Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende actim simdi cnm konu neymis cocuk odasi yapiyolrEvim şahane yi izliyorum kızlar gözlerim yaşlıcok duygusal
![]()
Çok sağol canim rabbim isteyen herkese nasip etsin sukurler olsun geçen hafta sonucu aldık bizde :)canım gözün aydın.hamileymişsin.gelip haber vermedin.
Eymen bebekBende actim simdi cnm konu neymis cocuk odasi yapiyolr
Adida eymenmis bizde oglum olursa eymen koyariz diyorduk adini ... Allahim sifa versin Allah kimseye evlat acisi gostermesin.. bizlrrede saglikli hayirli evlatlr nasip etsin Rabbim..Eymen bebekkalp hastasi imis dogustan
dogmadan anne babasinin yasadigi sikintilari anlattilar cok duygulandim. Allah'im herseyin hayirlisini ver
Hayirli olsun canim Saglikla kucagina alirsin insallah.. Allah bizlerede nasip etsin..Çok sağol canim rabbim isteyen herkese nasip etsin sukurler olsun geçen hafta sonucu aldık bizde :)
Tebrik ederim canım.. Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallahÇok sağol canim rabbim isteyen herkese nasip etsin sukurler olsun geçen hafta sonucu aldık bizde :)
Aminnnn hepimizin kalbindekini versin RabbimAdida eymenmis bizde oglum olursa eymen koyariz diyorduk adini ... Allahim sifa versin Allah kimseye evlat acisi gostermesin.. bizlrrede saglikli hayirli evlatlr nasip etsin Rabbim..
Canım ben de izledim, ben de ağladım, nasıl da güzel bir bebek maviş maviş, o ameliyatlı fotoları gördükçe içim parçalandı. En büyük korkularımdan biri... Allah herşeyin hayırlısını versinnnEvim şahane yi izliyorum kızlar gözlerim yaşlıcok duygusal
![]()
Benim de icim parcalandi izlerken :'( Amin canim benim. Herseyden once saglik. Hayirlisini ver AllahimCanım ben de izledim, ben de ağladım, nasıl da güzel bir bebek maviş maviş, o ameliyatlı fotoları gördükçe içim parçalandı. En büyük korkularımdan biri... Allah herşeyin hayırlısını versinnn
Anladim manen ve madden yipratici yorucu bi yolculuk bizimkisi. .. bizim cocuklar dogustsn pahali olcak inssllah henuz yoklarken para veriyoruz... :) saka bi tarafa yeter ki olsunda para odenir calisiyoruz cok sukurRahatlamasına rahatladm cnm da bakalım çıkacak mı kesin microtese de?kesin çıkacağımı bilsem varımı yoğumu herşeyimi feda ederdim,ya çıkmazsa diye stres sardı şimdi de.evet cnm bizim tahlillerimizin hepsi tamdı.zaten eğer genetik testini yaptırmayıp giden olursa gitmeden önce kesin yaptırsın yani,çünkü yaptırmadan giden olursa emre bey yaptırılmasını istiyo.bu arada bazı hastaların genetiğinde bozukluk çıktığı halde o tür hastalardan bile bazen sperm elde edebiliyoruz dedi.bi de tesede sperm bulunursa doktor bey dondurulmasından yana pek değil,sıcağı sıcağına daha iyi olur dedi.bu arada dondurmak isteyenler olursa dondurma işlemi 1yıl ücretsiz,1yılın sonunda dondurulma işlemi için sanırım kira alıyolarmış.biz zamana daha karar vermedk cnm,çünkü bizde sperm bulunursa dondurulmadan yaptrmak istiyoruz ve bu yüzden benm de eşim ameliyat olmadan önce hazırlanmam gerekecekmiş bunun içinde 3-4 istanbul a gidip gelmem gerekecek yani maddiyat zorlanıcak işte bu yüzden ilk önce bütçemizi ayarlamamız lazım.ameliyat gününü zamanını bize bıraktı cnm
Canim istanbuldayim fulya bahceci de yiz genetik test sonuclarini bekliyoruz haftaya cikicak ona gore bakicaz yolumuza... simdilik bu kadarVideoyu izledim de hastanenin videosu Turkce olaydi iyiydiicimde Emre beye karsi cok guven var. Insallah emeklerimiz bosa cikmaz. Sizde durum nedir canim? Onceden sordu isem de kusuruma bakma canim
hangi sehirdesiniz? Nerede hangi doktorda tedavi goruyorsunuz canim?
Yok canim daha bu cumattesi verdik haftaysa belli olcak sonuclaraynen cnm haklısın sizin genetik sonuçlarınız belli olmadı mı daha
Canım immatür germ hücre oranının total germ hücre oranı %95 çıkmış eskileri okuduğumda böyle olursa sperm çıkışı başlamıştır gibi şeyler yazıyordu herkesin genelde % 100 çıkıyor yanlış hatırlamıyorsam canım yanlış bilgi vermek istemem bilen arkadaşlar açıklar inş
Canım sıkma canını bir yıl sonrasında çıkanlar var sabır lazım biraz Allah yardımcınız olsunKizlar selam 3 ay geçti varikosel ameliyatimizdan test olduk bugün degerlerde hicbir değişiklik yok bastan sona sifir, sadece 0,1 yuvarlak hucremiz var, boşlukta gibiyim hersey Allahtan...
Hayirlisi olsun canim. Insallah genetik testiniz de iyi cikarCanim istanbuldayim fulya bahceci de yiz genetik test sonuclarini bekliyoruz haftaya cikicak ona gore bakicaz yolumuza... simdilik bu kadar
Canimmm agzindan bal damliyor keske oyle olsa.ben de oyle biseyler hatirliyorum okuduklarimdan.ama o kadarCanım immatür germ hücre oranının total germ hücre
Canimmm agzindan bal damliyor keske oyle olsa.ben de bu oranlar hakkinda oyle biseyler hatirliyorum ama net degil.esim simdi mufit beye mail aticak bakalim o ne dicek.bu degerler mikroteseye yol gosterici olurmu acaba?sizin degerleriniz nasildi tedaviyi birakmadan once canim hatirlayabiliyormusun?Canım immatür germ hücre oranının total germ hücre oranı %95 çıkmış eskileri okuduğumda böyle olursa sperm çıkışı başlamıştır gibi şeyler yazıyordu herkesin genelde % 100 çıkıyor yanlış hatırlamıyorsam canım yanlış bilgi vermek istemem bilen arkadaşlar açıklar inş
%95 çıkmış eskileri okuduğumda böyle olursa sperm çıkışı başlamıştır gibi şeyler yazıyordu herkesin genelde % 100 çıkıyor yanlış hatırlamıyorsam canım yanlış bilgi vermek istemem bilen arkadaşlar açıklar inş