Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar cuma günü eşim varikosel ameliyati olacak ve biopsi alinacak dualariniza çok ihtiyacim var eşim icin 41 yasin okumaya niyetlendim yardim edebilirmisiniz? Ameliyattan dört ay snraki duruma gore tese ameliyatı yapılıp yapilmayacagina karar vercez

İnşallah eşinin ameliyatı iyi geçer güzel haberler alırız. 1 yasin de ben okurum canım.

Rabbim hayırlı evlat versin bizimde 3 ay tedavimiz z oldu klomen ve proxeed plus kullandı ilaca tepki verdi dedi iyi yönde mi crotesr olacak iste pazartesi

Amin canım inşALLAH
3 ay sonra 2 yılımızı doldurmuş olacaz tedavimizde
Ondan sonra bakacağız artık bi çaresine

Eşimde bugün genetik testi verdi
Sonucu 1 ay sonra çıkacak
İnşaALLAH kötü bi şey çıkmaz
Oda kötü gelirse artık:KK43:
Bebek hayalinden iyice uzaklaşacağım
Zaten İnmemiş testisde sperm bulma ihtimali bir hayli düşük oluyor:KK42::KK42:

Canım raporlu iğnelerde iğneler bitince aile hekimine yazdırıp almaya devam edebiliyoruz

Onu bilmiyordum ben, reçete ile aldığımız için tekrar uzman bir doktorun yazması gerektiğini düşünmüştüm. Hatta en son Hoca vakıfta baktığı için reçetede yazmamıştı. 3 aydır kendimiz getirtip ödüyoruz. Bilseydim sağlık ocağına gidip yazdırırdım. Sağol :)

canım daha geçen ay korunmayı bıraktık demişssin, karı koca sağlıklı olduğu durumda bile 6-7 ayda anca hamile kalan insanlar var. eşine bişey demek için çok erken, şu an tek yapman gereken yumurtlama günlerine dikkat edip ilişkiye girmen ve hemen kalkmaman. 2-3 ay sonra hala olmazsa ozaman sen kadındoğuma muayene olursun eşinde sperm testi verir. benim eşimde kabakulaktan dolayı azosperm, kabakulak testise zarar veren bişey evet ama kesin azosperm olmuştur diye bişey yok.
saol canım ya içimi rahatlattın.bu konuyla ilgili birşey bilmediğimden korkum zaten. kabakulağın ne oranda kısır yaptığı falan bi an panik oldum ama haklısın bunları düşünmek için çok erken. tekrar teşekkürler

Onu bilmiyordum ben, reçete ile aldığımız için tekrar uzman bir doktorun yazması gerektiğini düşünmüştüm. Hatta en son Hoca vakıfta baktığı için reçetede yazmamıştı. 3 aydır kendimiz getirtip ödüyoruz. Bilseydim sağlık ocağına gidip yazdırırdım. Sağol :)
evet canım rapor süresi boyunca aile hekimine yazdırabilyoruz,yazık olmuş çok para vermişsinizdir,Barış eczanesinden almıyormusunuz,onlar söylerlerdi aslında,

Eşimde bugün genetik testi verdi
Sonucu 1 ay sonra çıkacak
İnşaALLAH kötü bi şey çıkmaz
Oda kötü gelirse artık:KK43:
Bebek hayalinden iyice uzaklaşacağım
Zaten İnmemiş testisde sperm bulma ihtimali bir hayli düşük oluyor:KK42::KK42:
Hayırlı sonuçlar çıkar canım inşallah ama sizin inmemiş testis bile olsa Kaan aydos olumlu konuşmuş testisler hakkında,okadar tedavide gördünüz çıkar inşallah umudunu yitirme,benim merak ettiğim Kaan aydos mikro tese yaptığında size testisin inmemiş olduğunu falan söylememişmiydi

Bende 1 tane okurum canım
Biyopsi neden yapılıyor ki
Biyopsi aslında tam sonuç vermiyor diye düşünüyorum kanaatimce
Çünkü sadece 1 taraftan parça alıyorlar.Orda sperm çıkmayacak ama
Belki başka tarafda var
Kaan bey böyle demişdi bize

Canim her doktor ayri bisi söyluo iice karışti kafamiz biz daha varikoseli olmak istioruz daha sonraki durumda hayirlisi ne ise ona yönlendirsin Rabbim inşallah insallah sizinde genetik temiz çıkar canim beklemek zor oluo bizim.sukur temiz çıkmıştı

Hayırlı sonuçlar çıkar canım inşallah ama sizin inmemiş testis bile olsa Kaan aydos olumlu konuşmuş testisler hakkında,okadar tedavide gördünüz çıkar inşallah umudunu yitirme,benim merak ettiğim Kaan aydos mikro tese yaptığında size testisin inmemiş olduğunu falan söylememişmiydi

Ben nedense çok umutsuzum ya
Kaan Hoca Muane ettiğinde inmemiş testist demişti
Bazı hastalarda testist çürür ama sizinki taze demişti
Öyle işte teseden çok umutluydu kaan hoca
Ameliyat sonrası çok güzel konuşmuştu
Bende mutlulukdan ağlamıştım
Ertesi gün de üzüntüden ağladım

Canim her doktor ayri bisi söyluo iice karışti kafamiz biz daha varikoseli olmak istioruz daha sonraki durumda hayirlisi ne ise ona yönlendirsin Rabbim inşallah insallah sizinde genetik temiz çıkar canim beklemek zor oluo bizim.sukur temiz çıkmıştı

İnşallah ameliyatınız güzel geçer
Rabbim şafi ismi ile şifalar versin

arkadaşlar bzide yeni tanıştık azospermle yanlız bişey merak ediyorum benim eşimin tahlilleri normal çıktı sperm sonucu "0" bize doktor sperm üretmiyor olabilir dedi tıkanıklık olamazmı bide tahlillerin normal olması sperm üretiyo anlamına gelmezmi anlamadım bilgilendirirmisiniz böyle olan varmı aranızda direk tese dedi bize

İlk 3ay reçete ile oradan almıştık. Daha sonra gidişimiz biraz uzadığı için kocaeli ve istanbul'da bazı eczanelerden
10 tane felan zorla bulduk. ondan sonraki 3 ay tedavisinde farklı bir şehirden getirttik. Çünki hem reçete yoktu, hemde Barış eczanesindede o dönem ellerinde kalmamıştı. Bu gittiğimizde reçete yazar artık. Yanlız doktor bey ilk reçete yazmıştı ve 3 aylık iğnenin tümünü temin etmiştik. Bizde reçete harici rapor yoktu. onu ayrımı veriyor acaba ?

Bu arada 1 iğnenin tanesi 10 tane:KK47:

evet canım rapor süresi boyunca aile hekimine yazdırabilyoruz,yazık olmuş çok para vermişsinizdir,Barış eczanesinden almıyormusunuz,onlar söylerlerdi aslında,

Ben nedense çok umutsuzum ya
Kaan Hoca Muane ettiğinde inmemiş testist demişti
Bazı hastalarda testist çürür ama sizinki taze demişti
Öyle işte teseden çok umutluydu kaan hoca
Ameliyat sonrası çok güzel konuşmuştu
Bende mutlulukdan ağlamıştım
Ertesi gün de üzüntüden ağladım

İnşallah ameliyatınız güzel geçer
Rabbim şafi ismi ile şifalar versin
Bu sefer de mutluluktan ağlarsın canım inşallah

İlk 3ay reçete ile oradan almıştık. Daha sonra gidişimiz biraz uzadığı için kocaeli ve istanbul'da bazı eczanelerden
10 tane felan zorla bulduk. ondan sonraki 3 ay tedavisinde farklı bir şehirden getirttik. Çünki hem reçete yoktu, hemde Barış eczanesindede o dönem ellerinde kalmamıştı. Bu gittiğimizde reçete yazar artık. Yanlız doktor bey ilk reçete yazmıştı ve 3 aylık iğnenin tümünü temin etmiştik. Bizde reçete harici rapor yoktu. onu ayrımı veriyor acaba ?

Bu arada 1 iğnenin tanesi 10 tane:KK47:
Raporu ayrıca elinize vermiyor,kayıtlarda oluyor,Aile hekimine gittiğimizde ben bir bakayım dedi sisteme baktı raporda yazana göre reçete etti bize,ben işte raporun süresi nekadar geçerli oluyordu onu hatırlamıyorum en az 1 sene geçerlilği oluyor ama 1 senemiydi 2 senemiydi hatırlamıyorum.
Evet pregnylin fiyatı 10 tl,bizde tedaviye ilk başladığımızda bu eczane yoktu,zar zor bütün anadolu yakasındaki eczeneleri dolaşarak toparlamıştık ücretiyle.Allah tan menapur falan değil menapurun 1 kutusu 250 tl kadar

arkadaşlar bzide yeni tanıştık azospermle yanlız bişey merak ediyorum benim eşimin tahlilleri normal çıktı sperm sonucu "0" bize doktor sperm üretmiyor olabilir dedi tıkanıklık olamazmı bide tahlillerin normal olması sperm üretiyo anlamına gelmezmi anlamadım bilgilendirirmisiniz böyle olan varmı aranızda direk tese dedi bize
bizimde tüm sonuçlarımiz temiz ama sperm 0 varikoselimiz vardı ameliyat olduk 1ay önce, 3ay sonunda testler yapılacak yine ama ümitli olmayın dedi bize tese şart çıkış olmaz üretim yok dedi,ama biz ümitliyiz belki ameliyat ise yaramistir diyoruz ama doktor tüp bebek size uygun ilaçla vakit kaybetmeyelim dedi canım.Size de Allah şifa versin,olmazlar diye bişey yok umitsiz olmayın dua edin..

bizimde tüm sonuçlarımiz temiz ama sperm 0 varikoselimiz vardı ameliyat olduk 1ay önce, 3ay sonunda testler yapılacak yine ama ümitli olmayın dedi bize tese şart çıkış olmaz üretim yok dedi,ama biz ümitliyiz belki ameliyat ise yaramistir diyoruz ama doktor tüp bebek size uygun ilaçla vakit kaybetmeyelim dedi canım.Size de Allah şifa versin,olmazlar diye bişey yok umitsiz olmayın dua edin..
cnm tek tüp bebek olsun da olsun tek sonunda çok korkuyorum ben tesede de çıkmamasından allahım korusun

Canım testlerdeki bazı hormanlar ipucu verebiliyor bazı konular hakkında. Tıkanıklıkta olabilir başka bir şeyde. Bizde de kanalların doğuştan gelişmemesi sorunu vardı. Bütün horman testleri de normal düzeyde çıkmıştı. Sonunda tese ameliyatı oldu çok şükür spermde çıktı ve dondurduk tüp bebek için. İnşallah sizin daha kolay yolla hallolacak bir şeydir.

Canım testlerdeki bazı hormanlar ipucu verebiliyor bazı konular hakkında. Tıkanıklıkta olabilir başka bir şeyde. Bizde de kanalların doğuştan gelişmemesi sorunu vardı. Bütün horman testleri de normal düzeyde çıkmıştı. Sonunda tese ameliyatı oldu çok şükür spermde çıktı ve dondurduk tüp bebek için. İnşallah sizin daha kolay yolla hallolacak bir şeydir.
inşallah canım korkuyorum çok allahım çok büyüktür şüphesiz bizim fiziksel muayenedede birşey çıkmadı kanalların mevcut olduğu söylendi doktor bende dua ediyorum inşallah tıkanıklık vardır diye inşallah bizimkindede çıkar ve rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder

Back
X