İstanbul floryada canım arkadaşlar orayı öneriyorlar bizde ilk defa gideceğizÂmin canım bizde önümüzdeki hafta tüp testleri yapıp tüp bebek için gün alacaz inş spermler bulunur Celalettin hoca nerde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbul floryada canım arkadaşlar orayı öneriyorlar bizde ilk defa gideceğizÂmin canım bizde önümüzdeki hafta tüp testleri yapıp tüp bebek için gün alacaz inş spermler bulunur Celalettin hoca nerde
Kızlar iki ay evvel eşime azospermi tanısı konuldu ( hiç spermin olmayışı ) tabiki yıkıldık..
biraz toparlandıktan sonra özle doktora gittik eşimi kontrol edip semen testi istedi ve malesef yine aynı sonuç çıktı ama herşeyin normal gözüktüğünü söyledi hormon testi de yaptırdık fsh hormonu olsun hepsi olması gerektiği gibiydi ve o değerler sperm üretildiğini gösteriyormuş..
ilaç ve iğne yazdı eşime 1 ay sonucunda tekrar gidip semen testi verdi bu sefer sperm çıktı fakat hepsi ölüydü ama olsun biz buna bile sevindiksperm kanalı tıkanık olduğundan spermler testide sıkışıp ölüyorlarmış.. tıkanıklık vücüdtaki iltahaptan dolayı..
ilaçlara devam ediyor bakalım önümüzde ki ay inşallah daha güzel haberler alırız
hemen ümitsizliğe kapılıp kendinizi yıkmayın başka bir doktora daha gidin iyi düşünün ve dua edin![]()
bizde 10 aya yakın oldu çocuk istiyoruz benim bütün tetkiklerim yapıldı herhangi bir sorun çıkmadı en son rahim filmi çekincektim eşimede spermiyogram verdik biz böyle bir sonuç beklemiyorduk en kötü kanallarımda yapışıklık vardır diye düşünüyorduk doktor eşinin testinde hiç sperm göremedim deyince ikimizde şok olduk ilk başta çok kötü oldum 1 hafta oldu biz o tahlili vereli bu cumartesi medikal parkta ürologa gideceğiz ve dua ediyorumki inşallah hastanenin sonucu yanlıştır diye rabbim vermesn kimseye süreç ne olacak nasıl bir durum söz konusu belirsizlik mahvediyor beni eşime bişey belli etmek istemiyorum ama çok düşünceliyiz ikimizde rabbim nolur sonuç yanlış olmuş olsun...
çok sevindim canım senin adına benim eşimdede hiç sperm yok pztsi hormon testlerini yaptıracağız hangi doktora gidiyorsunuz canım
inşallah hayırlı olur.. ben izmirdeyim ilk başta medical parka gittim fakat memnun kalmadım hemen tüp bebek önerdiler bence para avcısı ordaki doktorlar.. şuan izmir alsancakta Prof.dr. Necmettin Çıkılı ya gidiyoruz
kesinlikle canım para avcıları hepsi biz daha sperm testi yapıldık bizede hemen tüp bebek dediler ben istanbuldayım inşallah dahada güzel sonuçlar alırsınız canım bunları okuyunca umut oluyor inşallah bizimde hormon testlerimiz normal çıkar burda güzel haberler paylaşırız hepimiz inşallah
canım sperm 0 çktıinşallah canım :) ayıp olcak peki sperm sayısı falan normal mi ??
canım sperm 0 çktıbizde çok kötü olduk 10 gün oluyor öğreneli daha diğer testlerş hiç yaptırmadık bizdebiraz toparlanmaya çalıştık inşallah bu hafta hormon testini yaptırıcaz inşallah onlar normal çıkar siz ultrasonuştr falan çekildimi eşin sadece hormon testimi yapıldı
hmmm daha çok yeniama üzülme hormol testini yaptırın bakalım..benim de hormonlarıma ve rahmime bakıldı hiç bişey çıkmadı tertemiz demişti dr. sonra eşimden semen testi istediler ve azospermi çıktı dediğim gibi hemen tüp bebek önerdiler ve hiç iç açıcı konuşmadılar daha da üzdüler bizi tedavisinden hiç bahsetmediler bizde başka doktora gidelim dedik.. kontrol etti ve hormon testi yaptırdık daha sonra tedavinin yolu çizildi şimdi hala hapları kullanıyor
canım bide eşine bitkisel bişeyler kulanıyormusun?benimde hepsi normal çıktı ama eşimn böyle olunca yıkıldık bizede doktorlar hiç iyi şeyler söylemediler aynı şeyleriyaşamışız canım ama bana umut oldun gerçekten artık daha güzel daha olumlu düşünüyorum inşallah ilaçlardan sonuç alırsınız
canım bide eşine bitkisel bişeyler kulanıyormusun?
doğru söylüyorsun canım kesinlikle herkesin aynı olmuyor okuduka em üzülüyoruz hem kafamız karışıyor netleştikden sonra inşallah güzel şeyler yazarım :)
Bizimde aynı,ameliyat olduk 1 ay önce inşallah çıkış olur beklemedeyiz,allah şifa versin..Kızlar iki ay evvel eşime azospermi tanısı konuldu ( hiç spermin olmayışı ) tabiki yıkıldık..
biraz toparlandıktan sonra özle doktora gittik eşimi kontrol edip semen testi istedi ve malesef yine aynı sonuç çıktı ama herşeyin normal gözüktüğünü söyledi hormon testi de yaptırdık fsh hormonu olsun hepsi olması gerektiği gibiydi ve o değerler sperm üretildiğini gösteriyormuş..
ilaç ve iğne yazdı eşime 1 ay sonucunda tekrar gidip semen testi verdi bu sefer sperm çıktı fakat hepsi ölüydü ama olsun biz buna bile sevindiksperm kanalı tıkanık olduğundan spermler testide sıkışıp ölüyorlarmış.. tıkanıklık vücüdtaki iltahaptan dolayı..
ilaçlara devam ediyor bakalım önümüzde ki ay inşallah daha güzel haberler alırız
hemen ümitsizliğe kapılıp kendinizi yıkmayın başka bir doktora daha gidin iyi düşünün ve dua edin![]()
Bizimde aynı,ameliyat olduk 1 ay önce inşallah çıkış olur beklemedeyiz,allah şifa versin..
Arkadaşlar merhaba bizde öncelikle tedavi dewam ediyor doktorumuz sekahittin çayan dun mersin tüp bebek merkezine gittik ameliyat için eşim microtese olacak doktorumuz hastane ile görüşün o km ismi ben sadece ameliyatı orada yapacak dedi bizde gittik görüşmeye 2200 TL istediler bu haliyle yuksek bi miktar ben kendinde muayane oldum rahmine ve keseme bakıldı çocuğu taşıyacak durumdamiyim diye onada ikisine 410 TL verdik ve bize ardından benim tekrar kan vermem lazimmis 50 tane değerler cikacakmis ona da 340 TL diyor sizce bu gidişat ve fiyat normalmi ilk defa