- 3 Aralık 2014
- 323
- 687
- 138
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canim sonumuz cok iyi olur insallah... sperm tahlilini verdik 20 gun once ama doktor tekrar verin dedi bazen gorulmeyebiliyo ilkinde. O yuzden yeni tahlille gideriz. .. emre beyle kim once gorusurse buraya yazıp birbirimizi bilgilendirelim...evet cnm alabiliyosunuz doğru sperm örneği vermek için diğer şartları biliyosunuzdur zaten.aynen bizimde aklımıza gelmiyo du ama akılda olan değil nasipte olan geliyomuş başa biz onu anladık
Aynen canim sonumuz cok iyi olur insallah... sperm tahlilini verdik 20 gun once ama doktor tekrar verin dedi bazen gorulmeyebiliyo ilkinde. O yuzden yeni tahlille gideriz. .. emre beyle kim once gorusurse buraya yazıp birbirimizi bilgilendirelim...
Evet yarin sperm testini yaptirip haftayada emreye gideriz bakalim rabbim bu sayfadakilerin gonullerini ferahlatsin... en kisa ve hayirli zamanda saglikli bebisler nasip etsin herkese...amin cnm inşallah.bize de ilkte görülmeyebilir dediler ve 2 kez daha verdi sonuç yine aynıydı siz yarın mı verceksiniz sperm testini,inşallah çıkar.beni de bilgilendirirsen çok sevinirim,Allah gönlünüze göre versin...
Siz hangi şehirdesiniz? Biz Ankara'dan gelicez. Siz bizden önce görüşeceksiniz. Emre bey herkesin yüzünü güldürür inşallahEvet yarin sperm testini yaptirip haftayada emreye gideriz bakalim rabbim bu sayfadakilerin gonullerini ferahlatsin... en kisa ve hayirli zamanda saglikli bebisler nasip etsin herkese...
Istanbuldayiz biz insallahh zaten bu sayfada onlarca duaya amin diyoruz... birbirimizi gormuyoruz duymuyoruz ama yapilan dualara hepimiz amin insallah diyoruz... hangimizin kalbi temizse Rabbim o guzel kulun hurmetine dualarimizi kabul etsin. Ben daha bu sorunumu cevremde ve ailemde kimseyle paylasmamistim icimde bir yuk kalbimi bunaltiyordu sizler sayesinde cok daha iyiyim. Iyiki varsiniz...Siz hangi şehirdesiniz? Biz Ankara'dan gelicez. Siz bizden önce görüşeceksiniz. Emre bey herkesin yüzünü güldürür inşallah![]()
Ikinizde azicik uzaktasiniz... olsun ama... kimbilir belki orda karsilasiriz kizlar kader ortagiyiz sonucta :)Istanbuldayiz biz insallahh zaten bu sayfada onlarca duaya amin diyoruz... birbirimizi gormuyoruz duymuyoruz ama yapilan dualara hepimiz amin insallah diyoruz... hangimizin kalbi temizse Rabbim o guzel kulun hurmetine dualarimizi kabul etsin. Ben daha bu sorunumu cevremde ve ailemde kimseyle paylasmamistim icimde bir yuk kalbimi bunaltiyordu sizler sayesinde cok daha iyiyim. Iyiki varsiniz...
Ikinizde azicik uzaktasiniz... olsun ama... kimbilir belki orda karsilasiriz kizlar kader ortagiyiz sonucta :)
Allah razi olsun canimCantan3mpost: 38715803, member: 482919"]Rabbim bu yolda evlat evlat diye göz yaşı döken,çaba sarf eden,tüm gönül den isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin. ..dualarımdasınız![]()
Turkce ogretmenin den matematik ozel dersi almak ne kadar mantikliysa uroloji rahatsizligi icin dahiliye doktoruda o kadar mantikli, insanlarin abartilarina bakip doktor secmeyin dusunun ve sorgulayin aylar sonra umarim hastalar ah vah etmezlermrhba tekrar dün yazmıştım ama kimse cevap vermemiş okuduğum bilgilere guöre çoğunuz celaleddin beyde tedavi görüşorsunuz. bende düşündüm ve oraya gitmeye karar verdim. doktorun iletişim bilgilerini nerden bulabilirimm uzağız bayağı ist. hangi hastane randevuyu nasıl alabiliriz doktorla telde görüşme şansımız varmı ve testi falan bulunduğumuz yerdemi yapmalıyız.randevu ücretlimi ücretliyse ne kadar vereliyor.hazırlıklı gitmemiz lazım lütfen benimle paylaşırmızınız bilgilerinizi ...
Aminnnn canımaynen kızlar bu sayfadaki olanlar ve tüm bebek isteyenlerin hepsi benim de dualarımda,Allah kimselerin kucağını boş bırakmasın,evlat hasretiyle yakıp kavurmasın...