğraşmıyorsunuz.kendinize iyi bir doktor bulun canım.inşallah herşey istediğiniz gibi olur.mervecik5561Yeni ÜyeÜye
Arkadaslar defalarca yazdim ama sadece sagolsunlae bir kac arkadas cevap verdi.yaklasik 15 gun once esim sperm testi verdi devlet hastanesinde total konsantrasyon 100 bin cikti ama bunlarda hareketlibhareketsiz morfoloji falan hepsi 0 ciktbu testen sonra ozel hastanede sperm testi verdik sperm dahi 0 cikti yine bu ozel hastanede hormon testi yaptirdik degerlerimi fsh 6.42 lh 3.96 prolaktin ise 8.24 cikti doktor hormonlar normal dedi hocam testestoron vermediniz dedim gerek yok onda sorun yoktur dedi.direk tup bebek mikro teseyontemi dediler..tupbbebekmerkezinedegittik adam renkli doplerehormon tahlillerine bakti yapi boyuthormonlar normal dedi senden ben spermbulurum dedi.sonra ben guvenemedim tekraruni hastanesinevfittim ve sperm testivverdimml sperm sayisi 5 bin toplam sperm sayisi 8bin cikti volum ise 1.6 ileribhareketli yuzde 0 yerindevhareketli ise yuzde 1 morfoloji iseyuzde 0 cikti.uni hastanesinde ise yaptirdigimiz hormon sonuclari fsh 5.42 lh 2.67 prolaktin 14.6 estradiol 22.94 total testestoron alt sinir 2.8 iken bizimki 2.65..simdi size soruyorum ben azospermmiyim testestoron dusukdedivdoktor bunun tedavisi var mi acabamikro tese ile sperm bulabileceklermi hemen tup bebek mi denemeliyiz yada acabatikaniklik olabilirmi lutfn bizim hikayemizi okuyup yardimci olun lutfen yorum yapinfikir verin....acaba testestoron dusuklugunun tedavisi var mi (
Canim arkadaslarim yukarda hikayemizden bahsetmistim bugun tekrar fakjlteye gittik ve bu sefer prof sonuclara bakti klomen veproxeed verdi 3 ay kullan ve 3 ay sonra sperm testi yapalim tekrar dedi birde genetik testvverdi onlarinda sonuclari 3 ay sonracikcak acsbs bu ilaclardan hic fayda gorenoldumu yoksa bosa mi aldik okadar paraverdik(
Arkadaslar yukardadurumumuzu anlattik acaba esim azospermi mi proxeed klomen bu ilaclarla zaman mi kaybediyoruz beklemeden tup bebek denesek mi bize yardimci olun fikir verin lutfen bu ilaclarin faydasini goren var mi(
Canimm derya arkadasimiz dondurulms embriyolariyla tup yaptrmis suan 5 haftalik hamileymiss :)))canım kim hamile .
Celalettin peru canim.Florya da hangi doktor için randevu aldınız acaba ?
sağol Cemrem inşh alışıcam sadece düşüncesine..yokluğu özlemi çok büyük...,tabiki hucrelerinçıkması bizim için büyük bi sevinç cnm ,nşlh devamı da spermler olur....
ah cnm ya acısı dinmiyo sadece biraz alışıyor insan 7 senedir alışmadım annemin ölümüne sadece alıştım onsuzluğa ne kadar alışılıyorsa........
hadi hayılrı olsun tedavin inşlh evladınla biraz acın hafifler...
hayırlı sabahlar arkadaşlar. Yarın histeroskopi olacağım dualarınızda banada yer verin .
Herşey güzel olucak canim benim inşallah rabbim yüzünüttedavinin ile guldurdun.2 yildir yadadiklarinin mukafatini rabbim evlat ile hediyelendirsin.bu aksam dan okunmaya basliyirum canim ya Latifi okuyacagim tedavin bitene kadar sana haber ver tedavinin ile ilgili merakta birakma ne olur.
Anneciğim iyidir inşallah kocaman sevgi selamlarimi ssöylersin.
tedavin hayırlı olsun canım.Allahım güzel sonuçlar duyurmanı nasip etsin.kızlar ben adet oldum.beş gün evvel.yarın merkezimi arayacağım ve sonra adana yolcusu haydi yola.çok heyecanlıyım.erken adet olmak için çok dua ettim.kendime sıkıntı yapıyordum.çünkü geç adet olsaydım sınava giremeyebilirdim.gerçi konuşmak için daha erken.hayatın ne getireceği belli oluyor.şu an benim yaşadıklarım gibi.allahım hala inanmıyorum bende hazırlanacağım.kaliteli sperm,yumurta ve embriyoda oluşursa onlarda benimle can bulursa rabbime hamdü senalar.
selam akadaşlar bizde 19 kasımda selahattin çayana randevu aldık yaklaşık 9 ay önce celalatin hocadaki tedaviyi bıraktık şimdide birde selahattin çayana gitmeye karar verdik içimde tarifisiz biri burukluk var bi taraftanta çok korkuyorum bana dua edin nolursnuz..
sağol canım Allah razı olsun Babanında mekanı cennet olsun inşallah Allah rahmet eylesin.Yeni doktor kararınız hayırlı olsun canım.
ben şimdi babamın 40.günü olması sebebiyle dualar okuyorum az ara verdim gene devam edicem.
sana ve diğer arkadaşlarıma da dua edicem.
içindeki burukluk ferahlığa dönüşsün inşh.
canım hakkında hayırlısı olsun.kızlar ben adet oldum.beş gün evvel.yarın merkezimi arayacağım ve sonra adana yolcusu haydi yola.çok heyecanlıyım.erken adet olmak için çok dua ettim.kendime sıkıntı yapıyordum.çünkü geç adet olsaydım sınava giremeyebilirdim.gerçi konuşmak için daha erken.hayatın ne getireceği belli oluyor.şu an benim yaşadıklarım gibi.allahım hala inanmıyorum bende hazırlanacağım.kaliteli sperm,yumurta ve embriyoda oluşursa onlarda benimle can bulursa rabbime hamdü senalar.
sağol Cemrem inşh.acım hala bana büyük geliyor inşh hafifleyecek.
ilk ilacımı yarın kullanmaya başlıyorum.hayırlısı inşh..
canım azosperm hiç sperm olmaması demek.senin eşinde sperm çıkışı var sadece 20 milyon sınırının altında tabiki teseye falan gerek yok 20 milyonun altında olunca normal yolla çocuk olmaz derler ama sen yinde umudunu ümidini yitirme araştır bak spermleri artırmak için kürler var onları deneyebilirsin doktorun söyledği ilaçları da kullan yanında ekstra kürler yap(nohut kürü keçiboynuzu kürü havuç suyu) sonrasında tekrar test versin eşin inşlh artma olur ve doğal yolla çocuğna kavuşursun olmzsada üzülme burda biçok insan tüp bebek bile yapaabilmek için savaşıyor bu yolda savaşın hayrlsyla mutlulukla sonçlanır inşlhmervecik5561Yeni ÜyeÜye
Arkadaslar defalarca yazdim ama sadece sagolsunlae bir kac arkadas cevap verdi.yaklasik 15 gun once esim sperm testi verdi devlet hastanesinde total konsantrasyon 100 bin cikti ama bunlarda hareketlibhareketsiz morfoloji falan hepsi 0 ciktbu testen sonra ozel hastanede sperm testi verdik sperm dahi 0 cikti yine bu ozel hastanede hormon testi yaptirdik degerlerimi fsh 6.42 lh 3.96 prolaktin ise 8.24 cikti doktor hormonlar normal dedi hocam testestoron vermediniz dedim gerek yok onda sorun yoktur dedi.direk tup bebek mikro teseyontemi dediler..tupbbebekmerkezinedegittik adam renkli doplerehormon tahlillerine bakti yapi boyuthormonlar normal dedi senden ben spermbulurum dedi.sonra ben guvenemedim tekraruni hastanesinevfittim ve sperm testivverdimml sperm sayisi 5 bin toplam sperm sayisi 8bin cikti volum ise 1.6 ileribhareketli yuzde 0 yerindevhareketli ise yuzde 1 morfoloji iseyuzde 0 cikti.uni hastanesinde ise yaptirdigimiz hormon sonuclari fsh 5.42 lh 2.67 prolaktin 14.6 estradiol 22.94 total testestoron alt sinir 2.8 iken bizimki 2.65..simdi size soruyorum ben azospermmiyim testestoron dusukdedivdoktor bunun tedavisi var mi acabamikro tese ile sperm bulabileceklermi hemen tup bebek mi denemeliyiz yada acabatikaniklik olabilirmi lutfn bizim hikayemizi okuyup yardimci olun lutfen yorum yapinfikir verin....acaba testestoron dusuklugunun tedavisi var mi (
Canim arkadaslarim yukarda hikayemizden bahsetmistim bugun tekrar fakjlteye gittik ve bu sefer prof sonuclara bakti klomen veproxeed verdi 3 ay kullan ve 3 ay sonra sperm testi yapalim tekrar dedi birde genetik testvverdi onlarinda sonuclari 3 ay sonracikcak acsbs bu ilaclardan hic fayda gorenoldumu yoksa bosa mi aldik okadar paraverdik(
Arkadaslar yukardadurumumuzu anlattik acaba esim azospermi mi proxeed klomen bu ilaclarla zaman mi kaybediyoruz beklemeden tup bebek denesek mi bize yardimci olun fikir verin lutfen bu ilaclarin faydasini goren var mi(
selamun aleyküm hayırlı cumalar canlar.. iş yoğunluğundan epeydir yazamıyodum.
eşim yarın kontrole gitcek, yine sperm çıkmazsa tedaviyi sonlandırıp tese olcak
şu mübarek saatlerde bizim için dua edermisiniz kavuşalım yarın şu spermlere. biliyosunuz en makbulü birbirimize ettiğimiz dualardır.
benim için ne dua ederseniz Allah kat kat fazlasını sizlere versin. hepimizi hayırlısyla yavrularımıza kavuştursun..
buarada yoğunluktan epeydir yazamıyorum ama hergün 5dk okuyp çıkıyorum hepiniz dualarımdasınız
Amin inşallah. .Rabbim bu mübarek gün ve saatler hurmetine hacetimize engel olan gnahlarimizi af eyleyip hepimizin kucagina çifter çifter hayirli saglikli imanli evlatlar versin.
Herşey güzelolucak eyinas Tülay zozo feraheymen rabbim hepinizin sonuclarini hayirli kilsin