Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar sizlerden bir ricam olacak sali gununden baslayip persembe gunune kadar yani 3 gun icinde 41 yasin okutmaya niyet ettim okumak isteyn musait olan.okuyabilir mi biliyosunuz cuma gunu kontrol umuz var. Ben adetliyim okuyamiyorum o yuzden dagitiyorum. Birde yatsi namazindan sonra veya gunes dogmadan once.okunmasi daha iyiymis. Simdiden Allah razi olsun
Kizlar sizlerden bir ricam olacak sali gununden baslayip persembe gunune kadar yani 3 gun icinde 41 yasin okutmaya niyet ettim okumak isteyn musait olan.okuyabilir mi biliyosunuz cuma gunu kontrol umuz var. Ben adetliyim okuyamiyorum o yuzden dagitiyorum. Birde yatsi namazindan sonra veya gunes dogmadan once.okunmasi daha iyiymis. Simdiden Allah razi olsun
Cnm yarın yatsıdan sonra bende okuyayım 1 yasin Allah gönlünüze göre versin

Demetcim muhtemelen sonuçlar yarina kalmistir tulaylarin yarin güzel haberlerini verir inşallah

Zozo içinde inşallah hayirli haberler ile döner.

Halaya hazir bekliyorum bu hafta güzel haberler alacagiizz iinşallah bu rehavet gitsin uzerinizden artik neşe gelsin heyecan gelsin sevic gozyaslari dokelimm
Ayy ne uzattinm icim dolmuş benimser
Haydi kizlarr heyecan ve dua ile bekliyoruz.

Tülaycığım güzel haberlerini bekliyoruz merakla.

Demetcim muhtemelen sonuçlar yarina kalmistir tulaylarin yarin güzel haberlerini verir inşallah

Zozo içinde inşallah hayirli haberler ile döner.

Halaya hazir bekliyorum bu hafta güzel haberler alacagiizz iinşallah bu rehavet gitsin uzerinizden artik neşe gelsin heyecan gelsin sevic gozyaslari dokelimm
Ayy ne uzattinm icim dolmuş benimser
Haydi kizlarr heyecan ve dua ile bekliyoruz.
sperm testi sonucu yarına kaldı
yarın tekrar gorusecegiz
fsh 5 LH 4 testo 2 cikmisti
normal dedi.

Mrb yazılarınızı okudum Allah'ım nasip etsin inş. Bende1.5 yıllık Evliyim istiyoruz olmayınca doktora gittik bende herşey normal sonunda eşim gitmeye karar verdi ve sonuç asospermi doktor tüp bebek %50 şansınız var dedi 2 ay oldu öğreneli kimseye söyleyemiyoruz burası moral oluyor bana be yapacağımı bilmiyorum

canım benimle aynı şeyleri yaşıyorsun bizde 1.5 yıllık evliyiz 10 gün oluyor öğreneli benimde eşim azosperm çok zor bir dönem Allah yardımcımız olsun biz önümüzdeki hafta tüm testlerimizi yaptırıp celallettin hocaa gidicez herkes orayı tavsiye edyor canım sende araştır istersen

Kader arkadaşlarım rabbimin izniyle 19 Kasım'da son kontrolüm var bir aydır doktorum dinlendiriyor. 24 Kasımda da inşallah transferim olacak. Günler geçmek bilmiyor. Kendi evimde de değilim istanbulda görümcemde kalıyorum. Allah razı olsun bana çok iyi bakıyor.bebişlerim onları çok isteyen annelerine inşallah sım sıkı tutunurlar.
arkadaşım inşlh bebeklerin seninle olur 24 kasımdan sonra....

Merhaba arkadaslar bende ayni dertten muzdaribim ama simdiye kadar burada okuduklarimdan bizimkine benzer hic kimseyi gormedim benim esimin sperm sayisi sifir herseyi sifir simdiye kadar gittiyim butun doktorlar normal yonden cikis saglanmasi imkansiz denildi mikro tese ameliyati olduk 4 kez 3 de sperm bulundu 8 ve 10 tane ama malesef tup bebek sonuzlarim negatif 10 senelik evliyim simdi son kez baslayacagim insallah cesaretimi toplarsam bu kez olacak insallah inaniyorum Allah olmayan herkese nasip etsin hepinize sonrada bana lutfen dualariniza benide katin

Arkadaşlar merhaba bizde öncelikle tedavi dewam ediyor doktorumuz sekahittin çayan dun mersin tüp bebek merkezine gittik ameliyat için eşim microtese olacak doktorumuz hastane ile görüşün o km ismi ben sadece ameliyatı orada yapacak dedi bizde gittik görüşmeye 2200 TL istediler bu haliyle yuksek bi miktar ben kendinde muayane oldum rahmine ve keseme bakıldı çocuğu taşıyacak durumdamiyim diye onada ikisine 410 TL verdik ve bize ardından benim tekrar kan vermem lazimmis 50 tane değerler cikacakmis ona da 340 TL diyor sizce bu gidişat ve fiyat normalmi ilk defa

canım benimle aynı şeyleri yaşıyorsun bizde 1.5 yıllık evliyiz 10 gün oluyor öğreneli benimde eşim azosperm çok zor bir dönem Allah yardımcımız olsun biz önümüzdeki hafta tüm testlerimizi yaptırıp celallettin hocaa gidicez herkes orayı tavsiye edyor canım sende araştır istersen
Âmin canım bizde önümüzdeki hafta tüp testleri yapıp tüp bebek için gün alacaz inş spermler bulunur Celalettin hoca nerde

Arkadaşlar merhaba bizde öncelikle tedavi dewam ediyor doktorumuz sekahittin çayan dun mersin tüp bebek merkezine gittik ameliyat için eşim microtese olacak doktorumuz hastane ile görüşün o km ismi ben sadece ameliyatı orada yapacak dedi bizde gittik görüşmeye 2200 TL istediler bu haliyle yuksek bi miktar ben kendinde muayane oldum rahmine ve keseme bakıldı çocuğu taşıyacak durumdamiyim diye onada ikisine 410 TL verdik ve bize ardından benim tekrar kan vermem lazimmis 50 tane değerler cikacakmis ona da 340 TL diyor sizce bu gidişat ve fiyat normalmi ilk defa
Yardımcı olurmusunuz
Özelmi tüp bebek merkezi özelde doğrudur toplam 6 bin tl olucak ama araştırma hastanelerinde devlet yarısını ödüyor

Biz
Evet özel adim atiyorsun para diyor
nizde ilk Elazığ medikal parkta öğrendik hemen görüştürdüler tüp bebek uzmanıyla bizde daha sonucun şokundayız bize tüp bebek 6 bin tl ye mal olur size söyledi, sperm bulunsunda para önemli deyil artık bizim için bizde Erzurum araştırma daya yakın Gidiş Geliş çok olucak diye ora diye düşünüyoruz

bizde 10 aya yakın oldu çocuk istiyoruz benim bütün tetkiklerim yapıldı herhangi bir sorun çıkmadı en son rahim filmi çekincektim eşimede spermiyogram verdik biz böyle bir sonuç beklemiyorduk en kötü kanallarımda yapışıklık vardır diye düşünüyorduk doktor eşinin testinde hiç sperm göremedim deyince ikimizde şok olduk ilk başta çok kötü oldum 1 hafta oldu biz o tahlili vereli bu cumartesi medikal parkta ürologa gideceğiz ve dua ediyorumki inşallah hastanenin sonucu yanlıştır diye rabbim vermesn kimseye süreç ne olacak nasıl bir durum söz konusu belirsizlik mahvediyor beni eşime bişey belli etmek istemiyorum ama çok düşünceliyiz ikimizde rabbim nolur sonuç yanlış olmuş olsun...

Back
X