- 3 Aralık 2014
- 323
- 687
- 138
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2015 ugur getirsin inşallah hepimizebusra_1990, post: 38718383, member: 642339"]bu 2015 yılı inşallah hepimize evlatlarımızı kucağımıza alacağımız yıl olsun...
Dile kolay 15 sene benimde 11 sene bitti rabbim emeklerimizi bosa cikarmasinAminnnn canımBizimki 15 yıllık hasret
Çok zor canım Rabbim tez elden bize nasip etsin inşallah. Sen nerdesin arkadaşım?="caglacansu, post: 38718531, member: 627483"]Dile kolay 15 sene benimde 11 sene bitti rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
biz kaan hocada tedavi oluyoruz yaklaşık 1senedir.sana kaan hocanın dediklerini söylüyorum testesteron 7lere cıkması lazım Araştırıcılar netice olarak, azoospermi hastalarında önce sperm analizi yaparak spermatid araştırmasını önermekteler. Spermatid varsa doğrudan TESE yapılabilir. Spermatid yoksa, haploid hücre araştırılır, haploid hücre varsa yine TESE’ye geçilebilir. Biz de bir süredir azoospermik erkeklerde önce spermi Papanikolau tekniği ile boyayarak spermatid çıkışını kontrol ediyoruz. Aynı zamanda sperm FISH boyaması ile de haploid hücre oranlarını belirliyoruz. Gerçekten de, haploid hücre oranı ne kadar yüksekse, mikroTESE sonuçlarımızda da o kadar yüksek oranda olgun sperm hücresi bulunduğunu gözlemledik.celalettin hoca mı? peki sonuç elde edemediniz mi? ve sizin bu süreciniz ne kadar oldu? testosteronun daha da yükselmesi zararlı değil mi zaten en üst seviyede şuan. bizde zaten ilk test yapılınca %11 spermatid çıkmıştı. haploid hücre ne oluyor? çok sordum ama :)
Istanbuldayiz biz insallahh zaten bu sayfada onlarca duaya amin diyoruz... birbirimizi gormuyoruz duymuyoruz ama yapilan dualara hepimiz amin insallah diyoruz... hangimizin kalbi temizse Rabbim o guzel kulun hurmetine dualarimizi kabul etsin. Ben daha bu sorunumu cevremde ve ailemde kimseyle paylasmamistim icimde bir yuk kalbimi bunaltiyordu sizler sayesinde cok daha iyiyim. Iyiki varsiniz...
Amin insallah arkadasim benim ilk 4 ayim gecti uykusuz 5 senelik ozlemden sonra sizin de daha fazla beklemeden gecer insqllah Allah buyuk simdi evladim yasini gecti bile bizim de normal cikis oldu sifirlari gordukten sonra Allahim sizlere de nasip etsin hayirli evlatlar insallah.Herkese iyi geceler Allah rahatlık versin kader dostlarım. Bizde birgün inşallah bebislerimiz sebebiyle uykusuz kalırız![]()
Ben yurtdisindayim avusturyada 1 hafta oldu igne tedavisine basladik kaan aydosta insallah güzel haberler aliriz siz tedavi görüyormusunuz?Çok zor canım Rabbim tez elden bize nasip etsin inşallah. Sen nerdesin arkadaşım?
Allah analı babalı büyütsün Allah bağışlasin canım. Siz nerdesiniz? Nerde tedavi gördünüz? Inşallah Allahım bize de tattırır bu mutluluğunur.sen, post: 38719730, member: 193639"]Amin insallah arkadasim benim ilk 4 ayim gecti uykusuz 5 senelik ozlemden sonra sizin de daha fazla beklemeden gecer insqllah Allah buyuk simdi evladim yasini gecti bile bizim de normal cikis oldu sifirlari gordukten sonra Allahim sizlere de nasip etsin hayirli evlatlar insallah.
[/B]Ben yurtdisindayim avusturyada 1 hafta igne tedavisine basladik kaan aydosta insallah güzel haberler aliriz siz tedavi gördunuz?
teşekkür ederim bunu okudum ben de ama burada yazana göre spermatid çıkışı olan kişilerde TESE sonucunda %76 sperm bulma oranından bahsediliyor. Burada çoğu kişinin Spermatiti var zaten ama TESE 'den sonuç elde eden çok az. Ben mi yanlış biliyorum. Testosteron 7'ye çıkması lazım ama bizim zaten en üst seviyede iğneyi kullanmayı devam edersek daha da artacak, neyse bakalım hoca ne diyecek.biz kaan hocada tedavi oluyoruz yaklaşık 1senedir.sana kaan hocanın dediklerini söylüyorum testesteron 7lere cıkması lazım Araştırıcılar netice olarak, azoospermi hastalarında önce sperm analizi yaparak spermatid araştırmasını önermekteler. Spermatid varsa doğrudan TESE yapılabilir. Spermatid yoksa, haploid hücre araştırılır, haploid hücre varsa yine TESE’ye geçilebilir. Biz de bir süredir azoospermik erkeklerde önce spermi Papanikolau tekniği ile boyayarak spermatid çıkışını kontrol ediyoruz. Aynı zamanda sperm FISH boyaması ile de haploid hücre oranlarını belirliyoruz. Gerçekten de, haploid hücre oranı ne kadar yüksekse, mikroTESE sonuçlarımızda da o kadar yüksek oranda olgun sperm hücresi bulunduğunu gözlemledik.
Azoospermide mikroTESE ile testislerde sperm bulabilme olasılığını tahmin etmede elimizde olan klasik parametreler şunlar:
- Testis hacmi: Testis ne kadar büyükse TESE’de sperm çıkma olasılığı da o kadar yükselir. Ancak son zamanlarda bunun tersinin de doğru olabileceği hakkında ciddi yayınlar çıktı.
- Kanda FSH hormonu: Bu hormon ne kadar fazla yükselirse, şans da o derece azalır.
- Genetik testlerde Y kromozom delesyonu analizi: AZF-b ve AZF-a bölgesi eksikliklerinde sperm çıkması hemen hemen mümkün görülmemekte. AZF-c delesyonlarında ise %50 sperm çıkmakta.
1) Eğer menide yuvarlak spermatid varsa, bunların %76’sında TESE’de de olgun sperm çıkmıştı. Aksine, spermatid yoksa %68’inde TESE’de de olgun sperm yoktu.
2) Daha da ilginç olanı, spermatid olmasa bile, eğer haploid hücre varsa %75’inde TESE ile olgun sperm çıkıyordu.Uzun soruna uzun cevap yazdım.inşallah anlarsın.
Gunaydin canim merhaba siz neredesiniz? Nerede tedavi görüyorsunuz? Off cok zor bu islerteşekkür ederim bunu duydum ben de ama burada yazana göre spermatid çıkışı olan kişilerde TESE sonucunda %76 sperm bulma oranından bahsediliyor. Burada çoğu kişinin Spermatiti var zaten ama TESE 'den sonuç elde eden çok az. Ben mi yanlış biliyorum. Testosteron 7'ye çıkması lazım ama bizim zaten en üst seviyede iğneyi kullanmayı devam edersek daha da artacak, neyse bakalım hoca ne diyecek.
Buz kestik valla Ankara donuyorherkese karlı bir sabahtan ve buz gibi havadan merhabalar......
evet cnm istanbulda aynı fark yok yani anlıcanBuz kestik valla Ankara donuyor![]()
Ay evet canımevet cnm istanbulda aynı fark yok yani anlıcan
rabbim evsizlere yardım etsin sokakta kalan hayvanlara uff evde oturup karı seyretmek güzelde bide acı yanı var işte....
Emre bey ameliyatı nerede yapti canım maaliyeti ne oldu? Burdan yazamazsan özelden mesaj atabilir misin zahmet olmazsaCnm emre bey yedavi uygulamiyor ameliyata tesvik ediyor yada olmadi vitamin takviyesi tavsiye ediyor biz emre beyde ameliyat olmustuk cnm emre bey dalinda uzman ama tedavi diye bi olayo yokgorusme icin bi gidin derim size