Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde düşünüyorduk ama yaptirmasak mı acaba yaHayır sadece hacamat canım
Canim bizde kaan hocanın hastasiyiz bizede bitsel olarak sizinkilerin aynisini söyledi artı igne tedavisi inş sonuçlar olumlu olurda şu sayfalarda herkesi mutlu ederiz Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin bir gelişme olursa haberdar olmak isterim saygilarimla..Amin canım inşallah hepimiz için şifa olur yazdıklarım. 1 çorba kaşığı keçiboynuzu tozunu ağzına alıp ilaç içer gibi suyla yutucak. Normal şartlarda ben sebede 2 defa nohut fasulye yemeği yapardım tabi bize onu için çok geliyo ama napıcaksın faydalı diye 24 saat dese de yemesi gerekiyoısırgan çayının poşetleri var kaynamış suya atıp 10 dk demlendikten sonra içilebilir akşamları da aktardan tazesini alıp demlemeni tavsiye ederim gündüz iş yerinde demleyemeyeceği için poşet kullanıcak mecbur. Ve ben bunların hepsini keçiboynuzu kürü, ballı karışım, nohut suyunu, ısırgan çayı ve böğürtleni uyguluyordum eşim gönülsüz içiyordu ilaçlarla birlikte kullanmak doğru değil diye benimle tartışıyordu bugün hoca bunları söyleyince yüzüme bakıp güldü bende kafa salladım :) Yani araştıra araştıra konuda uzman olduk. Rabbim tez zamanda bize mucizemizi verir inşallah.
Canim gunaydin. Nebidoyla ilgili eyinastan duymustum onlara etkisi olmamisti. Bence ona karsilik gelen baska bi igne versin. Nasildi gorusmeniz hocayla kontrolunuz vardi degilmi.. yinede sen kullananlardn bilgi al canim tabiiGunaydin kizlar aranizda nebido igne kullanan varmi hoca bunu kullanmamizi soyledi ama iğne cok pahali
canım öncelikle geçmiş olsun gerçekten zor bir süreç ben zaten eşime bahsetmedim bile açılğa dayanamıyo çunku ışın tedavisinden sonra bizde her yerden bir umut arıyoruz işte belki zaman içinde olurdu faydası yada inşallah bigun faydasını gorursunuzcanım bizde yaptırmıştık yazayım dedim. şöyleki bahsettiğin açlık sülük ve hacamat aidin Salih'in tedavi şekli. bizde bu tedavi yöntemlerini denedik biz sebebsiz azoyuz ve bizde işe yaramadı. tedavi sürecinde çok büyük umutlar vaad edildi hatta bana göre bile nerdeyse ölüyü bile diriltir bu tedavi demiştim . 7 bölgenin hepsinden baş omuz sırt ayaklar bacaklar dizler vb. eşimde bende hacamat olduk. ve hatta diş eti, burun ucu, bel gibi bölgelere sülük seansları yapıldı . eşim 14 kere 3 günlük açıklık oruçlarından yaptı en az 4 kere karaciğer temizliği yaptı, ve tamamen doğal beslendik 9 ay boyunca öyleki eve deterjan dahil ambalajlı yanı hazır hiçbir ürün girmezdi, bulaşıkları ya arap sabunuyla yada limon kabuklarıyla yıkardım. açlıkların dışındaki zamanlarda günde 7 diş sarmısakmı yutmadı eşim hergün kırmızı patlıcan suyumu içmedi , bir çok karışımlar vardı ayrıca. haftanın 4 günü tokluk günlerimizdi ve onlarda kendim doğal mayayla yaptığım ekmek bide tek çeşit yeme zorunluluğumuz vardı. öyleki eşim 55 kiloya kadar düşmüşdü ve artık konuşmaya bile hali olmayan hatta sesi bile kısılmış çıkmıyordu. sıra 10 günlük açıklık orucuna ve testislere 11 sülük koymaya gelince bir test yapalım işe yararsa 10 günlük açlıkğıda sülüğüde yaparım diyordu ama testte bir değişiklik yoktu velhasıl herşey bebek sahibi olmak içindi ve kabus gibiydi. o yüzden sanırım şimdi celalettin hocanın tedavisi bize çok ağır gelmiyor, inş. hayırlı sonuçlarda alırız.. bide yine burdan zaman diye bir arkadaşda yaptırdılar yanlış hatırlamıyorsam inmemiş testisti onlarda ve onlarda sonuç alamamıştı.
canım bunlar bizim ezeli sorunumuz inan bende yolda bile kimseye selam dahi vermek istemiyorum konu hemen oraya geliyo Allah yardımcımız olsun ne diyelim kendimizi kahretmekten başka bişeye yaramıyo etrafımızdaki insanlarmerhaba kızlar komşuya gideyim dedim nerden gittim neyse oturduk kalkıyordum evlendikten sonra kilo almışsın dediler 3 4 kilo aldım bebek mi var demezler mi yok dedim istemiyorum yaşın geçiyor bilmem ne içimden dedim bende biliyrum napayım olmuyor gelde bunu sesli söyle 1 2 gün sonra anamın kulağında istemiyorum diye direttim kariyer mi yapıcan hayır dedim sustular...
canım bunlar bizim ezeli sorunumuz inan bende yolda bile kimseye selam dahi vermek istemiyorum konu hemen oraya geliyo Allah yardımcımız olsun ne diyelim kendimizi kahretmekten başka bişeye yaramıyo etrafımızdaki insanlar
Amin inşallah canım. Rabbim hepimizi güzel haberlerle sevindirsin.Canım haberler güzel yönde, inşallah 1ay sonra daha güzel olur
merhaba kızlar komşuya gideyim dedim nerden gittim neyse oturduk kalkıyordum evlendikten sonra kilo almışsın dediler 3 4 kilo aldım bebek mi var demezler mi yok dedim istemiyorum yaşın geçiyor bilmem ne içimden dedim bende biliyrum napayım olmuyor gelde bunu sesli söyle 1 2 gün sonra anamın kulağında istemiyorum diye direttim kariyer mi yapıcan hayır dedim sustular...
inanın çok yoruldum,kimseyi görmek istemiyorum Bende, ama yapacak bişey yok, su an 10 kişi içindeyim ama baskı durmuyor,neden yokmuş diye. ..canım bunlar bizim ezeli sorunumuz inan bende yolda bile kimseye selam dahi vermek istemiyorum konu hemen oraya geliyo Allah yardımcımız olsun ne diyelim kendimizi kahretmekten başka bişeye yaramıyo etrafımızdaki insanlar
İnşallah canım valla önce Allah sonra kaan hocaya güveniyoruz inşallah tedavilerimizden sonuç alıp bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri görürüz. Siz ne zamandan beri kaan hocada tedavidesiniz hiç tesa yaptırdınızmı ?Canim bizde kaan hocanın hastasiyiz bizede bitsel olarak sizinkilerin aynisini söyledi artı igne tedavisi inş sonuçlar olumlu olurda şu sayfalarda herkesi mutlu ederiz Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin bir gelişme olursa haberdar olmak isterim saygilarimla..
Amin inşallah canımAmin inşallah canım. Rabbim hepimizi güzel haberlerle sevindirsin.
Allah sabır versin canım çok istiyorsan kendin yap deinanın çok yoruldum,kimseyi görmek istemiyorum Bende, ama yapacak bişey yok, su an 10 kişi içindeyim ama baskı durmuyor,neden yokmuş diye. ..
inanın çok yoruldum,kimseyi görmek istemiyorum Bende, ama yapacak bişey yok, su an 10 kişi içindeyim ama baskı durmuyor,neden yokmuş diye. ..
evet canım bizede verdi kullanıcaz pazartesi yaptırcaz eczanelerde 270 ama istanbulda ecza depolarında 230 aldırdım.bugün.Gunaydin kizlar aranizda nebido igne kullanan varmi hoca bunu kullanmamizi soyledi ama iğne cok pahali
Canimmm bu yazdigin hislerime tercuman oldu resmenn.. bnde bazen haykirmak istiyorum niye bebek yapmiyosunuz diye soran insanlara.. Allah vermese nasil yapicam.. kendi evladinizi siz mi yaptiniz Allah yaratmadi mi .... çok sinirleniyorum birde inanctan bahsederler..inançli insan boyle sorular sorar mi.aslınca siz ne zaman öleceğini bilmiyorsan bende ne zaman doğuracağı mı bilmiyorum demek lazım
Bugün değil ama bi gün dicem galiba,çok yorgunum bitkinim, hala aynı yerdeyim ve bebek muhabbeti devam ediyor...aslınca siz ne zaman öleceğini bilmiyorsan bende ne zaman doğuracağı mı bilmiyorum demek lazım