- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
amiiin çok sağolun..ben bi kısmını karşılıyo diye biliyorum,bu arada büyük geçmiş olsun,inşallah yakın zamanda hayırlısıyla muradınıza erersiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amiiin çok sağolun..ben bi kısmını karşılıyo diye biliyorum,bu arada büyük geçmiş olsun,inşallah yakın zamanda hayırlısıyla muradınıza erersiniz
Kim neyin bir kismini karsiliyor :) bana mi dedin canim alinti yapmayinca anlayamadim daben bi kısmını karşılıyo diye biliyorum,bu arada büyük geçmiş olsun,inşallah yakın zamanda hayırlısıyla muradınıza erersiniz
evet muayane 400 lira fish testinide 250 liraya yaptırdık geçen haftaÇok zaman oldu fiyatlar artmış.400 olmuş muayenesi biz gitmiyoruz artık fısh testi 200 galiba.
Aynen canim cok pahali imis. Hormonlar butun dengeyi bozar diye dusunuyorum. Siz pazartesi gidiyor musunuz Emre hocaya?kadersiz81;evet 400tl hatta biz dün aradık taa 30mart a veriyolar randevuyu,bi de bize çok pahalı geldi yaa,tmm ilaç kullanıcak ama ya ilaçla düzelmezse yine micrıtese olacak aldığı hormonlar da cabası...
Tup bebegi nerede denediniz? Size ameliyati oneren doktor kimdi?Biz gittik 1yıl tedavi gördük fısh testi sonucunuz diplioide çıktı. yine.ameliyat dedi.yaptırmadık.doğal yolla çıkıyor diye 2kere daha tüp bebek denedik olmadı.yani dediği doğruydu ameliyat olsaydık keşke.ama hep diplioid deyip hem ameliyat demesi garibime gitmişti.son denememizde de ameliyat dediler yine dinlemedik.bu sefer olacak.müfit günel düşünüyoruz.melekim fısh sonucunuz ne çıktı?bi de Müfit hoca fısh testini önemsemiyor
Canim hakkinizda hayirlisi olsun insallah guzel haberler alirsinizsaydin78 aynen cnm yarın gece çıkıyoruz yola Allah nasip ederse ve çok heyecanlıyım yaa
Anladim canin hayirlisi olsun tabii iyi arastirmak lazim. Biz 2 kez tese olduk zor bir surec. Sabirlar diliyorum hepimizeKaan hocadan bahsediyorum ameliyat öneren Kaan hocaydı
Stres yapma canim stres tedavi surecinizi olumsuz etkiler. Tevekkul et, Rabbimize sığın. O hakkimizda en hayirli olani biliramin cnm yaa inşallah Rabbim hayırlı güzel haberlerle karşılaştırır inşallah,gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum ama stres yapmıyorum desem de yalan olur yani:))
Dualarim seninle canimamin cnm nolur tüm arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin hayırlı mutlu haberlerle dönelim inşallah...
merhaba kızlar. uzun zamandır girmiyorum topiğe.
eşim 6 aydır pregnyl iğnesini kullanıyor. dün hormon testlerini yaptırdı .sonuçlarını sizinle paylaşmak istedim.
- 20.06.2014 TARİHLİ HORMON TESTİ SONUÇLARI;
- ESTRADİOL: 26 REFERANS ARALIĞI ( 11-44)
- FSH:10,35 (0,95-11,95)
- LH:5,1 (0,57-12,07)
- PROLAKTİN:19,5 (3,46-19,40)
- TOTAL TESTOSTERON:4,81 (4,94-32,0)
09.01.2015 TARİHLİ HORMON TESTİ SONUÇLARI
ESTRADİOL:81 referans aralığı: ( 11-44)
FSH:4,44 (0,95-11,95)
LH:0,83 (0,57-12,07)
PROLAKTİN:14,50 (3,46-19,40)
TOTAL TESTOSTERON:9,94 (4,94-32,0)
PROGESTERON:0,75 (01-0,2)
yorumlayabilen arkadaşlar var ise lütfen yorumlayabilir mi?
teşekkürler,