Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim varikosel derecesi kacti yuksekmiydi nerede ameliyat oldu esinKizlarr eşim 15 gun once varikosel ameliyati olmuştu biliosunuz bugun biopsi sonuvlarimiz cikti ve doktor cok iyi sonuclar çıktığını söyledi birseyler gorundugunu soylemis aama eşim heyecandan anlamamis insallah 3 ay snunda daha iyi seyler gorcez demis doktorumuz
Tamam teşekkür ederim canimTülay canım tüp bebekte dosyan olunca 90 lira dosyan yoksa sanırım 180 lira
Anladım canim çok sağol yardımlarınız içinAtatürk Havalimanı'nın içinden metroya bineceksiniz ve metrodan metrobuse aktarma yapmanız gerekiyor. Şirinevler ya da Zeytinburnu duraklarından aktarma yapılıyor olması lazım. Metrobüste "Darülaceze(Perpa)" durağında indiğinizde Memorial Şişli hastanesi yürüme mesafesi uzaklığında kalıyor
süper canım maşallahKizlarr eşim 15 gun once varikosel ameliyati olmuştu biliosunuz bugun biopsi sonuvlarimiz cikti ve doktor cok iyi sonuclar çıktığını söyledi birseyler gorundugunu soylemis aama eşim heyecandan anlamamis insallah 3 ay snunda daha iyi seyler gorcez demis doktorumuz
canım evet gerçekteen çok zor bir dönemden geçiyorum.kolum kanadım kırık,kalbim acıyor ve ben sanırım anne olamayacağım.rabbime inancım sonsuz.biliyorum bir kapı kapanınca illaki diğer kapı açılıyor.ama sanki bütün kapılar kapanmış gibi geliyor bana.bu kadar tecrübe bu kadar ince eleyip sık dokumam sonucunda yaşadıklarıma anlam veremiyorum ve neden demektende kendimi alıkoyamıyorum.bu isyan değil rabbim biliyor.sadece yaşadıklarımın şokundayım.bu günlerin sonunda rabbim güzel günler nasip etsin.ona sığındım ondan başkada ben bu dertten kurtaracak kimseninde olmadığını biliyorum ama inan kalbime gönlüme söz geçiremiyorum.ben doğmamış,yüzünü görmediğim ve geleceğinden emin olmadığım bebeğime özlem duyuyorum.rabbimden dileğim bebek kokusunu duymayı bana bir an önce nasip etsin.bu hırs,aşk beni delirtecek diye korkuyorum.eğer nasipte anne olamamak varsada içimden bu sevgiyi atsın ve kalbim taş gibi katılaşsın.bu özlemi hiç duymayayım.merhametini esirgemeyen rabbime yalvarıyorum.bir an önce güzel günleri günleri nasip etsin bize.allah her daim kerim.bu durumdan beni kurtaracak eminim.Eyinastan, canım yaşadıkların çok zor azmini ve inancını çok takdir ediyorum Rabbim kimseye kapılarını kapatmaz biri kapansa on tane birden açılır ayrıca Söylediklerine Katılıyorum yaşadıkların tecrübelerin birçoğumuz için yol gösterici oluyor inşallah bu günler geçecek senin için, hepimiz için çok günler gelecek sadece sabrımızı koruyalım Rabbim cömertlerin en cömerdi merhametlilerin en merhametlisidir
evet canım alıntı yaptım ama olmadı.senin bu durumunda olmak isteyen kaç kadın var biliyormusun.tek bir sperm için mücadele ediyoruz canım.ben tüp bebekle hamile kalan ve tüp bebek yapacak insanları bile şanslı buluyorum.çünkü bizlerin tüpbebebk yapma şansı bile yok.eşim tese ameliyatı oldu 2 defa ve sperm çıkmadı.yanlış anlama ama bunu bile şans olarak gör tatlım ve kendini üzme bile.herkesin derdi kendine büyüktür ama inan bizlerin yanında iyi durumdasınız siz.Sanirm bana ded. Eyinas 63. Ben de nettwn arastiriyorum ve morfoloji %4 ten az oldugu icin hamilelik ihtimali % 7 civarindaymis %7....
sizim problmnz ne canm?allah acil şifa versin herekeseBenim korkum da hiç anne baba olamamak.Allah bizi bununla imtihan etmesin saglikli hayirli evlatlar nasipp etsin tez zamanda...
Ben ben eşim çok sarsıldık hele kocami hiç böyle görmemiştim beterin beteri vardir şükür ancak bunu biz henüz sindiremedik eşim bana benle evlendiğinde pisman misin dedi ben de kotuyum ama sakinlesmeye calisiyorum bana sakin acima dedi yikildim ...kim ister boyle olsun aciziZ elimizden ne gelir...hiç de olmayabilr ama istedi mi ol der olur...(((
Merhaba prolaktin hormonu hipofiz bezinde adenom olması nedeniyle yükselebiliyor,bunu anlamak için hipofiz mr ı çektirmeniz gerekiyor,eğer varsa korkmayın 3mm den küçükse ameliyat etmiyorlar,sadece bir hap var prolaktini düşürmek için onu veriyorlar ama eğer büyükse ameliyatta edebilirler.Sonuç olarak prolaktin hormonu yüksekliği sperm yapımını etkiliyor,büyük ihtimalle sorununuz bundan kaynaklanıyor olabilir,çözümü kolay yani,oyüzden kendinizi perişan etmenize gerek yok,sakin olun en kötü ihtimalle tüp bebek yaparsınız.merhabalar bu siteye yeni üye oldm sayılır.5 aydr cocuk istiyorz ben de bi problem cıkmaynca eşimin spermlerine baktıralm dedk bu ay..ve stresli günler başladıönce sperm testi yaptrdk.sonuç şu şekildeydi
Sperm sayısı: %68
Sperm sayısı PHSS: %36
Hareketlilik toplam:%71
Hareketlilik ileri:%64
Morfoloji: %2
doktor bu bunun çok kötü olmadığını ama sürecin uzayabilcegini 6 ay içinde olmazsa aşılamaya geçilebileceğini söyledi.biz de bunun üzerine ürologa gittk kan testine baktı doktor ve bu sefer bambaska bir yön aldı.eşimn prolaktn değeri 700lerde cıktı testi bugun tekrar kan verdi ve snuç aynı( bu hormonn yüksekliği spermi etkliyorms beyinde kist olabilecegi yazıyor internnte.yarın tekrar gitcek doktora test sonucuyla eşim ama günlerdir perişan oldu yemeden kesildi desem yeridir herkese de anlatabileceğimz bi sey değil bu tarz bi sey yasayan biri var mı ??
canım rabbim inşallah tüpbebeğinizide ilk defada hayırlı kılar.tüpbebeği nerde düşünüyorsunuz.
aslında ben emre hocayla telefonda kaçdefa bayağı konuştum.karar vermiştik gidecektik.sonra eşim selahattin hoca olsun olursa her yerde olur dedi diye karar değiştirdik.aslında ilk görüşme için gitmeliydik.sadece telefonla olmuyor muş.bize telefonda hiçbir hastama söylemem ama sizde 3-5 tane bulacağıma inanıyorum dedi.gitseydik iyi olabilirdi.eşinin durumu naslı.kesisi büyükmü.benim eşimin kesisi çok büyük ve çok iğrenç dikiş atmış.oysa ilk tesemiz çok rahattı.açıkcası canım ne merkezden nede doktordan memnun kalmadık.eşim ameliyat yerine bakıp bu ne biçim dikiş deyip duruyor.sanırım kafasına takıyor.bende psikolojisi bozulmasın diye güzel dikmiş zamanla düzelir diyorum ama aslında öyle değil.
eşim saraçoğlunu aramış.kendisiyle direk görüşmemiş.konuştuğu kişi kürlere yüzde otuz başarılı olur demiş.bunun için 300 lira istemiş.bizde emre hocaya ve diğer aklımızdaki doktorlara gidene kadar kullanılım diyoruz ama tam karar vermedik.saraçoğlunun kürleriyle başarılı olan varmı acaba.biz emre hocada hiç tedavi olmadık.ilk teseyi kaan aydos,ikincisi selahattin çayan yaptı.diğerine allah kerim.
ah canım ah.bazılarına tüpbebek yaptırmak bile hayal.mesela biz kimseye eşimin azosperm olduğunu tese olduğunu söylemedik.herkese döllenme gerçekleşmedi ve bu sebeple transfer edilmedi dedik.soruyorlar bir dahaki denemeyi ne zaman yaptıracaksınız diye.diyemiyorumki bir daha yaptırmaya cesaretimiz yok.sperm yok ve olmayanla bir daha ne zaman yaptırılır bilemiyorum diye haykırmak istiyorum.sormayın bir daha ne zman diye içimden inliyorum resmen.gözyaşlarım içime akıyor sorular karşısında.ben tesede bile çıkanları şanslı görüyorum.bırak doğal gebeliği.olsun tüpbebekle olsun teseyle olsun.yeterki bir umudum olsun razıyım.şimdi bizim gibiler tesede bile sperm çıkanlara sevinip gıpta ederken doğal gebe kalamayacağım dünya başıma yıkıldı diyenleri anlamıyorum canım.halbuki hallerine şükredilecek durumlarının olduğunu.bilseler onların yerinde olmak isteyen kaç kişi var.belki bizim durumumuzda olmayı hayal edenlerde vardır.bugünümüze hamdü senalar olsun.rabbim bu günlerimizi aratmasın.Sperm olanlar sperm olmayanlari anlamiyo haliyle herkese derdi buyuk geliyo lutfen şukredin lutfen.. mesela bizde kanser hastalarini anlamiyoruz onlarin cektigi acilari anlamiyoruz. Aslinda kimse birbirini anlamiyor. Bizler tup bebek yapacak spermin peşinde kosarken sperm olanlar simdi biz dogal yoldan hamile kalamiycak miyiz diye dertleniyolar.. Tekrar anliyorumm ki Rabbim dagina gore kar veriyo.. Ve bizler cok guclu daglariz..omuzlarimiz cok dayanikli... bugunumuze cok sukurrrr Allahimm.. Cok sukurrr sıkıntilara ragmen..
Merhaba prolaktin hormonu hipofiz bezinde adenom olması nedeniyle yükselebiliyor,bunu anlamak için hipofiz mr ı çektirmeniz gerekiyor,eğer varsa korkmayın 3mm den küçükse ameliyat etmiyorlar,sadece bir hap var prolaktini düşürmek için onu veriyorlar ama eğer büyükse ameliyatta edebilirler.Sonuç olarak prolaktin hormonu yüksekliği sperm yapımını etkiliyor,büyük ihtimalle sorununuz bundan kaynaklanıyor olabilir,çözümü kolay yani,oyüzden kendinizi perişan etmenize gerek yok,sakin olun en kötü ihtimalle tüp bebek yaparsınız.
inşallah hakkınızda hayırlısı olsun canım.kararınız ne olursa olsun hakkınızda hayırlısı olsun canım.merhaba canım biz tüp bebek için henüz karar vermedik hele bir eşim tese olsun onun sonucuna göre bakarız diyorduk. Biz herzaman kendimizi en kötüye hazırlıyoruz sonu iyi olursa zaten seviniriz kötü olursada süpriz olmaz diye düşünüyorduk o yüzden tüp bebek konusu bizim için yeni bir konu. Hazır istanbuldayken Emre Beyin tavsiyesi ile Süleyman Tosun ile görüştük bakalım o olabilir daha araştırıyorum tabi.
Eşim iyi çok şükür canım korktuğumuz kadar değilmiş tese. Teseden 4 gün sonra işine gidip gelmeye başladı ara sıra ağrısı oluyor ama o kadarı normaldir herhalde. kesisi 2 cm civarı. Canım keşke Emre Beyle yüz yüze görüşüp öyle karar verseydiniz eşini muayene etseydi telefonda pek sağlıklı olmaz tabi. Emre bey normalde hiç ihtimal vermez ya çıkar ya çıkmaz diye size öyle bir sayı vermesine rağmen neden es geçtiniz. Saraçoğlu hakkında bir bilgim yok canım ben eşime havuç suyu, bol yeşillik, keçiboynuzu , çoban çökerten ve teseden bir ay öncede proked plus kullandırmıştım.