Benim eşimin rahatsızlığı 100 sene önce görülmüş tup bebek raporu verdiler ama yaşım 21 olduğu icin devlet karşılamıyor capada aşılama için 2016 ocak ayına günMerhaba azosperm varsa aşılama olmaz tüp bebek yapılacak galiba eğer tesede sperm çıkarsa.
Normal yoldan çocuğunuzun olup olmaması azosperm sebebinize bağlı,hipogonadizm yada tıkanıklık gibi bir sorunsa normal yoldan tedavisini olduktan sonra çocuk sahibi olabilirsiniz?Azosperm sebebiniz bellimi?
verdiler ve doktor mikroteseyle %50 %60 buluruz sperm dedi çarşamba günü randevumuza var ameliyat için gün vericekler galiba bizde dedik ki sonuçta çapa yada özel 1 sene beklemeye gerek yok yine aynı parayi vericez o zamanda güzel bi doktor bulmak lazım