- 20 Haziran 2011
- 1.430
- 826
- 248
evet canım benim gördüğümde o,benziyor vallaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hadi inşallah,çok net değil ama bende sol üsttekini sperme benzettim inşallah öyledir,
İğneleri tatil süresince vurdurmadınızmı?
canım birde kullandığınız mikroskopun markası modeli ve fiyatı nedir?
Insallah canim acikcasi hamile kalana kadar pek umursamadim genetik derken sperm uretimi ile alakali bir durum bu arastirdigim kadariyla erkek cocuk olursa ayni sorunun onda olma ihtimali varmis onun disinda azfc delesyonu olan durumlarda sperm uretimi olabilir ama yardimci ureme teknikleri ile hamile kalinabilir yonunde bu benim netteki arastirmam tabiki tedavi oncesi bu durumu biliyorduk ama aksi durumda doktorumuzda uyarirdi diye dusundumCanimmm hayirli olsun.
Rabbim yavrunu kucagina almayi nasip etsin.
Benim esimdede varikosel ameliyati sonrasi cikis basladi.en son sayimiz 300bindi.haftaya esim test verecek bikac aya kadar 3.tup bebek tedavim baslicak.
Rabbim hepimize gebe kalmayi saglikli evlatlarla anne olmayi nasip etsin.
Genetik problem var ise neden embriyolara pgt yada cgh yapilmadi. tedavi sonrasimi ogrendiniz.orayi anlayamadim.
Genetik problemli her kisinin tum embriuolari da sorunlu olacak diye bisey yok.Insallah bi sorun yoktur.simdiden bunlari dusunup uzme bebegini.
Hersey guzel olsun insallah.
hemen gönder eşini ama artık emin oldumki kendi inceleyenler daha çabuk görüyor spermi,Arif bey nekadar detaylı baksada kendi bakanlar çok daha uzun süre ve dikkatli inceledikleri için sperm görebiliyorlar2-3 hafta içinde iğneden toplamda 2-3 tane vurmuşumdur o kadar :)
Mikroskop ise Arif beyinkinin aynısını bulup aldı eşim. 1400 civarıydı sanırım.
spermlerden 2- 3 tane varmış ama şuan hareket etmiyorlar. Sanırım bundan sonraki aşamada kuyruklarının biraz daha uzayıp canlanması ve sayılarının artması. Bu bile büyük mucize. Allahım inanamıyorum. Demek ki gerçekten imkansız değil. Allahım ol derse oluyor. İnşallah canlı sağlıklı spermlerde görürüz. Hepimize Allah nasip eder inşallahhhhh.
En kısa zamanda Arif beye yollayabilirsem, içim daha rahat edicek :)
cnm gozunuzaydin orda spermler var esime gosterdim var gercekten gidin arif beye durmayin ayrintili bi baksin inan bana cok ama cokkkkkk sevindim cnm.ya hadi insl bolca kaliteli cikislariniz olsin darisi diger arkadaslarima da.Hepinize iyi akşamlar hanımlar. Bizlere somut elle tutulur gözle görülür birşeyler lazım. Hatırlayanlar vardır belki. Amatör olarak kullanmak için bir mikroskop almıştık ve ilerlemeyi kendimizde takip etmiştik. 3 ay gibi bir sürede %1 Spermatite kadar ulaştığımız için profesyonel bir mikroskop alarak takibe devam ettik. Bizim durumumuz doktorlara görede imkansızdı. 2 yıl herşeyi bıraktık ama bu topikte okuduklarım sayesinde tedaviye başladık. İlk baktığımızda menide siyah koyu lekeler yani lökosit harici hiç bir şey göremiyorduk. sonraki 3 ay içinde germ hücreler spermotatisleri görmeye başladık. 6 ay içinde spermatitleri görmeye başladık. Degerleri %11 e çıkmıştı. Aralık ortasında doktora gittikten sonra düzenli olarak iğneleri vurmadım. Kısa bir tatile çıktık :) Veeeeeee dönüşü spermiograma baktığımızda şok oldumGörüntü çok iyi değil tlf ile çekildi. bakın bakalım benim gördüğümü sizlerde görücekmisiz
Eşime ısrarla Arif beye gidip test vermesini söylesemde, emin olmak için... eşim biraz iğneleri vur, öyle giderim diyor
Sonuç olarak sizde gördünüz mü inanamıyorum........
![]()
hemen gönder eşini ama artık emin oldumki kendi inceleyenler daha çabuk görüyor spermi,Arif bey nekadar detaylı baksada kendi bakanlar çok daha uzun süre ve dikkatli inceledikleri için sperm görebiliyorlar
Bizimde choragonu haftada 1e düşürdü hoca ,menapuru yükseltti,bakalım inşallah hepimize nasib olur.
cnm gozunuzaydin orda spermler var esime gosterdim var gercekten gidin arif beye durmayin ayrintili bi baksin inan bana cok ama cokkkkkk sevindim cnm.ya hadi insl bolca kaliteli cikislariniz olsin darisi diger arkadaslarima da.
EVEEEETTTTTTTTT
cnm biraz oncede yazdim gene diyom var sperm varrrrrrrr he belki olu olabilir ama biz ouyu bile gormeye razoydik uretim basladiysa gerisi inslh corap sokugu gibi gelecektir allahin izniyle.kizzz artik gene guzel haberler baslasin topigimizde buda yolin ilk sevindirici haberi olsun.ya surat yapamiyorum benim yerime oynayn surat koyun oraya.
Canım facebook grubunda varmısın ,orada paylaşsana,yoksan istersen ben paylaşıp sorayım
İnşallah ya hepimizde çıksın en kısa zamanda :)
Renkleriyle oynadım cemrem, bunuda göstersene bir eşine ne diyecek?
cnm biraz oncede yazdim gene diyom var sperm varrrrrrrr he belki olu olabilir ama biz ouyu bile gormeye razoydik uretim basladiysa gerisi inslh corap sokugu gibi gelecektir allahin izniyle.kizzz artik gene guzel haberler baslasin topigimizde buda yolin ilk sevindirici haberi olsun.ya surat yapamiyorum benim yerime oynayn surat koyun oraya.
Canım facebook grubunda varmısın ,orada paylaşsana,yoksan istersen ben paylaşıp sorayım
evet ya maşşalah rabbime şükür hareketlenme başaldı artık sizde..Bizde eminiz aslında sperm olduğuna ama dahada emin olmak istiyorum diye size soruyorum
hemde herkese umut olsun, görsünler istiyorum. Değil ölü sperme 6 ay önce germ hücresi oluşup spermatite dönüşsün razıydım.
Face grubunda değilim, o taraflara pek girmek istemiyorum :)
evet ya maşşalah rabbime şükür hareketlenme başaldı artık sizde..
YILIN İLK SEVİNÇLİ HABERİ
TLNSZN ARKADAŞIMIZDA SPERMLER GÖRÜLDÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
![]()
bi çıkıp bi çıkmama olasılıgı oplur çünki onlar üretim yeni başladı olsun gördün ya er yada geç gene sakalndıkları yerden çıkacaklar sen bundan sonra gönlünü ferah tutu kız çıktı hemde kendiniz gördünüz kaç kişi kendi testtinde sperm görüyor yaa..Bu günleride mi görücektim, hayat ne garip :)
1 hafta cıkıp, 1 hafta çıkmama ihtimalide var. Ya yeniden çıkmazsa diye korkuyorum ama sonra diyorum ki şeytan git başımdan var işte sperm. sayılarıda artıp canlanacak inşallahhhhh :)
Ben eşimin yerinde olsam, hemen test vermeye giderdim ama eşim çok rahat![]()
![]()
Canım gözünüz Aydın çok sevindim gerçekten son eklediğin resimde daha belirgin sperm gerçekten bian önce verin testi bencede nasıl durabiliyor eşin bizimki olsa hemen giderdik :)Bu günleride mi görücektim, hayat ne garip :)
1 hafta cıkıp, 1 hafta çıkmama ihtimalide var. Ya yeniden çıkmazsa diye korkuyorum ama sonra diyorum ki şeytan git başımdan var işte sperm. sayılarıda artıp canlanacak inşallahhhhh :)
![]()
Çektirdik canım, allaha şükür birşey çıkmadıCnm sizin prolaktin de yuksekmis hipofiz mri.cektrdiniz mi. Bnm esiminde 35 civariydi mikroadenom cikti 5mm
Canım bişey soracaktım nasıl bakıyorsunuz örneği lam üzerine sürüp mü bakıyorsunuz yoksa özel malzemeleri felan varmı bizde alalım dedikte :))Bu günleride mi görücektim, hayat ne garip :)
![]()
bi çıkıp bi çıkmama olasılıgı oplur çünki onlar üretim yeni başladı olsun gördün ya er yada geç gene sakalndıkları yerden çıkacaklar sen bundan sonra gönlünü ferah tutu kız çıktı hemde kendiniz gördünüz kaç kişi kendi testtinde sperm görüyor yaa..
inşlh her seferinde artarak kalitesiyle birlikte bol sayıda çıkışalrınız olur..
Canım gözünüz Aydın çok sevindim gerçekten son eklediğin resimde daha belirgin sperm gerçekten bian önce verin testi bencede nasıl durabiliyor eşin bizimki olsa hemen giderdik :)