Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım yeni tedaviniz hayırlı olsun
dr tam olarak ne dedi tese olacak mısınız ve nerde olacaksınız
tese öncesi bi tedavi önermedi mi dr
sagol canim doktor ilac vermedi bu durumda ilacla tedavisi yok mikrotese olun sperm cikmazsa patoloji sonucuna gore tedaviye baslamak daha dogru dedi esimde 10 sene once test yaptirdiginda sperm varmis ama simdi yok doktor yuzde 50 cikma ihtimali var dedi bana olmaniz sart degil sizin icin nere uygunsa orda olun dedi bizde kararsiz kaldik bi kac ay beklicez

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim yardimlariniza ihtiyacim var esimde azospermi var 11 senelik evliyim micro tesa ameliyati oldu sene 2004 sonuc negativ ozamandan beri hic tedavi gormedik yeni yöntemler varmi ben yurtdisindayim

Arkadaslar bizim durumumuzda olup ta cellaletti hocada tedavi gorup sperm cikisi olan varmi acaba.lutfen rica ediyorum yardimci olun
bize.somut bisiler gormemiz gerekio.esim hic kullanmak istemiyor bu kadar igne ve bitkiseli.

sizde spermatosit var bu ii bisey deil mi neden umutsuz konusmus doktorlar
abimlerde hic yok malesef sifir hucre

Arkadaşlar ben varikosel derecelerinden anlamıyorum sperm çıkan arkadaşın varikoseli 2.derecedeymiş,mikroteseden önce doktor görmüş ama etkilemez demiş
canım etkilemez dediği ameliyat olmanın bi yararı olmaz demek istemiştir sanırım.Çünkü biz de kaç tane doktora gittiysek ameliyat olun diyen olmadı.Hatta tüp bebek merkezindeki doktorumuz bile direkt mikrotese dedi.Ameliyatın faydası olacağına inanmıyorlar.Ama bizim şimdiki doktorumuz bu kadar varikosel varken tese de ne bulmayı umuyorlardı size yapmamaları gerekirdi dedi.Önce varikoselden kurtulsaydınız sonuç farklı olabilirdi dedi.İşte herkes farklı bişey söylüyor bu durumda.Kii benim de doktorluğundan şüphe ettiğm insanlardan biridir tüp bebek doktorum.Bizden çıkan 1 tane spermi değerlendirmeyip çöpe attılar hem de ben de hazırlanmışken yumurtalarım toplanmadı.Patoloji raporumuz bile yokk.Rabbim böyle insanların ellerine düşürmesin kimseyi.Bu sperm çıkan kişiye de önce varikosel ameliyatı yapılsaydı belki de tesede çıkacaktı spermleri.

inşallah bu son sıkıntılı günleriniz olsun
Amin canım inşallah öyle olur.

sagol canim doktor ilac vermedi bu durumda ilacla tedavisi yok mikrotese olun sperm cikmazsa patoloji sonucuna gore tedaviye baslamak daha dogru dedi esimde 10 sene once test yaptirdiginda sperm varmis ama simdi yok doktor yuzde 50 cikma ihtimali var dedi bana olmaniz sart degil sizin icin nere uygunsa orda olun dedi bizde kararsiz kaldik bi kac ay beklicez

Anladım canım hayırlısı ne ise olsun
Bence sizde sperm çıkar.İçeride vardır diye tahmin ediyorum
Çünkü daha önce çıkış varmış dediğine göre.
O nazlı spermcikler saklanıyorlar
Tese konusunda çok kararsızım
Daha hangi dr a gideceğimize karar veremedik
Sanki hiç olmasını istemiyor gibiyim

Günaydın arkadaşlar , nasılsınız ara ara girip okuyorum aklım eyinasta kaç gündür ona dua ediyorum ama ses çıkmayınca korkmaya başladım:( bende numarası vardı ama kaybettim sanırım:( olumsuz durumu düşündükçe isyan noktasına geliyorum :( Rabbim inşallah güzel şeyler yaşatmıştır ... Geçenlerde yazdım ama sanırım gözden kaçtı tecrübeli arkadaşların bilgisine ihtiyacım var , eşim dün tekrar hormon testlerini verdi ameliyat sonrası fsh yükselmiş( 18 civarındaydı 23 olmuş) testosteron düşmüş ( 4 küsürdü 2.47 olmuş) lütfen tecrübelerinizi paylaşın bu normal mi? Biz bugün memorial Şişli'ye gidiyoruz Prof Murat Başar ile tedaviye başlayacağız . Kimsenin umudunu kırmak istemiyorum canlarım ama söylediği hormonal bozukluk olmadığı sürece iğne tedavisi ile çıkış olmayacağı , çıkış olan iki kişi oldu topikte ikiside varikodelli:( bu iğneler sadece mikroteseye hazırlıkmış olan spermleri güçlendirmek içinmiş. Eğer ilk ameliyattan önce tedavi olsaydınız belki daha kaliteli spermler çıkardı dedi. Bu arada biz Celalettin hocada başladık ama çok kısa süren bir iğne tedavisi olduk eşim isteksizdi düzensiz vuruldu belki de hiç vurulmadı bilmiyorum:( 6 ay yine düzensiz proxed plus kullandı sadece:( tülayın yazdığı gibi hergün mutsuz uyanıyorum yine mi yaşıyorum diyorum ben çok güçsüzüm bu imtihan çok ağır kendimden utanıyorum kendimle çelişiyorum ama isyan noktasına geliyorum sık sık, evliliğim nereye gidiyor yarınımda ne var hiç bilmiyorum :( tek bildiğim bütün hücrelerimle anne olmak istiyorum :( Allahım bir kadına bahşettiğin en büyük mucize olan anneliği bize de nasip et , azospermin çaresini gönder biz çaresiziz :(

Günaydın arkadaşlar , nasılsınız ara ara girip okuyorum aklım eyinasta kaç gündür ona dua ediyorum ama ses çıkmayınca korkmaya başladım:KK43: bende numarası vardı ama kaybettim sanırım:KK43: olumsuz durumu düşündükçe isyan noktasına geliyorum :KK43: Rabbim inşallah güzel şeyler yaşatmıştır ... Geçenlerde yazdım ama sanırım gözden kaçtı tecrübeli arkadaşların bilgisine ihtiyacım var , eşim dün tekrar hormon testlerini verdi ameliyat sonrası fsh yükselmiş( 18 civarındaydı 23 olmuş) testosteron düşmüş ( 4 küsürdü 2.47 olmuş) lütfen tecrübelerinizi paylaşın bu normal mi? Biz bugün memorial Şişli'ye gidiyoruz Prof Murat Başar ile tedaviye başlayacağız . Kimsenin umudunu kırmak istemiyorum canlarım ama söylediği hormonal bozukluk olmadığı sürece iğne tedavisi ile çıkış olmayacağı , çıkış olan iki kişi oldu topikte ikiside varikodelli:KK43: bu iğneler sadece mikroteseye hazırlıkmış olan spermleri güçlendirmek içinmiş. Eğer ilk ameliyattan önce tedavi olsaydınız belki daha kaliteli spermler çıkardı dedi. Bu arada biz Celalettin hocada başladık ama çok kısa süren bir iğne tedavisi olduk eşim isteksizdi düzensiz vuruldu belki de hiç vurulmadı bilmiyorum:KK43: 6 ay yine düzensiz proxed plus kullandı sadece:KK43: tülayın yazdığı gibi hergün mutsuz uyanıyorum yine mi yaşıyorum diyorum ben çok güçsüzüm bu imtihan çok ağır kendimden utanıyorum kendimle çelişiyorum ama isyan noktasına geliyorum sık sık, evliliğim nereye gidiyor yarınımda ne var hiç bilmiyorum :KK43: tek bildiğim bütün hücrelerimle anne olmak istiyorum :KK43: Allahım bir kadına bahşettiğin en büyük mucize olan anneliği bize de nasip et , azospermin çaresini gönder biz çaresiziz :KK43:

Murat BAŞAR ı dr olarak seçmeniz iyi olmuş bence
3 ay sonra bizde gideceğiz ona
Burda penbis vardı onun eşi de Murat beye gitmişti
Ama onlarda hipo olduğu için 10 ay sonra çıkışları oldu
Hormonlar hakkında inan bilgim yok
Eğer iğneler hazırlık içinse iyi bir hazırlık yaptık diye düşünebilirim
Bu cumartesi eşim ultrason çektirecek bakalım yine testistler küçük mü
Celalettin Hoca büyümüş demişti eşime ama bakalım artık

Rabbim isyan ettirmesin başka sorunlar da olunca içinden çıkmak mümkün olmuyor
Sadece etrafa mutlu rolü yapıyorum o kadar.
Ben biraz da adet öncesi sendorumu yaşıyorum ondan kaynaklanıyordur
Biraz da maneviyat eksiliğnden oluyor

eyinastan haberi olan varmı kızlar???
opu zamanı gelmiş olması gerekiyor.
merak ettim.inşallah herşey yolundadır.
Canm mrb nasılsın bişey sorcam canm Ankara'da renkli doppler i nerde çektirebiliriz eşim testislerine tekrar baktırcaz da siz nerde yaptırmıştınız genart ta yapıyorlarmı acaba bilgin varmı canım

Canm mrb nasılsın bişey sorcam canm Ankara'da renkli doppler i nerde çektirebiliriz eşim testislerine tekrar baktırcaz da siz nerde yaptırmıştınız genart ta yapıyorlarmı acaba bilgin varmı canım
iyiyim canım saolasın.subat gibi 3.tedaviyi düşünüyoruz öncesinde kilo vermem lazım. diyetisyene gidiyorum.
kilo vermekle uğraşıyorum biraz kafa dağıtmaya çalışıyorum bişey yaptığım yok tatlım.
genartta yaptırmadık.bi özel hastanede yaptırmıştık biz onu.müfit hocaya gitmeden.
ilk muayeneye giderken elimizde bir doopler sonucu birde 2 adet sperm testi vardı.orda hoca hormonlara bide kromozon analizine baktı.
özel hastanelerde yaparlar diye düşünüyorum.genartta olduğunu sanmıyorum cnm.

herhangi bi özel hastanede yapıyorlar canım
eşim bu cumartesi yaptıracak
fiyatı 50-70 arası değişyor

Arkadaşlar renkli dopleei ne için çektiriyorsunuz ?

canım biz en 2009 çektirmiştik
o zaman küçük ve inmemiş testist tanısı konuldu
şimdi ise testistler büyümüş mü diye bakacağız
yani tedavinin gidişatına bakacağız anlayacağın
iğneler işe yaramış mı testisi büyütmüş mü diye

tüm sonuçları toplayıp bi kaç dr a mail atacağım o yüzden

iyiyim canım saolasın.subat gibi 3.tedaviyi düşünüyoruz öncesinde kilo vermem lazım. diyetisyene gidiyorum.
kilo vermekle uğraşıyorum biraz kafa dağıtmaya çalışıyorum bişey yaptığım yok tatlım.
genartta yaptırmadık.bi özel hastanede yaptırmıştık biz onu.müfit hocaya gitmeden.
ilk muayeneye giderken elimizde bir doopler sonucu birde 2 adet sperm testi vardı.orda hoca hormonlara bide kromozon analizine baktı.
özel hastanelerde yaparlar diye düşünüyorum.genartta olduğunu sanmıyorum cnm.
Tmm canm sağolasın inş bu seferki tedavin hayırlısıyla güzel sonuçlanır kavuşursun miniğine :)

Back
X