- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canimm Rabbim dogru doktorla karsilastirsin.. cok zor seyler yasiyoruz. Hormonlar normalse doktorlar cok tedavi onermiyo aslinda en guzeli sizde cikis olmasi canimm. Bizde 1tane bile cikmiyor. Rabbim ol deyince olmiycak sey yok sperm oluncada Allahin dedigi olur sperm cikmayincada. Bence siz sperm dna hasar testi yaptirin. Belki hasarli diye tutmuyo tup bebek.. evet bnde esimde kisti duyunca uzuldum 5mm birdeAHHH AHH sorma arkadaşım o varikosel yapan doktoru bil bulsam.... prolaktin yüksekliğinden beyin kist çıkması muhtemel bi arkdaşın moralini bozmasın diye girmiştim bu topiğe aslında..kısa kısa konuşunca olmuyo tabi...
baştan anlatayım durumumu tabi okumak isterseniz çok dertliyim bende sizin gibi...
6 yıllık evliyim 2 sene korunduk sanki cocuk oluyomuş gibi bide korunmuşum aptallık mı deyim kadermi deyim bilmiyorum ..ozman şartlar öleydi 29 yaşımda evlendim aslında hataydı korunmam ama çalışmam lazımdı düğümüzü eşimle ikimiz kendimiz yaptık borçları ödeyim öle bırakırım diyodum....2 sene geçtikten sonra yaklaşık bi sene korunmadık amabütürlü çocuk olmuyordu en sonunda gittim doktora bende hiç bişi yok sadece hipotroidim var oda ilaçla kontrol altında neyseee eşim de gitti sonunda sperm testi sıfır azosperm dediler ki ozmana kadar bunun ne olduğu bilmiyodum sonra doktor solda varikosel var dedi hemen ameliyat dedi güvendik inandık hemen hiç araştırmadık özel hastanede oldukça saygın bi doktor...inandık yaptık ameliyatı sonra beklemeye başladık ama olmuyo cocuk bi tülü hamile kalamadım ...doktor eşime bide testojel diye bi ilaç verdi lanet olası bu ilaç yüzünden eşim testesteron üretimini dışardan aldığı için vucudu üretmemeye başlamış...biz bunu başka doktora gidince öğrendik hormonları da alt üsttü beyin MR istediler prolaktin çok yüksekti nitekim şüphelerinde yanılmadılar beyninde kist çıktı işte ozman dünyam başıma yıkılmıştı korkmuştuk düşünsene beyinde kist bilmiyoz tabi ..allahım dedim istemiyorum çocuk falan eşim iyi olsun..
1 sene içinde eşimin değerleri düzeldi ...yani aslında biz varikosel olmadan önce hormon tedavisi olsaymışız belkide çoktan bebeğimize kavuşurduk...yada bilmiyorum belkide bunların da olması gerekti....sperm sayısı hiç artmadığı için aşılama bile yapmadılar ...sonra sağ da varikosel çıktı 3-4 tüp merkezine sorduk hiç biri ameliyat önermedi ...ilaçla vitaminle takviyeyle sperm sayısı bi arttı bi çıktı çok şükür tabi hiç olmamasından iyi dedik....7 ay içinde 3 kez tüp bebek denedik olmadı alahh olmadı ....hemde ankarada çok ünlü bi profesöre sebebi ne mi
inanın halabilmiyorum ..ne yapacağımı bilmiyorum 4ncü tedavi için kime inanıcam bilmiyorum ...zaten 3 tedavide ve eşime uygulanan tedaviler ilaçlar dahil yaklaşık 30 milyar para harcadık....
UMUTSUZ KONUŞUP SİZİ ÜZMEK DEĞİL NİYETİM YAŞIMDAN DOLAYI ENDİŞELİYİM BEN 36 YAŞINDAYIM ŞİMDİ VE BENİMDE YUMURTALARIM AZALIYOR.... DAHA ERKEN DAVRANSAK DAHA İYİ OLABİLİRDİ BELKİ HERŞEY NASİP KISMET......BELKİ DOĞRU DOKTORU BULAMADIM BELKİ DOĞRU LABORATUVARI BULAMADIM BİLMİYORUM BENİMLE BERABER TEDAVİ OLAN ARKADŞALARIM VARDI İNANIN 1 YUMURTAYLA 1 -2 SPERMLE HAMİLE KALDI BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALDI GÖZÜMLE GÖRDÜM ..RABBİM OL DEDİKTEN SONRA GERİSİ YALAN BİZİM İÇİN DE BİR GÜN OL DESİN RABBİM DİYE HERGÜN DUA EDİYORUM HEPİMİZ İÇİN ....
hepinize iyi geceler