- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canim nasilsinn. Tedaviniz ne zaman basliycak :)Slm kizlar netimde sorun var devamli giremiyorum topige. Umarim bikac gune duzelir...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim nasilsinn. Tedaviniz ne zaman basliycak :)Slm kizlar netimde sorun var devamli giremiyorum topige. Umarim bikac gune duzelir...
Canim yeni ogrenmissiniz bizde ilk ogrendgmzde ayni seyi dusunduk hic aklimiza gelmezdi.. sebebiniz nedir hormonlar nasil..genetik test yaptirdnzmi
Kızlar hayırlı günler herkese
Çok saskinim ve duyguluyum, 3yasindaki yeğenim,abdest aldı babannesiyle namaz kıldı ve namaz sonunda,bizim durumumuzu bilmemesine anlamamasina rağmen 1 tesbih Allahım halama bebek ver diye tesbih çekti şoklardayim, çok mutlu oldum,sabilerin duası kabul olur derler inşallah Rabbim inşallah...
mesenn post: 38178334 .!.:Kızlar hayırlı günler herkese
Çok saskinim ve duyguluyum, 3yasindaki yeğenim,abdest aldı babannesiyle namaz kıldı ve namaz sonunda,bizim durumumuzu bilmemesine anlamamasina rağmen 1 tesbih Allahım halama bebek ver diye tesbih çekti şoklardayim, çok mutlu oldum,sabilerin duası kabul olur derler inşallah Rabbim inşallah...
Kızlar hayırlı günler herkese
Canimmm bu yazdigin hislerime tercuman oldu resmenn.. bnde bazen haykirmak istiyorum niye bebek yapmiyosunuz diye soran insanlara.. Allah vermese nasil yapicam.. kendi evladinizi siz mi yaptiniz Allah yaratmadi mi .... çok sinirleniyorum birde inanctan bahsederler..inançli insan boyle sorular sorar mi.
03125956815 Bu numara ankara üniversitesi tıp fakültesi ibni sinanın numarası 03125082258 kaan beyin muayenehanesinin numarası 03124373121Selam arkadaslar ben yurtdisindayim ulasmam pek kolay olmuyor acaba aranizda dr kaan aydosa ulasacagim tel numarasi olan varmi
kaan hoca üniversitede hasta nasıl bakıyor canım bilgin varmı.prof farkı verip muayene olabiliyormuyuz.yoksa özeline gitmekmi gerekiyor.bizim gittiğimiz dönemde ibni sinada hasta bakmıyordu.eğer fark verip muayene olabilirsek gitmeyi düşünüyoruz kürkçü dükkanına.belki bizdeki elongeleri geliştirecek çalışması ilerlemiştir.03125956815 Bu numara ankara üniversitesi tıp fakültesi ibni sinanın numarası 03125082258 kaan beyin muayenehanesinin numarası 03124373121
Canım haklısın ilgilenmeleri gerekiyordu ama sadece onlarla da alakalı değil bu bi kader diye düşünüyorum,ne zor imkanlardan gelen insanlar var rabbim isteyince evlat veriyor hemde kac tane.. benim esimde aynı vaziyetteymis küçükken gitmedikleri doktor kalmamış Ama 1 doktor da dememiş anlamamış rahatsızlığını yani demem o ki biz bu gunu yasiyorsak okullardan değil kaderimiz olduğundan..ama yinede devam edicez şifa aramaya, cumlemiz için hayırlar diliyorum..kızlar bu hafta aöf sınavlarım vardı.bu dönemi atlatmama bir nebze faydası oldu diyebilirim.
yarnda ablama gideceğim evi taşınacak.haftayada kayınvalidemle görümcem geömiş olsuna gelecekler.
bu hafta geleceklerdi sınavlarım vardı haftaya gelin dedim.kırılmışlarmıdır bilmiyorum.
kabul etsem bizi evde bırakıp anteplere gezmeye gitti derlerdi.
zaten bu dönemde kimseyi görmek istemiyorum.zaten onlara çok kırgınım.
onları sorumsuzluklarından ötürü belkide hiç anne olamayacağım eşimde baba.
ya bir hastaneye götürselerdi ameliyat ettirselerdi derdimki insanlar herşeyi yapmış evladı için uğraşmış ama olmamış.
o zaman asla kızmazdım.ama hala sorumsuz davranışlarını gördükçe deliriyorum.
biz bunca sıkıntıyla uğraşıyoruz doktor doktor gezip tedavi için para biriktirmeye çalışırken kayınvalidem hala eşimden para kırpma peşindeydi.bunları düşününce çok sinirleniyorum.bir annenin sadece hayatı kendi zevk u sefası için yaşamasını anlamıyorum anlamakta istemiyorm.yıllardır içimdeki kızgınlığımı dizginleyebiliyordum.benim kayınvalidem oğlan çocuğu olsun diye 9 kız doğurmuş ama allahın verdiği oğlanın kıymetini bilememiş.düşünün 4 yıl çocuğu olmamış.sonra eşim olmuş.onun arkasına dokuz kız olmuş.madem bakamayacaksın sadece oğlan olssun diye neden bu kadar doğurdun eeeee doğurdun demedinmi onu bir doktora götüreyim sen demeden eşinde mi deemedi.oda demedi diğerlerini nsaıl götürmedi.üstelik eşimin çok ağrısı olurmuş ve çok ağlarmış.eşime diyorum onlar götürmedi aklın erdiğinde sen niye götürün demedim.zaten ağladığımı ve ağrım olduğunda hemen uzandığımı görüyorlardı.
demek ki görmek istemişler,demek ki elin kzının ahını alırız diye korkmamışlar,demek ki bu denli güvenmişler kendilerine.
Allah razı olsun kardeşim, hepimize öyle hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim, hala konuşup konuşup ağlıyoruz eşimle yegenimin duasına..Rabbim de inşallah senin soyundan boyle dualar edicek namazlar kilacak hayirli saglikli evlatlar versin.
Kurban olurum ben o dua eden agiza
Biz tesemizi 2 yil önce ADanada yaptirdik kaan hocanin bir yildir hastasiyiz bir yildirda igne kullaniyoruz hoca teseye gecelim diyo ama biz mayis gibi müsait olucaz oda tamam mayisda yapalim iğnelere o zamana kadar devam edin dediİnşallah canım valla önce Allah sonra kaan hocaya güveniyoruz inşallah tedavilerimizden sonuç alıp bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri görürüz. Siz ne zamandan beri kaan hocada tedavidesiniz hiç tesa yaptırdınızmı ?
canım biz kaan hocada tese olduktan sonra 6 ay devam etmiştik kaan hocayla.Eyinas
Canim siz celalettin hocaya gitmismiydiniz
Su an ne yapiyosunuz tedaviniz nasjl ilerledi
Bi kaan hocayi biraktik da ameliyattan baska bise bilmedigi icin
Sizzde nelelr uygulamisti acaba
Bi mahzuru yoksa bahsedermisin
canım zaten kadere sözüm yok.bak bizler kader diye oturmuyoruz mücadele ediyoruz.en azından onlarda mücadele etselerdide uğraşmışlar olmamış derdim.yani kader diyede elimiz kolumuz bağlı oturmyoruz değilmi.dua kaderin önüne geçermiş.o zmanda dua etmeyelim mi kader diye.bir erkeğin en önemli organı 27 yaşına kadar hiç indirilmek için uğraşılmamışsa ve üstelik evlendiğinde durumunu bilipte çocuk yokmu diye boğmalarını kaldıramıyor insan.biz evlendiğimizden beri eşimin 4. ameliyatı ve ilk defa geçmiş olsuna gelecek düşün.oda aradıklarında ne ben eşim ağlamaktan konuşamadık sesimizin durumundan durumumuzu anlayıp geliyor.üstelik bir oğlan bu.başka olsa anlarım.neyse canım herkes kendince haklı galiba.Canım haklısın ilgilenmeleri gerekiyordu ama sadece onlarla da alakalı değil bu bi kader diye düşünüyorum,ne zor imkanlardan gelen insanlar var rabbim isteyince evlat veriyor hemde kac tane.. benim esimde aynı vaziyetteymis küçükken gitmedikleri doktor kalmamış Ama 1 doktor da dememiş anlamamış rahatsızlığını yani demem o ki biz bu gunu yasiyorsak okullardan değil kaderimiz olduğundan..ama yinede devam edicez şifa aramaya, cumlemiz için hayırlar diliyorum..
canım adanada tesenizi nerde yaptırmıştınız acaba.Biz tesemizi 2 yil önce ADanada yaptirdik kaan hocanin bir yildir hastasiyiz bir yildirda igne kullaniyoruz hoca teseye gecelim diyo ama biz mayis gibi müsait olucaz oda tamam mayisda yapalim iğnelere o zamana kadar devam edin dedi