senin fikrin ne biliyormusun.hiç...
ben doktorumu karalıyorum sense beni.
ne kadar yazık.oysa beklerdim ki bana kanıtlarla gel laflarla değil.
gel de ben bu doktora tedavi oldum tedavimin şu ayındayım bizde şu kadar ayda sperm çıktı.
ama yok doktor hatalarınızı bile bana mal ediyorsunuz.ben doktoru eleştiriyorum sense beni.
neden acaba.seni ben tedavi etmiyorum senin hesabın benle değil.
ben hesabımı doktorumla görüyorum senin gibi farklı yüz bile kullanmaya gerek duymuyorum.
allah insanın boğazını düğüm düğüm yaratmış birazını yutup birazını söylemek için önermişsin.
bunu bana önerdiğinden eminmisin.bunları bu kadar bilirken erva furkan olarak hiç dikkate almamışsın.
benim çevremdekiler seninkilerden daha şanslı biliyormusun.
ben dobrayım haksızlık karşısında genelde ilk tepkiyi veririm,sense içinde tutup ikinci yüzünü ortaya koyup saman altındann su yürütüyorsun.buna bir nevi yalanda diyebiliriz.sence hangimizin çevresi daha şanslı bir düşün.
artık iyice komik olmaya başladın, ben seni karalıyorsam senin yaptığın ne şuan.
ayrıca sen aylarca doktorumu karaladın sadece bi dur düşün ha aklına gelmedi ise dön yazdıklarını oku,
aylarca tedavide olanlara, bizlere söylediklerini kimse unutmadı.
kanıtlarla mı geleyim,
bunuda bana bı söyledin şaştım doğrusu,
aylarca burda tedavide olanların tablolarını düzenledim, kim ne kullandıysa, tests sonucu neyse buna kendi sonuçlarımız da dahil düzenli bir şekilde paylaşmadım mı. hamile olanları da yazdım, sperm çıkanlarıda, tedaviyi bırakanlarıda ha sen hariç senin hakaretlerin yüzünden arkadaşlar listeden çıkarılmanı istemişti, sen de istemiştin bunu. bunları ne çabuk unuttun o listeleri sende inceliyordun.
baksana için soğumuyor admin uyardı tartışmayın diye, son yazında sana yazmayacam dedin, ama dayanamadın yine yazmışsın,
bir yıl önce millet burayı terketti gitti hala dilinde onlar var, erva furkanı buyuzden açmıştım, kimbilir kaç yılda şimdi benle uğraşacan.
sabahtan giriyon akşama kadar burdasın, başka işin gücün yok sanırım.
ama ben öyle değilim, senle yarışamam, boy ölçüşemem bu konuda.
o kadar boş vaktim yok.
çevrendekilere sabır temennim eşinin çok iyi bir adam olduğunu duymamdandı. neyse boşver dikkate alma. bundan sonra yazdıklarınada yav he he diyip geçeceğim tatlımm..