Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam kizlar benimde esimde azosperm hastasi mikrotesede bile bulunamamisti. Dogal yoldan sayili sperm cikti yillar sonra tup bebek yaptirdik ilki tutmadi ikincide hamile kaldim :nazar: suan yaklasik 7 haftalik hamileyim keseyi gorduk ama daha kalp atislarini duymadik 10 gun sonra insallah onuda duyariz. Esimde azfc delesyonu cikti simdi aklima bir suru soru takildi genetik bir problem sonucta ya bu bebegi etkiler mi acikcasi bos gebelik falan olmasindan korkuyorum :KK17: ne olurr fikri olan bilgisi olan paylassin
Rabbim sag salim kucagina almayi nasipetsin .bizimkide azfc delesyonu 1 hafta oldu ignelere basladik .hakkimizda hayirlisi olsun

Kaan Aydos a tedavi olmustu esim pregnly kullandi cikis olmadi daha sonra mikrotesede de cikmayinca birakmistik artik bu isin pesini. 3 yil sonra tesaduf eseri sperm testi yaptirdi. sonucun 0 cikacagini dusunerek sonucta onlarca yapilmis ve sonucu degismeyen testlerden sonra umitli olamiyor insan. epey kür falan yapmistim yillar once ama diyorum ya 3 yildir kapatmistik bu defteri bu sure zarfinda hic testte yaptirmamistik belkide daha oncede cikis olmustur bilemiyorum umitsiz olmayin sakin biz imkansizdan geldik bu noktaya simdi baska seyler kafama takiliyor insan saglicakla kucagina almadan hep acaba diyor. Rabbim herkese ve saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin

Canimm oncelikle masallahhhh diyeyimm rabbim evladinizi bagislasin..boyle seyler gorunce umidini kesmemeyi anliyo insan.. Allah bizlerede nasip etsin.. doktorunuz bilgi verir kesin benim okudugum kadariyla genetik problmler delesyonlar erkek bebege aktarilma gibi bir durum oluyormuş.. insallah boyle bir durum yasanmaz yasansa dahi erken onlem alinabilir diye dusunuyorum.. insAllah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin.. peki dogal cikis icin bir tedavi gordunuzmu ne kadardir azospermiyle savasiyodunuz.

Insallah canim ya inan bu durumda ayri stresmis herseyi dusunuyor insan hayirlisiyla saglicakla kucagima alsam rahatlayacagim

merhaba cnm.öncelikle size de büyüükkk geçmiş olsun.aminnn inş Rabbim isteyen herkese versin,tattırsın bu duyguyu.sizdeki sorunda mı azosperm?neyden kaynaklanıyo peki?

gönlünü ferah tut cnm sen biliyorum stres yapıyosundur şimdi,inan burdaki üyeler için de hep dua ediyorum bak ne güzel sperm çıkışı olmuş,hamile kalmışsın,en azından sperminiz var yani bide öyle düşünmeye çalış,sizin fsh kaçtı peki?

E="busra_1990, post: 38669215, member: 642339"]gönlünü ferah tut cnm sen biliyorum stres yapıyosundur şimdi,inan burdaki üyeler için de hep dua ediyorum bak ne güzel sperm çıkışı olmuş,hamile kalmışsın,en azından sperminiz var yani bide öyle düşünmeye çalış,sizin fsh kaçtı peki?[/QUOTE]
Sağol canim insallah inan fsh tan hic haberim yok simdi . once cok odaklanmistik fsh'a simdi hic üstünde durmadik

Kizlar iki testisten de cikmadi neyazikki. Yikama sonucunu bekliyoruz umarim bikac tane de olsa cikar :KK43:

çok geçmiş olsun canım kaç gündür evde yoktum ama aklım hep sizdeydi. Rabbim sabır versin çok üzüldüm. Sağlık olsun belkide hayırlısı böyleymiş. Dilerim en kısa zamanda toparlarsınız.

Merhaba mavii,
Bütün mesajlarını okudum ve sanki kendimi gördüm sende. Bende senin gibi evliliğimin 3,5 yılında eşimin öylesine bir test yaptırayım demesiyle gerçeği öğrendik. Ertesi gün bu forumla tanıştım. Hemen doktorlar 2 aylık iğne ilaç tedavileri testler vs sonrası ameliyat Kaybettiğimiz koca bir umut. Sonra bizde rafa kaldırdık herşeyi. Ameliyat sonrası yaşadığımız hissettiklerimiz bile aynı. Son altı aydır eşimin psikolojik Değişimi ve Boşanma aşamasına gelişimiz bile. Şimdi şimdi daha iyiyiz. Bende senin gibi herşeyi rafa kaldırdım ve ilgilenmedim ameliyat sonrası. Hiç testte vermedik. Bugün ilk defa girdim foruma sadece son 2-3 sayfaya bakıp çıkacaktım. Ve senin mesajını gördüm. İçimde hep bir umut vardı. Senin yaşadıkların ve yaşadıklarımızın benzerliği umudumu güçlendirdi. Umarım herşey gönlünce olur. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ve karı koca değil aile olursunuz. ❤️

Selam kizlar benimde esimde azosperm hastasi mikrotesede bile bulunamamisti. Dogal yoldan sayili sperm cikti yillar sonra tup bebek yaptirdik ilki tutmadi ikincide hamile kaldim :nazar: suan yaklasik 7 haftalik hamileyim keseyi gorduk ama daha kalp atislarini duymadik 10 gun sonra insallah onuda duyariz. Esimde azfc delesyonu cikti simdi aklima bir suru soru takildi genetik bir problem sonucta ya bu bebegi etkiler mi acikcasi bos gebelik falan olmasindan korkuyorum :KK17: ne olurr fikri olan bilgisi olan paylassin

Merhaba mavii,
Bütün mesajlarını okudum ve sanki kendimi gördüm sende. Bende senin gibi evliliğimin 3,5 yılında eşimin öylesine bir test yaptırayım demesiyle gerçeği öğrendik. Ertesi gün bu forumla tanıştım. Hemen doktorlar 2 aylık iğne ilaç tedavileri testler vs sonrası ameliyat Kaybettiğimiz koca bir umut. Sonra bizde rafa kaldırdık herşeyi. Ameliyat sonrası yaşadığımız hissettiklerimiz bile aynı. Son altı aydır eşimin psikolojik Değişimi ve Boşanma aşamasına gelişimiz bile. Şimdi şimdi daha iyiyiz. Bende senin gibi herşeyi rafa kaldırdım ve ilgilenmedim ameliyat sonrası. Hiç testte vermedik. Bugün ilk defa girdim foruma sadece son 2-3 sayfaya bakıp çıkacaktım. Ve senin mesajını gördüm. İçimde hep bir umut vardı. Senin yaşadıkların ve yaşadıklarımızın benzerliği umudumu güçlendirdi. Umarım herşey gönlünce olur. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ve karı kocadeğil aile olursunuz. ❤️

merhaba pembemmsi; öncelikle geçmiş olsun.sizin doktorunuz kimdi acaba?seni çok iyi anlıyorum biz daha yolun çok başındayız ama hep bi umutsuzluk var içimde benimde.halbuki daha bi teavi aşaması bile geçirmedik.benm eşimde azospermi.hormon ve genetik sonuçlarının hepsi normal ama fsh11.72 biraz yüksek sanırım.biz bu ayın 12sinde istanbul da emre bakırcıoğlundan randevu aldık,gidicez nasipse.bu zorlu yolda eşlerin yapacağı tek şey birbirlerine destek olmak işte ama olmuyo değil mi?yıkılıyosun yani.

Canım tüp bebek için izmirde bir dr da hazırlanırsın
Yani tüp bebek tedavini izmirde görürsün
Yumurtaların toplanacağı ve eşinin tese olacağı zaman istanbula gidersiniz
Ki bende öyle yapacağım topu topu bir hafta yeterli olur size
Bir defa olsun tam olsun ben öyle düşünüyorum
İstanbul uzak dersen ankarayı da düşünebilirsin
Sadece bir kez ön görüşmeye gidersin onlar sana hangi ilaçları kullanmaya başlayıcağını söylerler
Kalacak yer olarak da öğretmenevlerinden faydalanabilirsin

Back
X