Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
DEFNEVAA cnm oncelikle cok sevindim insl artarak devam eder spermler.
Benm nacizne fikrim tekrar ameliyat olmadam once bi kac ay tedavi gorup vitamin takviyesi kullanip normal sperm testti verin ardindan eger normal cikis olmazsa ameliyati dusunun derim simdi hucreleri gene gene yormayin biraz bunyeaide dinlensin esinin sperm depolasin inslh

inşallah canım. en az 6 ay bekleyeceğiz o arada kür vitamin deneeceğiz canım.inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız.

cemrem29;anladım cnm.Rabbim şifa versin inşallah.bak ne güzel sperm çıkışınız olmuş sizin çok şükür.peki celalettin hoca nasıl bi tedavi uyguladı size çıkış olması için?

inşallah canım. en az 6 ay bekleyeceğiz o arada kür vitamin deneeceğiz canım.inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız.
bencede cnm gerci beklemek.zor geliyo insana hemn biseyler olsin isteniyoda olsun saglikli kaliteli bol sperm olsunda varain biraz daha beklersin.
Amin cnm guzel haberlerini allim hep sirayla hepimizden.

cemrem29;anladım cnm.Rabbim şifa versin inşallah.bak ne güzel sperm çıkışınız olmuş sizin çok şükür.peki celalettin hoca nasıl bi tedavi uyguladı size çıkış olması için?
amin hepimizin yuzu gulsun inslh arkadasim.
Esim ilk gittiginde renkli dopler iatedi hoca orda varikosel oldugu anlasildi ve esim varikosel ameliyati oldu ardindan igne ve bitkisel macunlar .sular o tarz kullandi ve hamdolsun cikis oldu

amin hepimizin yuzu gulsun inslh arkadasim.
Esim ilk gittiginde renkli dopler iatedi hoca orda varikosel oldugu anlasildi ve esim varikosel ameliyati oldu ardindan igne ve bitkisel macunlar .sular o tarz kullandi ve hamdolsun cikis oldu
Canimm bnce sizin varikosel sebeplide olabilir. Cunku makaleler okudum az da olsa azosperm varikosel kaynakli olabiliyor mus. Sertoly cell teshiside buyuk ihtimalle varikosel hucre olusumuna engel oldugu icin konulmus zaten hucre bulamayinca bu teshiste konuluyodur tabi fsh yuksekligide var. Varikosel.ortadan kaldirilnca ve fsh normale inince cikis baslamis. Cunku varikosel ameliyatindan sonra hastalarin %15 inde cikis saglanabiliyomus :) insallah tedaviniz guzel sonuclanir

ya cnm benim eşime geçen sene renkli doppler çekildi ama sonuçta bişey yazmıyo.sadece balıkesir deki gittiğimiz üroloji doktoru eşimi elle muayene edince testislerinin biri diğerine göre daha küçük görünüyo demişti.bizde baktık gerçekten de biri diğerinden küçük ve elle dokunulduğunda testisinin altında kalın bi damar çıkıntısı var sanki.balıkesirdeki doktor ilgilenmedi daha doğrusu öyle söylim cnm sana.hemen bi tüp bebek merkezine gidin dedi bize direk.

ya cnm benim eşime geçen sene renkli doppler çekildi ama sonuçta bişey yazmıyo.sadece balıkesir deki gittiğimiz üroloji doktoru eşimi elle muayene edince testislerinin biri diğerine göre daha küçük görünüyo demişti.bizde baktık gerçekten de biri diğerinden küçük ve elle dokunulduğunda testisinin altında kalın bi damar çıkıntısı var sanki.balıkesirdeki doktor ilgilenmedi daha doğrusu öyle söylim cnm sana.hemen bi tüp bebek merkezine gidin dedi bize direk.
Canimm varikoselin elle muayenesi cok onemli dopplerde kesin yargiya varilmiyo.. eger isinde iyiyse dr elle anlar kesinlikle. Biz mufit hocaya gidicez varikosele baktirmak icin. Benim esimde kendisi bakinca var diyo.. iyi bir dra gitmek lazim varikosel icin. Dopplerde varikosel saptanmamistir diyede mi yazmiyo

yok cnm yaa varikoselle ilgili hiçbişey yazmıyo zaten devlet hastanesinde baktırmıştık biz ona.kistik kitle saptanmamıştır yazıyo nasıl bi sonuç bu anlamadık biz.her iki testis ve şekil büyüklükleri normaldir yazıyo.ya varya besbelli biri diğerinden oldukça küçük cnm yaa artık doppler ı çeken neresiyle baktı bilmiyoruz yani.bi de dediğim gibi testisinin alt tarafında dokununca kalın bi damar çıkıntısı var gibi.ıkınınca daha çok belli oluyo cnm.

Herkese iyi aksamlar.... esimin azosperm oldugunu on bes gun once ogrenmemizle hayatimiz altust oldu sanki... gulmelerimin altinda bile bi hüzün var artik... hersey degisti... bir yillik cocuk denememizin ardindan bu sok edici gercekle karsilastik... o gunden beri hergun sizleri okudum dinledim sizlerin mutluluklariyla sevinc gozyasi doktugum de oldu... icim cok kotu bilmiyorum cok huzunluyum. Ne yapacagim ne olcak inanin yasamiyorum sanki... daha yolun basi belki ama kirginim bu kadere. ..

yok cnm yaa varikoselle ilgili hiçbişey yazmıyo zaten devlet hastanesinde baktırmıştık biz ona.kistik kitle saptanmamıştır yazıyo nasıl bi sonuç bu anlamadık biz.her iki testis ve şekil büyüklükleri normaldir yazıyo.ya varya besbelli biri diğerinden oldukça küçük cnm yaa artık doppler ı çeken neresiyle baktı bilmiyoruz yani.bi de dediğim gibi testisinin alt tarafında dokununca kalın bi damar çıkıntısı var gibi.ıkınınca daha çok belli oluyo cnm.
Anladimm cnm.dedigin gibi bakan kisi pek iyi bakmamis biz istanbula ozel bi yerde baktirdik 150 tl vermistik hatta. Sizde bnce iyi biyerde.baktirin canimm.

aynen cnm oldu bittiye getirdiler bizi.bakalım bu ay emre bey e gidince o ne dicek meraktan çıldırıyorum adeta yaaa:((

aramıza hoşgeldin cnm bak bu sayfada yüzlerce hatta binlerce kişi var yani sadece sizde değil bi de öyle düşün,öncelikle geçmiş olsun Rabbim acil şifalar nasip etsin hepimize.sizde de mi hiç sperm yok

evt cnm okulöncesi öğretmeniyim.testesteronumuz 6.45.inşallah varikoseldir de ameliyat olur eşim ve geçer.sizin kaçtı testesteron?bu arada fsh ı sormuşmuydum ben:))

Back
X