canım görüşmenizin güzel geçmesine sevindim.en azından içinizde bir umut belirli.bu umutla savaşacaksınız.ve kazanacaksınız inşallah.
aklıma gelmişken bende bir kaç bişey yazayım dedim sana.
bi kere memorial türkiye çapında en iyi laboraturlara ve ileri tekniğe sahip yerlerden biri.hem hastane genelinde hem tüp bebek anlamında.
bende günlerdir araştırma içindeyim ve doktoruyla yaptığım görüşme sonrası memorial ankarada yaptırmaya karar verdim 3.tedavimi.özellikle IMSI tekniği için memorialı seçtik biz.
genetik için eşinle sen de kan ver canım.kromozon analizi testi.ikinizine de bakılsın.bu tedavinin seyri için önemli.
(her genetik problem üretim olmayacağı anlamına gelmiyor ayrıca.)inşallah bir sorun çıkmayacaktır.
20 günde çıktı bizim sonuçlarımız.
sonra tedavi için bence önce rahim filmi şart.ama bunu tedaviye karar verdiğin doktorun çekebilirse dahada güzel olur.rahmi birerbir kendisi görmüş olur.
kan pıhtılaşması testlerini yaptır bence.(özelde biraz pahalı genetik laboratuvarı olan bi devlet yada ünüversite hast.yaptırabilirsin.ben öyle yaptım)
tsh, t3, t4 hormonlarına baktır.
hepsi elinde hazır olsun.çıkış olma ihtimaline karşın(inşallah,diliyoruz rabbimden) transferde bunlarla ilgili ilaçlar ekleniyor yada iğne.
fsh, lh, ve e2 ye zaten tedaviye başlayınca bakacaklar...
inşallah herşey güzel olacak canım.tüm emekleriniz boşa çıkmasın.rabbim üzünüze baksın.
sakın heyecanlanma.stres eşinede sanada hiç iyi gelmez.
ben ne kadar yapabiliyorum bilmiyorum ama yinede sana yazayım dedim...