Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok cnm aklına kötü şeyler getirme yaa öyle.ben her zaman özele gidilmesinden yanayım mümkünse.öyle hastalar varki doktorlar bazı yaptıkları tedavileri sonlandırıyolar sizin çocuğunuz olmaz diye ama bi bakıyosun doğal yoldan hamile kalıyolar.bunu bize veren Allah,dermanını da vericek ben öyle umuyorum cnm.siz bi an önce gidin bence emre bey e.

yok cnm aklına kötü şeyler getirme yaa öyle.ben her zaman özele gidilmesinden yanayım mümkünse.öyle hastalar varki doktorlar bazı yaptıkları tedavileri sonlandırıyolar sizin çocuğunuz olmaz diye ama bi bakıyosun doğal yoldan hamile kalıyolar.bunu bize veren Allah,dermanını da vericek ben öyle umuyorum cnm.siz bi an önce gidin bence emre bey e.
Varikosel yok gülüm ya... anlamadim bende simdi offf offf icim kan agliyo... bu hafta testleri yaptiricaz bi aksilik cikmazsa ama bilmiyorum iste... senin esinde neden kaynakli peki

aminnnnnn teşekkür ederim, inşallah :) siz ne zaman tüp bebek işlemine başlıyacaksınız? Bu yolda ne zorlu bir yol :) yok germ, spermatit, sperm, canlı sperm, tüp bebek tutucakmı tutmaacak mı vs. ama Allah hepimizin sonunu hayırlı bir şekilde anne baba olarak sonlandırsın :)

Teşekkür edrim :) Eşim biraz daha çoğalsın öyle diye bekliyor, Diyorum ya çok rahat kendisi :)
gözün aydın canım.bir an önce beklediğin haberi alırsın inşallah.duam seninle.
çok sayıda ve canlı sperm görmenizi nasip etsin yaradan.

belki genetikle ilgili bi problem vardır cnm yaa sen çok sıkmışsın kendini anladığım kadarıyla biraz rahat ,sakin ol ama yaa.bu işlerde psikoloji de çok önemli bak yapma böyle.benim eşimde de azospermi var.hormon sonuçlarımız ve genetik sonuçlarımız normal.bakalım neden kaynaklandığını öğrenmek ve nasıl bi yol çizeceğimizi belirlemek için gidicez emre bey e.artık o ne derse öyle yapıcaz cnm

belki genetikle ilgili bi problem vardır cnm yaa sen çok sıkmışsın kendini anladığım kadarıyla biraz rahat ,sakin ol ama yaa.bu işlerde psikoloji de çok önemli bak yapma böyle.benim eşimde de azospermi var.hormon sonuçlarımız ve genetik sonuçlarımız normal.bakalım neden kaynaklandığını öğrenmek ve nasıl bi yol çizeceğimizi belirlemek için gidicez emre bey e.artık o ne derse öyle yapıcaz cnm
Haklisin cok uzuyorum kendimi bakalim artik testleri nerde yaptirdiniz peki

testleri araştırma hastanesi ve tıp fakültesinde yaptırmıştık cnm bi tanesinin sonucu 1ayı buluyo çıkması ama özele yaptırırsan daha erken alabilirsiniz belki sonuçları

Selam.caniim gercekden cok güzel haberler bunLr bizede umut oldb benim esimde 3 hafta önce mikro tese oldu hala cikmadi sonux haftaya dediler kuyruksuz hücre bulunmusdu olgunlastirmaya caliscaklarmis eger olgunlasirsa 6ay daha tedavi görxkmis esim insh biraz anlatrmisin nasil oldu doktorunuz kim cok merak ediyorum

bir yıl önce tanıştık azospermle.bir çok doktora gittik danıştık ne test istedilerse hepsini yaptırdık.herşeyimiz normaldi inhibinimiz 146 çıkmıştı.genetik normaldi.emre hocada 3 ay kolemen arginmax celalettin hocada 4 ay meapur ve bitkiseller son 5 aydır sadece arı sütü kullanmıştık ameliyatı yapan doktor inanmıyordu ilaç tedavisine direk microtese yaptı.istanbul kolan hospital prof talat Yurdakul.bizimde çoğu kuyruksuz az miktarda spermatoza var rabbime çok şükür en azından umudum var artık.inşallah sizin sonucunuzda yüz güldürür.allah hepimizin gönlünün muradını versin.

canım önce geçmiş olsun sonra gözünaydın olsun.sen ne ara tedaviye başladın.
canım eğer patalojiden bu sonuç çıktıysa inşallah sperm görürsünüz.
patolojiye giden parça okdar küçük ki.hani o parçadan bu sonuç çıktıysa inşallah testis içindeki dokulardan sağlıklı sperm elde edersiniz.tesenizi kim yaptı.tedavini nerde gördün.

şu yorumun beni öyle rahatlattı ki eyinas inşallah canım inşallah.

bir yıl önce tanıştık azospermle.bir çok doktora gittik danıştık ne test istedilerse hepsini yaptırdık.herşeyimiz normaldi inhibinimiz 146 çıkmıştı.genetik normaldi.emre hocada 3 ay kolemen arginmax celalettin hocada 4 ay meapur ve bitkiseller son 5 aydır sadece arı sütü kullanmıştık ameliyatı yapan doktor inanmıyordu ilaç tedavisine direk microtese yaptı.istanbul kolan hospital prof talat Yurdakul.bizimde çoğu kuyruksuz az miktarda spermatoza var rabbime çok şükür en azından umudum var artık.inşallah sizin sonucunuzda yüz güldürür.allah hepimizin gönlünün muradını versin.
Bu da iyi gelisme sevindim adiniza... amin insallah...

Back
X