Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
doğadandeva geçmiş olsun canım.korktuklarınla sınamasın rabbim sizi.kitle neden oluşmuş.daha önceden varmıydı.
zozo dilerim sevinenlerden olursun ve testinizde birçok sperm görürsünüz.
kızlar ben bu akşam ilk iğnemi oldum.gonal f 200 ile başladık.umarım bizdende bolca sperm çıkar.
deneyimli olan arkadaşlar bu süreçte dikkat etmem gereken şeyler nelerdir.ne yemeli ne içmeliyim.
mesela yürüyüş veya spor yapmalımıyım.bitki çayları içmelimiyim.
hiçbirşey bilmiyorum ve heyecandan doktora soramadım.bi dahaki kontrol perşembe günü.
allaha emanet olun.

doğadandeva geçmiş olsun canım.korktuklarınla sınamasın rabbim sizi.kitle neden oluşmuş.daha önceden varmıydı.
zozo dilerim sevinenlerden olursun ve testinizde birçok sperm görürsünüz.
kızlar ben bu akşam ilk iğnemi oldum.gonal f 200 ile başladık.umarım bizdende bolca sperm çıkar.
deneyimli olan arkadaşlar bu süreçte dikkat etmem gereken şeyler nelerdir.ne yemeli ne içmeliyim.
mesela yürüyüş veya spor yapmalımıyım.bitki çayları içmelimiyim.
hiçbirşey bilmiyorum ve heyecandan doktora soramadım.bi dahaki kontrol perşembe günü.
allaha emanet olun.
amin Rabbim kimseyi korktuklarıyla sınamasın. Evet kitle önceden vardı. Sizin tedavinizde hayırlı evlatla sonuçlanır inşallah.

geçmiş olsun.umarım iyi geçer.ameliyatınızı kim yapıyor.sen tüpbebek için hazırlandınmı yoksa çıkanları donduracakmısınız.herşeyde bir hayır var canım.inşallah bu durum hakkınızda hayırlı olur.

Eyinas ignen hayirli olsun
..inslh bol bol sperm bulinur.bu surecte yapacakalrin benim hatirladigim cay kahveden uzak durmaya bak kafeinden kac cok fazla bitki cayi icme yuruyus yap kan akisin deveran eder.bide ay cikacak mi olacakmi deme bu anin tadini cikar igneleri saatinde vurmaya calis hatirladigim bu kadar he bide kendini artik fazla yoamaya calis yumoslar artik harekket halinde kendine sikinti yapma..

Back
X