Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tülaycığım
inanmıyorum yazdığına canım.
tabikide her şerde bir hayrın olduğunu küçüklüğümden beri biliyorum.
ailen bana böyle öğretti.
keşke tülay sorgulayabilsen doktorunu.
bizim testisler yerinde değilken bunca ay sperm bekledik demiyorsun.sperm çıksaydıda size doktorunuz sağlığnız için yerine indirtmelisiniz demediği için kızmıyorsun.biz burda yazmasaydık tatlım sen hala testislerin yerine indirilmeyeceğini düşünecektin.oysa sana doktorun değil tatlım biz burdaki arkadaşlar sayesinde indirme ameliyatını araştırdın canım.hoca size öyle bir anlattıki teseyi ve testisleri sanki testisle uğraşılınca herşey bitecek gibi.ben hocanın elinden geldiğini yaptığına asla inanmıyorum.bu doktora bizde gittik tülay.doktorun bir dediği bir dediğini asla tutmyordu.bunu gerçekten söylüyorum.madem tülay bunu allahın bir bildiği olarak görüyorsun neden burda onun kapısından geçen birini celalettin peru farkı olarak görüyorsun ama benim gibi 1 yıl onda tedavi olup sperm çıkmayınca onun başarısızlığı olarak görmüyorsun.başarı kimin perununmu allahın mı tatlım.biz hastalar böyle abartırsak doktoru o doktor da elinde oynatacak sizi.siz kendisine o kadar gidiyorsunuz istanbul uzak dememiş ama bu kadar önemli teseyi size yakın yerde olun diyecek deli cesaretini göstermiş.

canım biz daha gözlerimizi açamadık hala bir mucize arıyoruz hangi dr iyi diye, sen gözlerini açtın biz bu yüzden bir umut hani belki çıkar diye kendimizi avutuyoruz verecek olan ALLAHIM belki vekil kıldı belki de kılmadı

ZEYNEP KAMİL HASTENESİNE GİDEN ARKADAŞIMI VARDI HALA GİDİYOR MU ACABA MEMNUN MU ORDA

canım tabiki dua kaderi değiştirir.çok doktor değiştirdim ama elhamdüllilah ne inancımı nede duaamı değiştirmedim.şimdiye kadar o kadar sperm çıkacağına inanmıştmki rabbim bunca emeğimizi görüyor en azından bunu hatrına nasip eder dedim.olmadı.yinede umudum var.inancım var.bu kötü günler geçecek diyorum.ama öyle bir haldeyimki süerkli gözümde yaşlar akıyor.ilk tesede bir damla gözyaşım akmadı aksine daha inançla ayağa kalkıp.şükür spermatid var dedim.ama bunda doktor gelip spermatid var.bundan sonrası için gezip tozun hayatınızı yaşayın kök hüreyi bekleyin dediğinde dünya başıma yıkıldı.ne kadar ağladım hiç bilmiyorum.ben haytımı nasıl yaşayacağım hayatım kararmışken.bizim için bütün ışıklar kapatılmış ve bizi dipsiz kuyuda ışık aratır halde bırakmışken bize söylediğine bakarmısın.zaten becerebilseydim ve yaşayabilseydim azospermi kabullenip sizin gibi doktorlara merkezlere para biriktirmek ve szii zengin etmek için hayatımdan ödün vermez yaşardım.demek ki becerememişiz.demek ki biz hayatı yaşamasını bilmemişiz.demek ki biz doktor zengin etmeyi çok sevmişiz.vakti zamanında bir doktor bizi bebek gibi ayağa kaldırıp yürütecekti.ne kadar inanmıştım ben bu söze.
sen kimsin ki haşa allah mısın bu kadar kendine güvenin ne diyemediğime üzülüyorum.burda insan ne doktoru nede tedavisini eleştiremiyor.neymiş vebal olurmuş.bu kadar eminsen tedavinden kafan karışmasın.aklın bulanmasın.
Cok haklisin canimm herkesin yapmasi gereken dualara sarilmak.. ben sadece Allaha guveniyorumm.sadece ona.. siz cok azimli insanlarsiniz. Evlat.cok baska birsey mucizelerde hep beklenmedik anlarda olur insallah sizde yasiycaksiniz bu mucizeyi.. insanin kendi canindan kanindan bir evladin olmasini istemezmi ister tabiki. Ben bazen dusunuyorum.olmazsa evlat edinebilir miyim diye zor bir karar cok hemde.. ama cogu kiside evlat edindiktn sonra cocuk sahibi.olmuslar Allahin i
hikmeti iste..toparlanip yola devam edeceginize eminim.. Allah hepimizin yardimcisi.olsun.. dualarim hepimiz icin Rabbim kabul etsin

Arkadaşlar ilginiz için tşk.ederim.Güzel haberler olsa koşa koşa yazardım ama sonuçlar spermsiz.Sparmatitler düşmüş lökosit yükselmiş germ hücreleri yükselmiş. Antibiyotik verdi pregnly devam edilecek.Menagor iğne verdi yeni olarak hepsi bu.Çiftçinin karnını yarmışlar kırk tane gelecek yıl çıkmış gibi bizde artık mart ayındaki kontrolü bekleyeceğiz.Allah emeklerimizi görsün inşallah dualarımızı kabul etsin.Herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

Arkadaşlar ilginiz için tşk.ederim.Güzel haberler olsa koşa koşa yazardım ama sonuçlar spermsiz.Sparmatitler düşmüş lökosit yükselmiş germ hücreleri yükselmiş. Antibiyotik verdi pregnly devam edilecek.Menagor iğne verdi yeni olarak hepsi bu.Çiftçinin karnını yarmışlar kırk tane gelecek yıl çıkmış gibi bizde artık mart ayındaki kontrolü bekleyeceğiz.Allah emeklerimizi görsün inşallah dualarımızı kabul etsin.Herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

Çok teşekkür ederim canım. Darısı topikteki herkesin ve sizin başınıza. Çok dua ediyorum rabbim herkesi bu dertten kurtarsın bir an önce evlerini çocuk sesleriyle şenlendirsin diye. Bu derdi ancakki yaşayan bilir. Canım emre beyden biz memnun kaldık. Doğrusu 7 ay önce kendine muayene olmadan önce baya endişelerim vardı. İnternette kendisiyle ilgili araştırma yaparken kendisinin soğuk ilgisiz olduğunu okunuştum. Biliyorsun bu konularda doktor hasta arasındaki elektrik, iletişim çok önemli. Şimdi soğuk davranır eşim bir daha gelmem buraya diyecek diye baya endişelendim. Ama kafamdaki soru işaretleri ilk görüşmemizde kalktı. Ben duygularını belli eden öyle herşeye kolaylıkla ağlayabilen bir insan değilim o görüşmede bana ismimle hitap edip lütfen bu kadar üzülme, üzme kendini bunu yaşayan siz tek değilsiniz sonda olmayacaksınız dediği anda ben içimden ohh dedim. Bize hiç bir zaman kesin çıkar demedi. Bu gelişimizde ise yine bizimle çok ilgilendi kaldığımız otelden yediğimiz yemeğe herşeyi sordu gayet neşeli sıcak kanlıydı. Merkeze zaten diyecek söz yok baya donanımlı. Personel filan çok ilgili. Siz daha önceki tesenizi emre beyde olmadınız mı ben sizi oldunuz diye hatırlıyordum.

Çok teşekkür ederim canım. Darısı topikteki herkesin ve sizin başınıza. Çok dua ediyorum rabbim herkesi bu dertten kurtarsın bir an önce evlerini çocuk sesleriyle şenlendirsin diye. Bu derdi ancakki yaşayan bilir. Canım emre beyden biz memnun kaldık. Doğrusu 7 ay önce kendine muayene olmadan önce baya endişelerim vardı. İnternette kendisiyle ilgili araştırma yaparken kendisinin soğuk ilgisiz olduğunu okunuştum. Biliyorsun bu konularda doktor hasta arasındaki elektrik, iletişim çok önemli. Şimdi soğuk davranır eşim bir daha gelmem buraya diyecek diye baya endişelendim. Ama kafamdaki soru işaretleri ilk görüşmemizde kalktı. Ben duygularını belli eden öyle herşeye kolaylıkla ağlayabilen bir insan değilim o görüşmede bana ismimle hitap edip lütfen bu kadar üzülme, üzme kendini bunu yaşayan siz tek değilsiniz sonda olmayacaksınız dediği anda ben içimden ohh dedim. Bize hiç bir zaman kesin çıkar demedi. Bu gelişimizde ise yine bizimle çok ilgilendi kaldığımız otelden yediğimiz yemeğe herşeyi sordu gayet neşeli sıcak kanlıydı. Merkeze zaten diyecek söz yok baya donanımlı. Personel filan çok ilgili. Siz daha önceki tesenizi emre beyde olmadınız mı ben sizi oldunuz diye hatırlıyordum.
Eftelyahsn canm emre bakircioglu bahceci kliniginde degilmi siz tup bebegi ordami deniyceksiniz

Canimm hayirlisi olsun ne diyim insallah bi dahaki kontrolde cikar. Lokosit cokmu yuksektide antibiyotik verdi canim. Bizim de cok yuksekte.. spermatit kac cikti..hormon testi yaptirdiniz mi

Okulumda hamile bir ogretmen arkadas var karninin buyumesini adim adim goruyorum.rabbim bagislasin gozum yok tabi.. Allahimm bizede nasip et..
Geçen hafta aynı duyguları yaşadım eltim hamile benimde elimde değil içimden birsürü şey geçiyor, oturdum ona dua etmeye basladim ve istemeden kapıldığım vesveseler gitsin diye dua ettim kendime de şimdi iyiyim hamdolsun, onun bebek hazırlıklarına katıldım,birsürü örgü oruyorum,çok iyi geldi üstüne gitmek..

Anladimm canimm sizin kac germ hucreleriniz suanda.. bizim baya bi yolumuz var ozaman
canım% 16 spermatid var bi önceki teste düşmüştü grem haftaya tekrar test verecek eşim yazarım inş. sabırla inş güzel ilerler tedaviniz canım.
Bizde pazartesi günü yaptıracağız hormonları,artık sonuç nezaman çıkarsa gideriz,perşembe vya cuma olabilir,siz hangi gün gitmeyi düşünüyorsunuz birde vakıfamı hastaneyemi gideceksiniz?
İnşallah şifa olur canım hacamat ve sülük tedaviniz,bende istiyorum ama bir nasib olmadı,Bende arı sütü bal polen alacağım,arı sürü çok faydalıymış.inşallah güzel haberlerle döneriz canımmm
canım daha belli değil bizimkinin günü ve nereye gideceğide genelde eşim sondakka karar verir ne yapacağına tahminen ayın 15 şinden sonra gidecek malum aybaşı sonrası :) haberleşiriz gitmeden canım.

Demetcim yinede güzel bir hatta iki gelişmemiz var.menagondan sonra inşallah sperme ddönüşürler tedavinin iyi gidiyor canim hepimiz bir an önce cikmasini istiyoruz icimizdeki bu analik duygusu tedavide olunca kendimden ornek verirsem hic bu kadar artmamisti azoyu öğrenince her ay beklemelrim yok olmuştu simdi o takip duygusu acaba mucize olurmu bu ay diye beklemek bile güzel olsun olmasin bunu yazan rabbim biz istemeye devam ediyoruz belki sabir ve dularimiz ile gelecek o minik mucizelerimiz

canım% 16 spermatid var bi önceki teste düşmüştü grem haftaya tekrar test verecek eşim yazarım inş. sabırla inş güzel ilerler tedaviniz canım.
canım daha belli değil bizimkinin günü ve nereye gideceğide genelde eşim sondakka karar verir ne yapacağına tahminen ayın 15 şinden sonra gidecek malum aybaşı sonrası :) haberleşiriz gitmeden canım.
Canimm insallah dahada cogalir.insallah bizimde ilerler tedavimiz..

ben nasıl geçmişi sorgulamayayım tülay.geçmişte yaşanılanlar yüzünde ben bu haldeyim.
vallahi bu kadar umuttan sonra tökezleyince insan dahada sorguluyor.benim şu anki yaptığım kimse benim durumuma düşmesin.kimse benim gibi hayal kırıklığı yaşamasın tülay.emriyolog spermiyogramı incelememiş ile.buna gerek duyulmamış.bakılınca çıkacakmıydı.çıkmaycaktı belki.ama işini adam akıllı yapman gerekmezmiydi.eğer ben bu kadar sorgulamasaydım peşine düşmeseydim üstünü örteceklerdi.ve patolojiye dahi gönderilmemiş.yani ben şimdi ölümlü dünya diye bunları boşmu vereyim.eşimi bebek gibi koşturacağını söyleyen doktoru boşmu vereyim.ben onlara çalıştım.onlar için evimde idaremi en ince ayrıntısına kadar düşündüm.ağrım var dayanamıyorum can haliyle aradım doktorumu ölüyorum nefesim kesiliyor ağrılardan diyorum.benimle ukalaca konuşup aaaa sizde sperm bulunmadımı diyor.ardan 1 gün geçmiş ve unutulmuşum düşün.benim enkaz altında kalmış gibi verdiğim mücadeleyi görmezden gelmiş.onun için bu kadar basit.
her istanbula gidiş gelişlerimi düşününce ne kadar yorulmuşum meğerse..ayaklarımız resmen balon gibi dönüyorduk evimize.sadece umut verilmiş.biz sandık hemen hamile kalacağım.öyle anlatıldıki neredeyse sperm olmsada bu iş olacak sandım.öyle anlatıldı.ben inandım.şimi sorgulayınca hiçbirşeye inanmıyorum.ve biliyorum bu iş gerçekten bu kadar basit değil.kağıt üstünde mükemmel değerlerle olmuyor bu iş.daha önce bize tese son çare denildi.keşke ilk olarak başvursaydım diyorum.bulununca tedavisizde oluyormuş.en azından bu kadar uğraşmamış olurdum.
ÖLÜM.ölüm hepimiize hak sana bana ona.beni bu hale düşernleri rabbime havale ediyorum.
benim yaşadıklarımı yaşamadan rabbim almasın canlarını.canımı yakan 2-3 doktor var.onları rabbime şikayet ediyorum.
Cnim hyrli cumlr nasilsin insAlhh daha toprlmssindir kendini uzulme Alh bir kapiyi kptyr ama arksndan digerini aciyor tabi ki burada yasadiklarimizi payl
ben nasıl geçmişi sorgulamayayım tülay.geçmişte yaşanılanlar yüzünde ben bu haldeyim.
vallahi bu kadar umuttan sonra tökezleyince insan dahada sorguluyor.benim şu anki yaptığım kimse benim durumuma düşmesin.kimse benim gibi hayal kırıklığı yaşamasın tülay.emriyolog spermiyogramı incelememiş ile.buna gerek duyulmamış.bakılınca çıkacakmıydı.çıkmaycaktı belki.ama işini adam akıllı yapman gerekmezmiydi.eğer ben bu kadar sorgulamasaydım peşine düşmeseydim üstünü örteceklerdi.ve patolojiye dahi gönderilmemiş.yani ben şimdi ölümlü dünya diye bunları boşmu vereyim.eşimi bebek gibi koşturacağını söyleyen doktoru boşmu vereyim.ben onlara çalıştım.onlar için evimde idaremi en ince ayrıntısına kadar düşündüm.ağrım var dayanamıyorum can haliyle aradım doktorumu ölüyorum nefesim kesiliyor ağrılardan diyorum.benimle ukalaca konuşup aaaa sizde sperm bulunmadımı diyor.ardan 1 gün geçmiş ve unutulmuşum düşün.benim enkaz altında kalmış gibi verdiğim mücadeleyi görmezden gelmiş.onun için bu kadar basit.
her istanbula gidiş gelişlerimi düşününce ne kadar yorulmuşum meğerse..ayaklarımız resmen balon gibi dönüyorduk evimize.sadece umut verilmiş.biz sandık hemen hamile kalacağım.öyle anlatıldıki neredeyse sperm olmsada bu iş olacak sandım.öyle anlatıldı.ben inandım.şimi sorgulayınca hiçbirşeye inanmıyorum.ve biliyorum bu iş gerçekten bu kadar basit değil.kağıt üstünde mükemmel değerlerle olmuyor bu iş.daha önce bize tese son çare denildi.keşke ilk olarak başvursaydım diyorum.bulununca tedavisizde oluyormuş.en azından bu kadar uğraşmamış olurdum.
ÖLÜM.ölüm hepimiize hak sana bana ona.beni bu hale düşernleri rabbime havale ediyorum.
benim yaşadıklarımı yaşamadan rabbim almasın canlarını.canımı yakan 2-3 doktor var.onları rabbime şikayet ediyorum.

Cnim hyrli cumlr nasilsin insAlhh daha toprlmssindir kendini uzulme Alh bir kapiyi kptyr ama arksndan digerini aciyor tabi ki burada yasadiklarimizi payl
Cnim bir turlu yazamadim telefondan tabi ki yasadiklarimizi paylasimlarimizi aktaracagiz yasayan bizleriz cunku bu kimsenin vebalini almak degil aksine yol gostermektir herkes bir sebebe siginiyor bu surecte yalniz bu asamada insani somurecek cok kisi oldugundan haliyle yasanilanlari paylasiyoruz kaldi ki ben olaya objektif yaklasiyorum ben bahaedilen doktorda tedavi olmadim ama icimdeki hisse guvenerek konusuyrm ve bahsedilen drun alani infertilite degil birkere ic hastliklri uzmani nasil anlar nasil tedavi eder diyorum kndi kendime o zamn bu isin uzmanlari ne olack ayni zamnda ben yasadiklrimi pylsyrm hipo hastlrinin disinda vucuda hormon vermenin hicbir artisi yok ki bunu turkiyenn urologlri soyluyr kaan aydos emre bakirci mufit gunel tabi ki sen kndini vebal almis gibi sakin hissetme herkes mantigi ile harekt ediyr ve gidiyr insAlh sonu guzel olsun ama duru deniz deryanin da dedigi gibi her isi uzmani yapmali Alhh hepimize saglikli hyrli evltlr nasip etsin Allha emanet...

Back
X