Ayy ne güzel ya inş bizlerdede çıkar zumra11 de üzülüyordu çıkmadı diye demekki 1 sene sonunda bile çıkabiliyor varikoselden sonra Rabbim hepimize yaşatsın inş sperm görmeyiVarikosel ameliyatı sonrası 15 ay sonra çıkışları başlamış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ne güzel ya inş bizlerdede çıkar zumra11 de üzülüyordu çıkmadı diye demekki 1 sene sonunda bile çıkabiliyor varikoselden sonra Rabbim hepimize yaşatsın inş sperm görmeyiVarikosel ameliyatı sonrası 15 ay sonra çıkışları başlamış
cnm dondurulun spermin olmesi demek o spermin kalitesi az demektir bu demek değil ki hepsi ölücewk böyle düşünme inşlh ehil elelrde yapılan çalışma ile spermleriniz sağlıklı dondurulur ve çözülürken sağlıkllı çözülür cnm...merhaba bana yardımcı olurmusunuz yardımınıza ihtiyacım var eşim pazartesi günü microtese olacak mersin tüp bebek merkezinde bizim kendi doktorumuz yapacak sadece hastaneyi kullanacağız biz...eger sperm bulunursa dondurtacağız fakat çoğu arkadaş bu sitede diyorki dondurulan sperm çıktıktan sonra hemen ölüyor....hastanenin labaratuvarı iyi değil falan diye yaptıranlar bana ulaşabilirlermi ben bunu göze alamam eger öle bişey falan duydysanız gerçekten iyi değilse söyleyin vazgeceyiöm
Anladimm canim ne guzell cok sevinmislerdir rabbim bizede nasip etsin.. cok sevindimmcnm onlarda setolly cell hastası 2 sene once micro tese olmuş sonuc sertolly cıkmıs ve 15 ay dır celalettin hocada tedavide ve dün 100 taneden fazla sperm çıktı testte hareketli ileri hareketli az hareketli gibi spermler görüldü diye yazıyor
darısı herkese olsun...
sevinmezler mi cnm ben haberi alınca kendim de çıkmış kadar sevindim havalara uçtum kaldı ki onlar klim bilir ne kadar sevinmişlerdir inşlh sıra sişzlere geliyo cnm benim her daim dualarımda ve dilimdesiniz hepimizin güzel haberleri buradan okunsun imnşlhhhhhhhhhhhhhhAnladimm canim ne guzell cok sevinmislerdir rabbim bizede nasip etsin.. cok sevindimm
evet cnm setrtoll li bi hasta da çıkış olunca inanılmaz seviniyoruz
inşlh sıra sizlerde peş peşe güzel haberler sizdende gelecek....
Ayy ne güzel ya inş bizlerdede çıkar zumra11 de üzülüyordu çıkmadı diye demekki 1 sene sonunda bile çıkabiliyor varikoselden sonra Rabbim hepimize yaşatsın inş sperm görmeyi
ne güzel ya rabbim hepimize nasip eder inşallah beni eşimin analizinde numune çok az çıkıyor en fazla verdiği 1.2 cc bundan dolayı tıkanıklıktan şüpheleniyoruz ve dua ediyoruz inş öyledir diyeevet cnm setrtoll li bi hasta da çıkış olunca inanılmaz seviniyoruz
inşlh sıra sizlerde peş peşe güzel haberler sizdende gelecek....
Cokkk sevindimm bendee Allah razii olsun canim bende hepimize her zaman dua ediyorumm. Allahim emeklerimizn karsiligini verir insallahsevinmezler mi cnm ben haberi alınca kendim de çıkmış kadar sevindim havalara uçtum kaldı ki onlar klim bilir ne kadar sevinmişlerdir inşlh sıra sişzlere geliyo cnm benim her daim dualarımda ve dilimdesiniz hepimizin güzel haberleri buradan okunsun imnşlhhhhhhhhhhhhhh
inşlh sadece tıkanıklık dır cnm benim herkes şurda çıktı diye yazsa avrya ne güzel şenlenecek topiğimiz gene sessiz mahsun b uralar .....neşeli günlerimizde gelecek inşlhhhhne güzel ya rabbim hepimize nasip eder inşallah beni eşimin analizinde numune çok az çıkıyor en fazla verdiği 1.2 cc bundan dolayı tıkanıklıktan şüpheleniyoruz ve dua ediyoruz inş öyledir diye
inşallah cnminşlh sadece tıkanıklık dır cnm benim herkes şurda çıktı diye yazsa avrya ne güzel şenlenecek topiğimiz gene sessiz mahsun b uralar .....neşeli günlerimizde gelecek inşlhhhh
yani burada okudum mersinde yaptırmayın dondurulan sperm çıkınca hemen ölüyor diyorlar bende anlamadım sonucda bütün işler pamuk ipliği gibi hata olmaması gerekircnm dondurulun spermin olmesi demek o spermin kalitesi az demektir bu demek değil ki hepsi ölücewk böyle düşünme inşlh ehil elelrde yapılan çalışma ile spermleriniz sağlıklı dondurulur ve çözülürken sağlıkllı çözülür cnm...
Şimdi dahada umitlendim inanın sevinç ve umit ten ağlıyorum,daha 1ay geçti ameliyatın üstünden hemen gelseler ne guzel olurAyy ne güzel ya inş bizlerdede çıkar zumra11 de üzülüyordu çıkmadı diye demekki 1 sene sonunda bile çıkabiliyor varikoselden sonra Rabbim hepimize yaşatsın inş sperm görmeyi
Bende çok ümitleniyorum canm böyle şeyler duyunca iyice kaybetmiştim ümidimi inş sizdede çıkar dahada artar ümidimizBuarada eşimin bi arkadaşı 3kez test verdi 2 testte 0 çıktı 1 testte 5 milyon , varikosel ameliyatı oldu 2Ay geçti su an karısı hamileymiş![]()
Tülay arkadaşım ya latif için mi bu dua okumadan önce kıldığımız namaz ve dua ayrı o zaman1NUR...(Haydi Hep Birlikte Amiinnn Diyelim)
CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku
Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
Ey Rabbimiz! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum
Ey Rabbimiz! Kalplerimizi temizle. Ayıplarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Yüzlerimizi ak et. Derecelerimizi yükselt. Borçlarımıza ödeme kolaylığı nasib et. Babalarımıza merhamet eyle. Annelerimizi bağışla. Dinimiz; ve dünyamızı ıslah eyle.
Ey duaları kabul eden merhametlilerin en merhametlisi Rabbimiz! Dualarımızı kabul eyle
Yâ Rabbenâ! Amellerimizi bizden kabûl buyur! Muhakkak ki her niyâzımızı hakkıyla işiten ve her amelimizi hakkıyla bilen ancak sensin! Yâ Rabbenâ! Kalblerimizi tertemiz eyle! Ayıblarımızı gizle! Hastalarımıza âcil şifâlar ihsan buyur.Ey bütün ihtiyaçları karşılayan! Ey bütün belâları def‘ eden! Ey her duâya icâbet eden! Ve ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz! Rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle!
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et.Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Ey Rabbimiz! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et
Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin
bu ayrı canım duanın kabul olması için bu.Tülay arkadaşım ya latif için mi bu dua okumadan önce kıldığımız namaz ve dua ayrı o zaman
Yaparım tabi Allah razı olsun.bu ayrı canım duanın kabul olması için bu.
yani duan bittikten sonra yapabilirsin
zorunluluk yok isteğe bağlı canım
Ayy ne güzel ya inş bizlerdede çıkar zumra11 de üzülüyordu çıkmadı diye demekki 1 sene sonunda bile çıkabiliyor varikoselden sonra Rabbim hepimize yaşatsın inş sperm görmeyi[/QUOTE
aminnnnn canım ya inşallah bizlerde de çıkış olur.Sen yine de umutlu ol.Kim de işe yarar ameliyat bilinmez.Siz de bi olunda hayırlısıyla.Ondan sonrası da inşallah çok güzel olur hep beraber seviniriz.Kesin aralıkta olacakmısınız canım ameliyatı ne zaman düşünüyorsunuz?