yeni üyelik ve reklamlar.zateb bunu bekliyordum.benim üzerimden saldırma.yazdıklarımda hiç tutarsızlık yok.hangi kategoride olduğum seni ilgilendirmiyor.sen benim kategorimi boşver sen hangi kategoridesin.ilk defa gelip peruyu şaha kaldırmak için epey uğraşmışsın.benim için değil bizim için mükemmel doktor yok.söyldediklerile asla çelişmedim.sen kimleri arkana alıp saldırıya geçmeyi düşünüyorusn.peru hayranları ve onda başarıyı sağlayan bir elin beş parmağını geçmeyen insanlarımı.yada dur daha aylarca yeni iğne yeni bitkisel arayışındaki insanlarmı.yada sperm değil umut arayanlarmı.ben burda herkes bilirki arkama destek almadan yazdım.senin gibi allah aşkına gelin yazın demedim kimseye.evet celallettin peru ve sizin tavrınız aynı iğrençlikte.ben hayır işlerini sizin gibi umut tacirlerine bırakıyorum.hayır işinden ne anlıyorsunuz merak ediyorum.vakıfmı kurmam gerekiyor.dernekmi yoksa bağışmı toplamak.sizce hayır işi olarak ban ne uygun görüyorsunuz.ben bunlardan hiçbirini uygun görmedim.gerçeklerin yazılması sizi neden bu kadar gerdi.hiçbir doktoru önermiyorum çünkü kimsenin mükemmel biş iş yaptığına inanmıyorum.aselahattin çayanı doğru okusaydınız tese noktasında tasvip etmiyorum diyorum.herkes herşeyi yapacak herşeyde başarılı olacak diye bir kuralmı var.sizin beni anlamanız için zorlamanızı istemiyorum.ve size cevap vermeyeceğim.ne yazarsanınz yazın.ne kadar saldırırsanız saldırın.haytta sizin gibilerini görmezden gelmeyi öğrendim.
öncelikle eyinas63 ;
evet yeni üye oldum sana yazmak için.. ama anlamış olman lazım daha önceden yazılanlardan, senin 2 yıllık tedavi geçmişinden bahsettim.. yani yeni peydah olmadım.
hele hele reklam için hiç değil.
elhamdulullah arkamda SABIRR TEVEKKÜLLL VE DUA VAR.
merakanı gidermek için söylüyorum hoca bana özel para yağdırmıyor,
herhangi bir maddi çıkarım da yok. hocayla akrabalığım yok tlf da bile konuşmuşluğum yok.ama 1 yıldır sana rağmen burda ettiğin onca lafa söze hakarete rağmen hocada tedavi oluyoruz olmaya devam edeceğiz. ama iş nasıl oluyorsa hoca hakkında iyi bişey söyleyince laf reklama geliyor hocaya hayranlığa geliyor. sen burda hakaret edince iyi niyet, tecrübe paylaşma, insanları uyarma, gibi şeyler oluyor tedavide olanlar bi kelime söylese hemen fişliyorsun, yaftalıyorsun. öyle bir hal almışsın ki hocada tedavide ki birinde gerileme olsa yada olumsuz bişey olsa yazdıklarından oh çeker gibi bir halin var. ha işte ben haklıyım der gibisin... tedavilerde inişler çıkışlar olabileceğini bunca yıllık tecrübene rağmen akledemiyorsun. evettt bizlerde tedavi sonucunda sperm çıkmayabilir ama yeni bir tesede şansımızın eskilere nazaran çok daha fazla olacağına inancımız tam.
demişsin ki "yeni iğne yeni ilaç arayan insanlarımı.... " insanları denen bu kadar küçümsüyorsun, sen kendin selahattin hocada tedavideyken burda bitkisel olsun yada vitamin olsun sormuyormuydun yeni şeyler kullanmak için, azo nun kesin bir tarifi olsa zaten celalettin hoca ortaya çıkmaz en basit üroloklar bile bu hastalığı tedavi ederdi. evet yeni şeyler kullanıyoruz ve kullanmaya da devam edeceğiz, şimdi saraçoğlunun kürlerinden bahsediyordun geçen, bir almak için ugras ve paran olmasın. sana ilaçlarını gönderirler mi ?? kesinlikle hayır ama ersel bey sorun değil kardeş kalanını sonra gönder diyebilen biri. yada önceden floryada testi yapacak param yok dediğinde arif bey bir yolunu bulup 100 lira ya eski yerinde testi yapan biri. ama burda yazdığın onca hakaret yüzünden insanlara onları tanıma sansı bile vermedin ve vermemeye devam ediyorsun
iğrençlik mi dedin... doğrudur şifamızı aramak iğrençlikse, bir doktor seçip tedavi olmaya çalışmak iğrençlikse, anne olmaya çalışmak iğrençlikse ,varsın iğrençlik olsun.
yok ama sana laf söylemek, senin fikirlerine aykırı bir fikir dile getirmek , senin tedavindeki başarısılıkları bizlere hocalara ilaçlara maletmene karşı çıkmaksa,iğrençlik değil kesinlikle de olmayacaktır.
hayır işleri mi... evet canım yaparsan senin için fiili bir duaya dönüşür kötü bişey mi, bunları biz belirlemeyiz ve bizim için değil Yapacaksan Allah için yap. yapılacak her hayrın Allah için yapılması gerektiğini anlayacak derecede inaçlı birisindir. bunların nafile oruçlar, sadaka, infak, tesbihler, dualar olduğunu bilirsin seccadeni göz yaşlarıyla ıslat ki Rabbim size derman göndersin tez vakit.
bunları neden söyledim forumda uzun uzun yazarak geçirdiğiniz boş vakitleriniz için. tabi bu nerelere çektiniz. cevap vermezseniz iyi olur neden mi size bunu yazarken bile bir dünya vaktimi boşa geçiyor. yapacak bir çok hayırlı iş bulabilirim