- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Haklisin canim bizde 6 ay sonra gidebilirz artik. Canim bu ilaclar 1 aymi gidiyorŞubatta tekrar hormon testi yaptırıp hocaya mail atın ama yinede arayı fazla uzatmayin
Ersel in ilaçları 300 ile 400 arası tutuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin canim bizde 6 ay sonra gidebilirz artik. Canim bu ilaclar 1 aymi gidiyorŞubatta tekrar hormon testi yaptırıp hocaya mail atın ama yinede arayı fazla uzatmayin
Ersel in ilaçları 300 ile 400 arası tutuyor
Debraa benimde eşim küçükken kabakulaktan spermleri zarar görmüş . Yani şimdi azooSperm. Yaklaşık 14 yıl etti. Üzgünüm.merhaba kızlar size birşey sormak istiyorum. biz eşimle geçen ay korunmayı bıraktık ama olmadı eşim 21 - 22 yaşlarındayken kabakulak geçirmiş 1 hafta hastanede yatmış çok ayrıntılarını bilmiyorum soramıyorumda açıkçası spermleri zarar görmüş olabilirmi biz 2 buçuk yıldır evliyiz eşimi çocuk fikrine yeni ikna ettim ama çok korkuyorum kızlar nolur yardım edin.
peki eşin kabakulak olunca hastanede yatmışmı yani o zaman yapılan tedavi bi işe yaramıyormuymuşDebraa benimde eşim küçükken kabakulaktan spermleri zarar görmüş . Yani şimdi azooSperm. Yaklaşık 14 yıl etti. Üzgünüm.
Haklisin canim bizde 6 ay sonra gidebilirz artik. Canim bu ilaclar 1 aymi gidiyor
Anladim canim bizede 3 ay sonra kontrole gel demis de biz gidemeyiz kontrole hormon testi yapip yollariz ne yapalimCanım gönderdiği ilaç ve sıvılar genellikle 3 ayda bitiyor bizimkisi öyleydi yani.Sonra tekrar kontrole gidiyoruz.
merhaba kızlar size birşey sormak istiyorum. biz eşimle geçen ay korunmayı bıraktık ama olmadı eşim 21 - 22 yaşlarındayken kabakulak geçirmiş 1 hafta hastanede yatmış çok ayrıntılarını bilmiyorum soramıyorumda açıkçası spermleri zarar görmüş olabilirmi biz 2 buçuk yıldır evliyiz eşimi çocuk fikrine yeni ikna ettim ama çok korkuyorum kızlar nolur yardım edin.
Anladim canim bizede 3 ay sonra kontrole gel demis de biz gidemeyiz kontrole hormon testi yapip yollariz ne yapalim
Arkadaslar gunaydin biz bu cumartesi cellattin hocada spermiogram testi verdik.sonucumuz bu.cok mu kotü nasil tecrubeli arkadaslar lutfen yardimci olurmusunuz bize.
Canim evet haklisin ama 3 ay sonra gidemiyoruz esim yeni izin aldk bidaha izin verirlermi bilmiyorum. Bide hava cok kotyydu baya bi aksilik yasadik. Arif bey bir tek detayli bakiyo biliyoruz ama elimizden geleni yapiyoruz canim :) ersel beyin ilaclarida cok.pahalliymis birde hoca neden lokosit yuksekligi icin bize antibiyotik vermemis olabilir.Bitkisel kapsül ve şuruplar 300-400 tl ve 3 ay gidiyor. Bu yeni ilaçlarla çıkış patlaması olacaktı. bu hafta sonu bi aksilik olmazsa eşim test vermeye gidecek, müsait zamanda da hormon tahlillerini yaptıracak. o zaman görücez, Ersel beyin bu ilaçları faso fisomu gerçek mi :)
Yanlız hormon testi yapıp yollarız demişsin canım ama Arif bey'in detaylı sperm testi önemli olan. hormon değerleri değişiklik gösterebiliyor. yani hormon değerleri düşük yada yüksek olan birinde de sperm çıkışı olabiliyor ve herkes Arif beyin incelediği gibi detaylı incelemiyormuş.
Canim evet haklisin ama 3 ay sonra gidemiyoruz esim yeni izin aldk bidaha izin verirlermi bilmiyorum. Bide hava cok kotyydu baya bi aksilik yasadik. Arif bey bir tek detayli bakiyo biliyoruz ama elimizden geleni yapiyoruz canim :) ersel beyin ilaclarida cok.pahalliymis birde hoca neden lokosit yuksekligi icin bize antibiyotik vermemis olabilir.
Herkese hayirli gunler.....
Raporumuz var canim igne icin hep ayni eczaneden temin ediyoruz ama insallah bi sikinti yasamayiz bu konuda. 3 ay gidiosa ilaclar cok degil ozaman fiyat bakalim. Canim ersel beyin nosu varmi sendeBizde biraz geç gitmiştik ilk 3 ay kontrolüne ama o arada iğneyi kendimiz temin ederek ara vermeden hep devam ettik. Sizde öyle yapın gideceğiniz zaman hormon testlerinide yapar gidersiniz. Yoksa tek başına o testler çok bir anlam ifade etmez.
Antibiyotik bizede vermedi doktor, Ersel beyin ilaçları ile doğal yoldan düşürebilirmiyiz, hücreler arttırabilirmiyiz diye deniyorlar. Yanlız en azından şimdilik antibiyotik almaması iyi birşey bence, çok kullanılması taraftarı değilim zaten.
Ersel beyin ilaçlarına gelince aslında 3 ay kullanılacağı için çok pahalı değilde ama işe yarıyor mu? Görücez bakalım haftaya dediği gibi patlama oldu mu yoksa hiç bir işe yaramıyor mu!!! :)
Canim bizde ctesi yaptrdik testi hemen hemen bizimle ayni bizimde %87 lokosit %13 germ hucre %100 de spermatosit cikti. Hocayla gorustnzmu tedaviye yenimi basladinz igne mi kullaniyosunuzArkadaslar gunaydin biz bu cumartesi cellattin hocada spermiogram testi verdik.sonucumuz bu.cok mu kotü nasil tecrubeli arkadaslar lutfen yardimci olurmusunuz bize.
Biz tese olmustuk haziranda sifir cikti.bu sonuclari gosterdik hocaya .evelallahbiz hic tedavi olmadik daha once.istanbulda bir cok doktora gittik.yapacak cok bisi yok dediler.tedavi ederiz diyenlere de inanmayin dedi.bukonuda prof doc.alanlarinda basarili urolog androlog doktorlara gittik muayene olduk. Hepsi ayni seyi soyledi.ümidimiz kirildi cok ciddi.Canim bizde ctesi yaptrdik testi hemen hemen bizimle ayni bizimde %87 lokosit %13 germ hucre %100 de spermatosit cikti. Hocayla gorustnzmu tedaviye yenimi basladinz igne mi kullaniyosunuz
Celalettin hoca aksine cok olumlu ve kesin konustu.bu bize inandirici gelmedi.2 yil yada daha fazla igne ve bitkisel tedavi surer dediBiz tese olmustuk haziranda sifir cikti.bu sonuclari gosterdik hocaya .evelallahbiz hic tedavi olmadik daha once.istanbulda bir cok doktora gittik.yapacak cok bisi yok dediler.tedavi ederiz diyenlere de inanmayin dedi.bukonuda prof doc.alanlarinda basarili urolog androlog doktorlara gittik muayene olduk. Hepsi ayni seyi soyledi.ümidimiz kirildi cok ciddi.