Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
A
aminnm canım inş hepimizde çıkar bizim ameliyat yine ocağa kalacak gibi bu seferde eşimin işinde problem çıktı kısmet olmuyo bi türlü çok takıyorum bu aralar çok stres oldum sivilce oldu her tarafım hayırlısı olsun diyorum canım artık bakalım

yani burada okudum mersinde yaptırmayın dondurulan sperm çıkınca hemen ölüyor diyorlar bende anlamadım sonucda bütün işler pamuk ipliği gibi hata olmaması gerekir
selam canım mersinde selahattin çayan mı doktorunuz bizde ona gittikde geçen hafta mikrotese olmanız gerekiyo dedi bizede onun için sordum sizin sorununuz neydi.

herkese hayırlı günlerr...... güzel haberler alıp vermek nasip olsun hepimize
facede gördünüz mü bilmem ama bi arkadaşta daha sperm çıkışı oldu hemde 100 taneden fazla darısı size hepimize olsun cnlarım.....
Canım arkadaş topiktenmi?facede gördüm bende tamamiyle testis kaynaklı azosperm,tedaviden önce fsh lh yüksekmiş 2 sene önceki mikrotese sonucu sertoli cell only,bizlere oldukça yakın durumu moral oldu valla

A

aminnm canım inş hepimizde çıkar bizim ameliyat yine ocağa kalacak gibi bu seferde eşimin işinde problem çıktı kısmet olmuyo bi türlü çok takıyorum bu aralar çok stres oldum sivilce oldu her tarafım hayırlısı olsun diyorum canım artık bakalım
Ahh canım ya bizimde öyle olmuştu bu ay olucaz öbür ay olucaz derken uzamıştı.Ben de çok stres yapmıştım anlıyorum seni.Eşim ameliyattan çıkınca ağlıcaktım orda üstümden büyük bi yük kalktı sanki.Öyle bi rahatlamıştım.Öyle bi mutluydum.İzin alamamaktı maddiyattı derken beklemekte ayrı bi yoruyor insanı.Geç olsun da güç olmasın yine de canım sakin olmaya çalış.Stres yapmamaya çalış.Sonu güzel olsun da bir ay geç olsun.

A

Bu stres bizde hep sivilce yapıyor herhalde,bende aynı durumdan müzdaribim,sivilce tedavisine başladık:(

selam canım mersinde selahattin çayan mı doktorunuz bizde ona gittikde geçen hafta mikrotese olmanız gerekiyo dedi bizede onun için sordum sizin sorununuz neydi.

canım yeni tedaviniz hayırlı olsun
dr tam olarak ne dedi tese olacak mısınız ve nerde olacaksınız
tese öncesi bi tedavi önermedi mi dr

Canım arkadaş topiktenmi?facede gördüm bende tamamiyle testis kaynaklı azosperm,tedaviden önce fsh lh yüksekmiş 2 sene önceki mikrotese sonucu sertoli cell only,bizlere oldukça yakın durumu moral oldu valla

varikosel de testist kaynaklı oluyor ve ameliyat ile kesin tedavi sonucu var canım
inşallah sizlerde de çıkış olur
benim hiç umudum kalmadı artık
hele yaşama sevincim hiç yok
her sabah kalktığımda canım sıkkın moralim bozuk olarak kalkıyorum
offfffff yine mi yaşıyorum yine mi hayattayım diyorum

Öy
Ahh canım ya bizimde öyle olmuştu bu ay olucaz öbür ay olucaz derken uzamıştı.Ben de çok stres yapmıştım anlıyorum seni.Eşim ameliyattan çıkınca ağlıcaktım orda üstümden büyük bi yük kalktı sanki.Öyle bi rahatlamıştım.Öyle bi mutluydum.İzin alamamaktı maddiyattı derken beklemekte ayrı bi yoruyor insanı.Geç olsun da güç olmasın yine de canım sakin olmaya çalış.Stres yapmamaya çalış.Sonu güzel olsun da bir ay geç olsun.
öyle canm geç olsunda sonu güzel olsun ister istemez canı sıkılıyo insanın Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin hepimize inş

varikosel de testist kaynaklı oluyor ve ameliyat ile kesin tedavi sonucu var canım
Bende aynı duyguları yaşıyorum hiç bişeyde hevesim kalmadı nefret eder oldum yaşamaktan :(((

Canım nebileyim ya,varikoselden olsa 2 sene önce mikrotese olmuş doktor farkederdi diye düşünüyorum,eğer varikosel vardıda ozaman mikrotese yapan doktor farketmediyse o doktorun doktorluğundan şüphe etmek lazım.
Umudunu yitirme canım,umudumuz bizi hayatta tutan,Allah bizlerinde yüzüne bakacak inşallah,bazı dönemler hepimiz böyle karamsarlıklara kapılıyoruz ama toparlanmalıyız,bizler kendimiz kaybedersek eşlerimiz daha kötü olur ve buda evliliklerimizi olumsuz yönde etkiler.

Screenshot_2014-11-26-17-53-08-1.webp
Screenshot_2014-11-26-17-50-47-1.webp

BİR BEBEĞİN DOĞMADAN BİR GÜN ÖNCE ALLAH'LA KONUŞMASI...

kizlar kendinizi birakmayin ya sizi boyle gormeye alisik degilim hani o umutlara noldu hadi bakalim kendinize gelin her sabrin sonu guzel olur insallah rabbim ummadigimiz anda bizi sevindirir ne demisler Allah tan umit kesilmez herseyde vardir bi hayir her halimize sukurler olsun RABBIM daha kotu gunler vermesin canlarim sagligimiz yerinde olsun varsin bebiklerimiz olmasin tabiiki gonlum olmasindan yana ama ne care bebegim olupta hasta olduktan sonra ona bakamadiktan.sonra ne anliyabilirdik ki buda benim kendi tesellim tabi sizde deneyin :):)

eyinastan haber alan yok mu, telefonu olan filan ? Umarım kötü bişey yoktur.

kizlar kendinizi birakmayin ya sizi boyle gormeye alisik degilim hani o umutlara noldu hadi bakalim kendinize gelin her sabrin sonu guzel olur insallah rabbim ummadigimiz anda bizi sevindirir ne demisler Allah tan umit kesilmez herseyde vardir bi hayir her halimize sukurler olsun RABBIM daha kotu gunler vermesin canlarim sagligimiz yerinde olsun varsin bebiklerimiz olmasin tabiiki gonlum olmasindan yana ama ne care bebegim olupta hasta olduktan sonra ona bakamadiktan.sonra ne anliyabilirdik ki buda benim kendi tesellim tabi sizde deneyin :):)
aynen bırakmayın kendinizi. Kalbin ferahlığı için sağ elinizi kalbinize koyup inşirah suresini okuyun inşallah şifadır. Bakın biz tüp bebek için gittik neler yaşadık, patolojimizi bekliyoruz, Rabbim hayırlı güzel haber almayı nasip etsin inşallah arkadaşlar. İnanın hastaneye düşmek çok daha zor. Allah sabır versin hepimize. Amin.

inşallah bu son sıkıntılı günleriniz olsun

Back
X