Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar lutfen bize yardimci olun...bizim toplamda sperm sayimiz 8 bin oyle gozukuyorki tup bebek yaptirmak gerekecek bize tup bebek icin rapor cikar mi ozelde yaptirsak ne kadar tutar fakulte hastanesinde yaptirsak ne kadar tutar butun ilac msdraflari dahil ne kadar ucret oderiz yardimci olurmusunuz hic kimsenin mi bilgisi yok lutfen ayrintili bilgi verirmisiniz

tek tek alıntı yapamadım arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun dualarınız katıyla size dönsün. Tülay sende inşallah tüm emeklerinin karşılığını alırsın

Amin canım benim inşALLAH
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Bu uğurda evlat için savaşan herkesi Rabbim yarı yolda bırakmasın inşALLAH

s.a. Eşimin salı gün sol testisi kitle nedeniyle alınacak, aynı zamanda sperm aranacak, nolur bizim için dua edin arkadaşlar. İnşallah kötü huylu çıkmaz kitle :KK43:

Canım Allah yardımcınız olsun inşallah sperm bulundu haberleri ile gelirsin.Dualarımız seninle.

Arkadaslar lutfen bize yardimci olun...bizim toplamda sperm sayimiz 8 bin oyle gozukuyorki tup bebek yaptirmak gerekecek bize tup bebek icin rapor cikar mi ozelde yaptirsak ne kadar tutar fakulte hastanesinde yaptirsak ne kadar tutar butun ilac msdraflari dahil ne kadar ucret oderiz yardimci olurmusunuz
Cnm devket hast yapturanilirisn tup bebegi
Ozeller genelde degisiyor kimi5 bin kimi 7 bin rapor evlilik yilin 3 u doldurduysa rapor cikiyor yanlis hatirlamiyorsam..

Arkadaslar lutfen bize yardimci olun...bizim toplamda sperm sayimiz 8 bin oyle gozukuyorki tup bebek yaptirmak gerekecek bize tup bebek icin rapor cikar mi ozelde yaptirsak ne kadar tutar fakulte hastanesinde yaptirsak ne kadar tutar butun ilac msdraflari dahil ne kadar ucret oderiz yardimci olurmusunuz hic kimsenin mi bilgisi yok lutfen ayrintili bilgi verirmisiniz
8000 sperm sayısı ile rapor çıkar birkaç ayınızı alır rapor çıkarmanız tüpbebek raporu çıkaran hastaneler var istanbul da çapa ,semiha şakir,zeynep kamil siz hangi şehirdesiniz bilemiyorum bulunduğunuz şehirde sorun rapor veren hastaneleri gelelim ücret konusuna devlette yaparsanız 450tl yumurta toplama işlemi yapılınca ücret ödüyorsunuz ilaçlarda 600ile 1000tl arası tutuyor sizin yumurta rezervinize göre değişiyor.devlette yapmanızı tavsiye etmem nedeni ise artan embriyolar dondurulmuyor eğer bebek tutunmazsa tekrar tüpbebek tedavisi görmek zorundasınız hem maddi hem manevi külfet.tüpbebeği özelde yaptırabilirsiniz rapor geçen merkezler var orda yaptırırsanız 2500ile3000arasında değişiyor eğer rapor geçmeyen bir merkezde yaparsanız 6000ile12000tl civarı tutar

cnm sizde çıkış varr.Doktorun verdikleri zaten sizde işe yarayacaktır.Hareketi ve canlılığı arttırmak için de havuçsuyu içir eşine.Her gece yatmadan önce içine bi kaç damla zeytinyağı damlat içir.ÇOk fayda gören olmuş.Bence 3 ay deneyin derim ben.Ama hemen tüp yapcaz diyorsanız özel 6000-7000tl yada merkeze göre değişir.Fakültelerde de az bişey ödeniyo.Mesela bursa tıp fakültesi 900 ilaç 400 yum toplama ücreti alıyormuş.Diğerlerini bilmiyorum.Ama fakültede size de bu oranlarda rapor çıkar da sıraya girmek gerekiyormuş.Yani hemen olmuyormuş diye biliyorum.Yanlışsa da arkadaşlar yazar zaten

s.a. Eşimin salı gün sol testisi kitle nedeniyle alınacak, aynı zamanda sperm aranacak, nolur bizim için dua edin arkadaşlar. İnşallah kötü huylu çıkmaz kitle :KK43:
İNşallah sperm bulunur cnm Rabbim yardımcınız olsun şifa versin inşallah
Dogadandeva arkadaşımız in eşi için salı gününe kadar 41 yasin dağıtıyorum almak isteyen var mı
canım şimdilik 2 atene alıyorum ben de

Iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız , giremiyorum topiğe yoğunluktan:( biliyorsunuz eşim mikrotese olmuştu sperm bulunmuştu fakat kalitesiz oldukları için tüp bebek tutmadı:( Emre bey iki üç ay sonra fsh ve total testosteron hormonlarına bakalım demişti . Eşim bugün tahlil yaptırdı fsh ameliyattan önce 18 civarındaydı şimdi 25 olmuş çok üzüldüm :( testosteron ise şimdiye kadar hiç görmediğim bir referans aralığına göre bakılmış . Aralık 0.01-1.77 bizim değer ise 2,1 olarak yanına da yüksek notu düşülecek çıkmış. Önceki değerler 4 küsür varmı bilgisi olan:(

Canım Rabbim acil şifalar versin salı günü hayırlı haberler alırsınız inş duaların sizinle Allahım yardımcımız olsun

Samsun 19 mayis fakulte tup bebek mrrkezinde yaptirmayi dusunuyoruz doktorlar hepsi prof arastirdigim kadariylada bir cok kisi memnun ama dediginiz gibi tup bebek icin sirami beklicez fakultede 8 bin sperm sayisi bize rapor cikar mi acaba bizim 3 senemiz dolmadi zaman kaybetmek istemiyoruz maddi durumumuzda iyi degil fakulte bile 5 milyar civari tutarmi hadi parayibulduk biddcsirami beklicez :((

Klomen erkeklerde ne ise yarar esime proxeed plus ve gun asiri yani 48 saatte bir kullanilmak uzere klomen verdi 3 ay kullanin yine sperm testi yaptircaz dedi bu klomen ne ise yarar erkekte???

Back
X