Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herseyiniz normalken doktor mu tedaviye karar verdi normalde hemen mikrotese diyolar. Yoksa sizin talebiniz dogrultusunda mi oldu? Suace 99
Canim biz hic tese olmadn ilkin celalettin peruya gittik. Bizde hersey normaldi gittgmzde yapiln ayrntili testte hic hucre cikmadi hep.lokositti. aslinda esim cevap verdi tedaviye ignelrden sonraki ilk testte lokosit %87 ye dusmus germ hucre %13 olmustu. Esimde igneler yan etki yapti birde hersey normalkn igne tedavisinin anlamsz oldugunu mufit hoca mail olarak yazdi. Bide esimde dopplerde azda olsa varikosel cikti onu gostermek icin mufit hocaya gitmeye karar verdik.. Sifa Allahtan herkes hersey vesile dir Allah isterse olmayacak sey yok. Rabbim butun arkadaslarma evlat.nasip etsin bizede insallah.. Rabbim sifasi hangi doktordaysa oraya yonlendirsin..
Cnm açtm msj kısmını yarın başlıyoruZ anladm ilgilendiğin için tşk ederim20/01/2015 salı
Hayalimm77 için başlıyoruz
Niyeti hayırlı sağlıklı sıhhatli ikiz ikiz evlatlarının olması
Canim bizim herseyimiz normaldi ilk 3 ay bitkisel kullandik. Sonra igneye gectik. Buarada biz hic tese olmadik. 6aya yakin igne kullandik. Sonra tedaviyi sonlandirdik.
Aslinda şöyle biz bulundgmz sehirde bi dra gittik oda var dedi varikosel ama cok degil dedi. Sonra c.peruya gidince doppler cektirn dedi cektirdik solda grade 1 varikosel solda 2.6mm sagda 1.5mm varikosel cikti.amin inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız , varikosel daha öncek i doktorlar farketmemişti söyleyen olmadı mı
Canim mrblar. Evet tedaviyi biraktik mufit hocaya gidicez ben mail attim cevap verdi mailime.. hersey normalkn ben igne kullandrmazdim var olan da kaybolmus olabilir varikoselinizde sandiginzdan onemli olabilir demis. Ignenin yan etkileride vardi basindan beri esimi rahatsz edicek noktaya gelince biraktik cnmslm cnm siz nasil sonlandirdiniz tedaviyimi biraktiniz yani? eger öyleyse neden??
Cnm herşey normal derken hormollar danmı bahsetiyorsunCanim mrblar. Evet tedaviyi biraktik mufit hocaya gidicez ben mail attim cevap verdi mailime.. hersey normalkn ben igne kullandrmazdim var olan da kaybolmus olabilir varikoselinizde sandiginzdan onemli olabilir demis. Ignenin yan etkileride vardi basindan beri esimi rahatsz edicek noktaya gelince biraktik cnm
Bizde aynı sizin gibi cellatn hocaya gittik bizdede ayrıntıda hücre çkmadı iğne kullnıyo eşim ne gibi yan yptı size iğne ve şuan neler uyguyor eşin bilgilendirirsen sevinirm
canim bu yan etkiler herkeste olacak diye bisey yok buarada soyliyim yanlis anlasilmasin :) cnm goguslerinde agri ve buyume oldu kilo aldi ve ara ara kasik.agrisi oldu.ve sivilcelenme yapti.yanetkiler busekildeydi yani. Canim evet hormonlar normaldi.genetik.normaldi.Cnm herşey normal derken hormollar danmı bahsetiyorsun
anldm cnm şuan ne yapıyprsun tedavi fwlan varmıcanim bu yan etkiler herkeste olacak diye bisey yok buarada soyliyim yanlis anlasilmasin :) cnm goguslerinde agri ve buyume oldu kilo aldi ve ara ara kasik.agrisi oldu.ve sivilcelenme yapti.yanetkiler busekildeydi yani. Canim evet hormonlar normaldi.genetik.normaldi.
Canim biz mufit hocaya gitmeyi dusunuyoruz ankarada. Varikosel dopplerde az da olsa cikti hoca daha onemli olabilir deyince ona gitmye karar verdik. Suanda esime balli bi karisim yaptim onu yedryorum birde incir kuru yaptim o bekleme asamasinda onu yedrcm proxeed plus almayi dusunuyorum. Birde demirdikeni macunu alicam.anldm cnm şuan ne yapıyprsun tedavi fwlan varmı
Evet canim oda faydali.. Rabbim sifasini yollar insallah.Havuç suyuda ii geliyormuş ben 1 ay günde 1 bardak içirdim