barış eczanesi işinde uzman.gerçekten ihtiyacınız olduğunda arayın.en azından size yol gösteriyor.Raporla alındığını bilmiyordum canım.Hipolumu olmak gerekiyor bu rapor için.Biz almaya kalksak alamazmıyız?Barış eczanesi kargoyla mı gönderiyor?Diğer arkadaşlardan da duymuştum adını.İnşallah canım ya hamilelik haberini de verirsin burda.Senin enerjin yüksek benim ki ise hiç yok aslında.Ben de eve kapatıyorum kendimi.Görüşmüyorum kimseyle.İnsanları dinlemekten sorularından bıktım.Bayanların da çocuktan doğum hikayelerinden başka hiç konuşacak şeyleri yokmuş.İnsanın hiç mi anlatacak bişeyi olmaz?Biz böyle ortamlarda muhabbete dahil olamıyoruz ki.Dinle dinle bi yerden sonra kendimi patlıyacakmışım gibi hissediyorum.Benim kariyer gibi bi hedefimde yok artık yaş ilerleyip ömürler azaldıkça dünya işinden soğuyorum canım ya.Ben evimde iyiym.Dualarımı okuyup Rabbime sığınıyorum.İnşallah senin için ikisi de hayırlı olur.DEdiğin gibi Rabbim tamamlandırsın inşallah işlerini kolay ve hayırlı eylesin...
canım kendini soyutlayınca olmuyor ki.çok yalnızlaşıyorsun.
ben öylede denedim.malesef ne onlarla nede onlarsız olmuyor.bazen bir ses istiyorsun.
benim el becerim yüksek çevreme model alır model veririm.kurdela nakışı yaparım.
bu aralar kendimi derslere verdim.benim yaşımda 36.genç değilim ama yaşlıda değilim.
benim kariyerde öyle boşluktan oluyor.belki günü geldiğinde lazım olur diyorum.hayatın ne getireceği belli olmuyor gerçekten.bu arada kaç yaşındasın canım.ruhunu genç tut sen yaşlansanda ruhun yaşlanmasın.doktorum bana 8 yumurtan var. ben bunu 20 li yaşlarında olanlardan alamıyorum kendine iyi bakmışsın diyor.bende hocam maşallah deyin sonra nazarınız değer dedim.siz benim kimlik yaşıma bakmayın o yaşlansada ben izin vermiyorum dedim.ama ben gerçekten ne zaman kendimi kötü hissetsem mutlaka açık havada yürürüm.yoksa çöktüğümü hissediyorum.tavsiye ederim.bir ara halk eğitim merkezinde pastacılık kursu verdim onda çok yürürdüm iyi geliyordu.
birde karamsarlık çökünce arkadaşlara kahveye giderim.onları çağırırım.zaman çabuk geçsin diye uğraş arıyorum.