- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Evet canımm.. Biz ona güveniyoruzz.. Bir dahaki ay için uçak biletyi bakıyorumm.. Yine gideceğiz inşallah muayeneye.. Bakalım ne diyecek..sizin de mi emre bakırcıoğlu doktorunuz<?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canımm.. Biz ona güveniyoruzz.. Bir dahaki ay için uçak biletyi bakıyorumm.. Yine gideceğiz inşallah muayeneye.. Bakalım ne diyecek..sizin de mi emre bakırcıoğlu doktorunuz<?
Canım bende senin duanı okudum
Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Rabbim kabul ve makbul buyursun inşallah![]()
Biz yurtdışında değiliz tatlım.. İst.dan tayinimiz çıktı sadece başka bir ile.. Uzak diyarlara geldikkksiz yurtdışındaydınız sanırım demi cnm?Allah kolaylık versin.aynen cnm bizde güveniyoruz emre bey e.herşeyi rahatlıkla konuşup,sorabiliyoruz,istediğimiz saat arayabiliyoruz,ilgili ve çok bilgili bi doktor.yaklaşık 12yıldır artık sadece bu azospermi ve microtese ile ilgilendiğini söyledi,bize direk microtese demişti.ben ilaç yada iğne tedavisini uygun görmüyorum deyince bizde vazgeçtik tedavi olmaktan ve direk microtese olalım dedik.
tülaycımmm nasılsın canım
Canım bende senin duanı okudum
Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Rabbim kabul ve makbul buyursun inşallah![]()
tülaycımmm nasılsın canım
kaç gündür aklımdasın yazamadım sana
ne yaptınız son durum nedir.murat beyle bir görüşmeniz olmuştu istanbulda en son.
memlekette kromozon analizi falan yaptırcaktınız.herşey yolundadır umarım.
yaa yazdında ben mi kaçırdım acaba...![]()
canım yazarım tabi.. Birazdan atarım sanaanladım cnm.benm eşiminde sadece fsh 11.72,diğerlerinin hepsi normal.ama biz hiç kür falan yapmadık yaa.hangi kürleri uyguladın peki bana yazabilirmisin rica etsem?istersen özelden de yazabilirsin.
İnşallah canımmmmmm.. Rabbim emeğin karşılığını bırakmaz.. Yeter ki çaba sarfedelim biz.. Sİzinde bırakmasın inşallah.. Çok çabalayalımmm hak edelimmmmmmmmmmmmınsallak cıkısta olur emegınızın karsılıqını alırsınız
Gecmis olsun canim insallah iyi sonuclar alirsiniz. Esiniz tese ameliyatini da cuma gunu olacak sanirim. Sonuclar yapildigi gun cikiyor bildigim kadariyla. Doktorunuz kim? Hangi merkezde ameliyat olacaksiniz canim? Insallah canim bu sene bizim senemiz olsun kucaklarimiz dolsun hepimizin![]()
hayılırlısı canımİyim canım Hamdolsun
Dünya telaşı iş güçle uğraşıyoz işte
Canım daha genetik testlerimiz çıkmadı onları bekliyoruz
Onun sonucuna göre yol alacağız
Ama 2 aydır genetik sonuçlarını beklemekten harap oldum
Hayırlısı olsun ne diyelim
Canim benim insallah iyi sonuclar alirsiniz. Esini kim nerede ameliyat etmisti canim?Yok benim esim 1 ay önce oldu hücre cikdi ama kuyruksuz laboratuvarda islem altinda olgunlasmasi icin cumaya cikacak sonuclar insallah
Cok gecikmis genetik sonuclariniz niye oyle oldukihayılırlısı canım
o bekleyişler hiç bitmiyor maalesef.insanı yeyip bitiriyor gerçekten.
sonucu güzel olsun inşallah.
canım yazarım tabi.. Birazdan atarım sana![]()
Cok gecikmis genetik sonuclariniz niye oyle olduki
Aaaa ne tesaduf bizde bilet arastiriyoruzEvet canımm.. Biz ona güveniyoruzz.. Bir dahaki ay için uçak biletyi bakıyorumm.. Yine gideceğiz inşallah muayeneye.. Bakalım ne diyecek..
Aaaa ne tesaduf bizde bilet arastiriyoruz![]()
Hayalim banada yazacaktin ya ne kullandiniz? Hangi kuru ne zaman nasil kullandiniz? Unuttun sanirim![]()
aaa olabilir haberleşelimmmmmmbelki karşılaşırsınız orada:))