Hepinize iyi akşamlar hanımlar. Bizlere somut elle tutulur gözle görülür birşeyler lazım. Hatırlayanlar vardır belki. Amatör olarak kullanmak için bir mikroskop almıştık ve ilerlemeyi kendimizde takip etmiştik. 3 ay gibi bir sürede %1 Spermatite kadar ulaştığımız için profesyonel bir mikroskop alarak takibe devam ettik. Bizim durumumuz doktorlara görede imkansızdı. 2 yıl herşeyi bıraktık ama bu topikte okuduklarım sayesinde tedaviye başladık. İlk baktığımızda menide siyah koyu lekeler yani lökosit harici hiç bir şey göremiyorduk. sonraki 3 ay içinde germ hücreler spermotatisleri görmeye başladık. 6 ay içinde spermatitleri görmeye başladık. Degerleri %11 e çıkmıştı. Aralık ortasında doktora gittikten sonra düzenli olarak iğneleri vurmadım. Kısa bir tatile çıktık :) Veeeeeee dönüşü spermiograma baktığımızda şok oldum

Görüntü çok iyi değil tlf ile çekildi. bakın bakalım benim gördüğümü sizlerde görücekmisiz
Eşime ısrarla Arif beye gidip test vermesini söylesemde, emin olmak için... eşim biraz iğneleri vur, öyle giderim diyor
Sonuç olarak sizde gördünüz mü inanamıyorum........