Canim bizim durumumuz da sizin ki ile ayni neredeyse.biz ilk tesemizi bu haziranda olduk.acel tecel oldu hersey .esimin spermleri 0 cikinca paniğe kapilip hemen tese olduk.cikar zannettik hic aklimiza gelmedi aksi.yeditepe universtesinde oldu esim Teseyi.beni de hazirladilar yumurtalarimi toplamak icin.ben bu yolla cocuk sahibi olacagimiz icin üzülurken, nasil normal yolla olmaz derken tese de bile sperm cikmadi.ondan sonrasi yikim oldu bizim icin.sonrasinda istanbulda ki tüm îyî doktorlara gittik .ates kadioglu,bakircioglu,daha bircok doktora gosterdik Sonuclarimizi.cok olumlu konusan olmadi.hatta donör alin yurtdisindan diyenler fazlaydi.sonra bu topige üye oldum yazilanlari takip ettim .cellalettin perudan bahsediyordu herkes cok iyi diye.sonra baktik internetten.aradik randevu aldik.dahiliye uzmani olmasi bizi tedirgin etti zaten.gittik gorustuk.sperm testi verdik.olumlu seyler soyledi bize.ama hic samimi ve inandirici gelmedi bize.olumlu konusmasina ragmen.tedaviye baslayalim dedi ama kabul etmedik biz.zaten daha once gittigimiz proflar sakin ha dediler bize peru icin.onlar da duymuslar namini.uroloji androloji uzmani diil zaten.isin garip tarafi celalttin peruyla randevumuzun oldugu gun.bana bu topikten ozel msjlar gelmeye basladi.ben hic bisi sormadan celalettin peru cok iyi bir doktordur iyilestiremeyecegi hasta yoktur diye msj lar geldi.bu msjlardan sonra zaten olayin ic yüzünu anladim.durumumuz bundan ibaret yani canim