- 20 Haziran 2011
- 1.430
- 826
- 248
Eyinassss canım çok ama çok haklısın,sana katılıyorum.her işin uzmanı yapmalı tedaviyi. Rabbim bu yolda hepinizi para tuzakcılarından korusun.
Arkadaşlar tamam haklısınız her işi kendi uzmanı yapmalı ama bu işin uzmanları bize kök hücreyi bekleyin yada gidip evlat edinin diyorlar biz neyapalım siz söyleyin,elimiz kolumuz bağlı birşekilde olacağı belli bile olmayan kök hücreyimi bekleyelim.Eşim 2008 de mikrotese oldu2013e kadar 5 sene boyunca Celalettin peruyu duyana kadar bekledik ama malesef elimize hiçbirşey geçmedi,kök hücrede hiç bir gelişme olmadı,olsaydı zaten oraya giderdik ama yok olmadı işte.Cnim bir turlu yazamadim telefondan tabi ki yasadiklarimizi paylasimlarimizi aktaracagiz yasayan bizleriz cunku bu kimsenin vebalini almak degil aksine yol gostermektir herkes bir sebebe siginiyor bu surecte yalniz bu asamada insani somurecek cok kisi oldugundan haliyle yasanilanlari paylasiyoruz kaldi ki ben olaya objektif yaklasiyorum ben bahaedilen doktorda tedavi olmadim ama icimdeki hisse guvenerek konusuyrm ve bahsedilen drun alani infertilite degil birkere ic hastliklri uzmani nasil anlar nasil tedavi eder diyorum kndi kendime o zamn bu isin uzmanlari ne olack ayni zamnda ben yasadiklrimi pylsyrm hipo hastlrinin disinda vucuda hormon vermenin hicbir artisi yok ki bunu turkiyenn urologlri soyluyr kaan aydos emre bakirci mufit gunel tabi ki sen kndini vebal almis gibi sakin hissetme herkes mantigi ile harekt ediyr ve gidiyr insAlh sonu guzel olsun ama duru deniz deryanin da dedigi gibi her isi uzmani yapmali Alhh hepimize saglikli hyrli evltlr nasip etsin Allha emanet...