Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşim p.tesi istanbul da. bir gram ümidim yok nedense çünkü hiç bir tedavi de biradım ileri gidemedik..üstüne evlatlık almanın da islama aykırı olduğnu öğrendik! sanırım ben hiç anne olamayacağim!!
Canım öyle sey olurmu efendimizin de evlatlıgi vardi bence bir yanlislik var ümit siz olma müslüman ümitsizliğe kapilmaz her birimiz zor donemden geçiyoruz bizimde 4,5 yıl oldu kolay degil insan zaman gectikce daha tevekkül sahibi oluyor sabredip dua etmekten başka çare yok

Canım öyle sey olurmu efendimizin de evlatlıgi vardi bence bir yanlislik var ümit siz olma müslüman ümitsizliğe kapilmaz her birimiz zor donemden geçiyoruz bizimde 4,5 yıl oldu kolay degil insan zaman gectikce daha tevekkül sahibi oluyor sabredip dua etmekten başka çare yok
maalsef oylesmis bizim de 2,5 yıl oldu 2 yıldır tedavi ama sonuç sıfır biliorm bu gittğnde de sıfır olacak o kadar yorulup ümitsizlestim ki olursa allahın mucizesi yoksa tıbben imkansz olduğnu dbiliorm..sebebi de eşimin çockluğnda aldğı kanser tedavisi...

Canım benim umudunuzu kırmak değil niyetim, ancak evlatlık alma değil de bir çocuğun bakımının üstlenilmesine sıcak bakılıyor dinimizde, çünkü büyüyünce erkek cocuk anneye, kız çocuk ta babaya namahrem oluyor... Bu bizim için bir sınav, acaba sabır gösterecekmiyiz diye, ben kendimi hep şu şekilde teselli ediyorum yine nihat hatipoğlunda dinlemiştim çocuğu olmayan çiftler allahın izniyle cennete girmeye hak kazanırsa orada istediği anda çocukları oluyomuş, bu şekilde düşünün lütfen en azından beni mutlu ediyor ümitsizliğe kapıldığımda...

Canim benim ümitsiz olma beni
maalsef oylesmis bizim de 2,5 yıl oldu 2 yıldır tedavi ama sonuç sıfır biliorm bu gittğnde de sıfır olacak o kadar yorulup ümitsizlestim ki olursa allahın mucizesi yoksa tıbben imkansz olduğnu dbiliorm..sebebi de eşimin çockluğnda aldğı kanser tedavisi...
Canım benim ümitsiz olma benim arkadaşım var esi küçükken lösemi ted görmüş simdi 3 evladi var ilki ikiz hemde sen canını sıkma Allaha güven sen verirsin Rabbim de iyi düşün seni cok iyi anlıyorum ama her test veriste iyi olacak diye düşünüyorum

OTE="siyahbeyaz01, post: 38921939, member: 420946"]eşim p.tesi istanbul da. bir gram ümidim yok nedense çünkü hiç bir tedavi de biradım ileri gidemedik..üstüne evlatlık almanın da islama aykırı olduğnu öğrendik! sanırım ben hiç anne olamayacağim!![/QUOTE]
Cok merak ediyordum seni ve sevali
Ümitsizlik şeytandan di canim ümit allahtan o olmasa bu tedavi olurmu inşallah esin tedaviye cevap vermiştir.
Hücre çikisi oldumu.
En son verdiği teste miktari çok az yazmistin.
İğne kullandiniz mi belki etki etmiştir.
Yeni yerde test verecektir esin yeni hastane ortam daha güzel bu bile etki edebiliyor miktarına o anki steress hepsi yansiyorr.
Ne olur gelişmeleri yaz

Canım benim umudunuzu kırmak değil niyetim, ancak evlatlık alma değil de bir çocuğun bakımının üstlenilmesine sıcak bakılıyor dinimizde, çünkü büyüyünce erkek cocuk anneye, kız çocuk ta babaya namahrem oluyor... Bu bizim için bir sınav, acaba sabır gösterecekmiyiz diye, ben kendimi hep şu şekilde teselli ediyorum yine nihat hatipoğlunda dinlemiştim çocuğu olmayan çiftler allahın izniyle cennete girmeye hak kazanırsa orada istediği anda çocukları oluyomuş, bu şekilde düşünün lütfen en azından beni mutlu ediyor ümitsizliğe kapıldığımda...
ewet bunu biliorm ama ben ewime ses soluk istiyorm allahm vermior şimdilik belki de hiç vermeyecek, bilmiorm ama bu acı ömür boyu dewam edecek!!! sabır tabiki isyan asla...ama ateşi çok buyuk yakıyor yaktkça yakıyor...

OTE="siyahbeyaz01, post: 38921939, member: 420946"]eşim p.tesi istanbul da. bir gram ümidim yok nedense çünkü hiç bir tedavi de biradım ileri gidemedik..üstüne evlatlık almanın da islama aykırı olduğnu öğrendik! sanırım ben hiç anne olamayacağim!!
Ümitsizlik şeytandan di canim ümit allahtan o olmasa bu tedavi olurmu inşallah esin tedaviye cevap vermiştir.
Hücre çikisi oldumu.
Yeni yerde test verecektir esin yeni hastane ortam daha güzel bu bile etki edebiliyor miktarına o anki steress hepsi yansiyorr.
Ne olur gelişmeleri yaz[/QUOTE]
canım miktarı arttıran yapay bi iğne verdi nebido die bu çock tedavsnde kullanlmayan
hücre yoktu sonra da miktar azaldği için hiç bakılamadı şuan meni miktarı ıyı ama yapay..yani bilmiom ne olacak seni de tanımayı çok isterm facen var mı ekleyeyim..çok sağolben pozitif insanları çok sewiorm ben de oyleydim ama tedavi olmszlasnca hayata bakiş açim değisti allah yardmcmz olsun

Canim benim ümitsiz olma beni

Canım benim ümitsiz olma benim arkadaşım var esi küçükken lösemi ted görmüş simdi 3 evladi var ilki ikiz hemde sen canını sıkma Allaha güven sen verirsin Rabbim de iyi düşün seni cok iyi anlıyorum ama her test veriste iyi olacak diye düşünüyorum
canım oyle ama esim de artık yoruldu bktı tedaviden olmazsa artık brakacam dio ,bu da daha uzuyor beni

15 yol oldu bu hasret ile gecen günler ama su bir gerçek gece gündüz insanin aklindan fikrinden zikrinden gece rüyada her an bu imtihanla olmak çok zor dua ile ayakta duruyorum ggün geliyor bebeğim kucagida gün geliyor evim kucagim bomboş aprt her kattan çocuk sesi alt komşunun oğlu babasi isten gelince oyun oynama sesleri evimin içinde resmen her aksam ayni birde gorumcem 2 çocuğunuddoğurdu ayni aptt dayiz eşimin yeğenini kucaginda bir tutuşu var iste ben o an bitiyorumm ona bakisi seslenişi
COk yakisiyor kucagina açan bizde olmadigi içinmi diyorum uff
Kendimi bebek magzalarinin yanindn ggeçmeyen ben inadina gidiyorum inadina bebek videoları izliyirum yoksa olmayacak ile yasayamiyorum bu aralar onlari izledikce çok iyi geldiğini keşfettim kendim için o sesler o dokunuslar nasilda guzelll
Hep izleyerek dua ediyorum hepimiz için
İs yerinde hamile kalmayan bir ben yeni evlenenlerin hepsi hamile doğum izninde sut izni dee üzerine 2 ci yi ddoğuranlar yaz yaz bitmezz iste hayat devam ediyor ama çok agir peygamber imtihanindayiz yinede bunu dusunuce Rabbimin seçtiği özelkullariyiz biz diyorum
Ama anne olmaaaaaakkk istiyoruuuummmm.

A
kızlar Rabbim hepimizin acılarını hafifletsin. Allah ol derse oluyor işte.

bugun güzel bir haber var bu forumda uzunca bir aradan sonra

arkadaş inş işlemler bitince gelip kendisi burda detaylarıyla yazacakmış.
inş hepimize nasip olur bu günler:KK68:
guzel bi habere cok ihtiyacimiz var sabirsizlikla bu arkadasi bekliycez. Allahim bizlerede guzel haberler vermeyi nasip etsin insllh

OTE="siyahbeyaz01, post: 38921939, member: 420946"]eşim p.tesi istanbul da. bir gram ümidim yok nedense çünkü hiç bir tedavi de biradım ileri gidemedik..üstüne evlatlık almanın da islama aykırı olduğnu öğrendik! sanırım ben hiç anne olamayacağim!!
Hücre çikisi oldumu.
Ne olur gelişmeleri yaz[/QUOTE]
yeni yer derken hoca hastane mi değiştrdi sperm verilen yer mi değişti canm

Kizlar gunaydinnn.. moralim inanilmaz bozuldu sabah sabah.. esimin eski tahlilleri genetikler kromozm tahlili hepsi bir arada dosyadaydi.. hepsini dikkatle muhafaza ediyordum. Bu sabah son tahlilleride yerine ekleyeyim dedim.. ne goreyim yerinde yeller esiyor.. esimle birlikte sabah 10dan beri ariyoruz.. delirmek üzereyim. . Seffaf cantadaydilar canta oldugu gibi yok..:mad: kizlar yeniden mi yapacagiz genetikleri inanamiyorumnm Allahim nereye gittiler.. dua edin kizlar benim icin bulalimmmm inşallah:KK57:

Bi yere goturmedik yanimizda tasimadikki bi yerde unuttuk diyelim.. hepsi bir arada kayboldu.. ne yapcaz simdi bilmiyorum. . Cok Üzgünüm. .

eşim p.tesi istanbul da. bir gram ümidim yok nedense çünkü hiç bir tedavi de biradım ileri gidemedik..üstüne evlatlık almanın da islama aykırı olduğnu öğrendik! sanırım ben hiç anne olamayacağim!!
Yapmayin allah askina bir cocugu almanin bakmanin onu topluma kazandirmanin sevgi vermenin nesi islama aykiri olabilir. Keske cocuk sahibi olamayan bizler herseyi kabul edebilip ailesi olmayan ya da terkedilmis bir cocuga yuva verebilecek kadar yuce gonullu olabilsek.

Kizlar eşim Varikosel ameliyatı olmuştu birbucuk ay önce biopsiyle beraber olmuştu sonuclarda 9 kanaldan 8 inde spermatozoa ve birinde de seconder spermatitler gozukmus kizalr iyi bisi degilmi
Canım sperm görülmüş spermatozoa sperm demek gözünüz aydın normal çıkış başlar inş biyopsiyi sizmi istediniz canım ne kadar ücret aldılar bizde varikosel ameliyatı olcaz biyopsi yaptırsakmı acaba

Back
X