Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bu havuç suyunu nasıl yapıyorsunuz komik olcak ama:-) Bizde narenciye sıkacağı var aslında ama hep eşim kullanıyordu onu ben hiç kullanmadım :KK22: Denesemmi nasıl yapsammm?? proxeed a da başladık dün bismillah dedik.. İnşallah ii olur..:KK68::KK68:

Dualarimizi yaptik inşallah ama besmele ile baslanirsa ayetler daha makbul olacaktır, bu arada proxeed dedigin şey ne ilaç mi faydasi ne ogrenebilir miyim canim

Dualarimizi yaptik inşallah ama besmele ile baslanirsa ayetler daha makbul olacaktır, bu arada proxeed dedigin şey ne ilaç mi faydasi ne ogrenebilir miyim canim

Evet canım sperm kalitesinin düzelmesi ve sayısının artması için birçok vitamin içeren destek bi ilaçç..

Arkadaşlar okuyacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.. Benim için ettiğiniz dualar, kat be kat sizin niyetlerinize de nail olsun inşallah..
Canim okudum ve cok dua ettim hemde 99 kere okudum.tesbihi aldim elime dalip gitmisim bi baktim tesbih bitmis saglikli sihhatli ikizlerin olur insallah ilk seferde tutunurlar ve seni hic birakmazlar insallah

A
Canim okudum ve cok dua ettim hemde 99 kere okudum.tesbihi aldim elime dalip gitmisim bi baktim tesbih bitmis saglikli sihhatli ikizlerin olur insallah ilk seferde tutunurlar ve seni hic birakmazlar insallah
Ayyy güzel yurekli arkadasim Allah razi olsunnn inşallah. . RABBIM her birinize hayirli sihhatli bereketli ikizler ucuzler nasip etsin insallah.. yureginizin guzelligi gibi güzel gunler yasatsin size... saol arkadadim

Doktor kontrolunde mi veriliyo yoksa bizde alabiliyo muyuz canim bide benim eşimde hem azospermi hemde varikosel var ona da iyi gelir mi?
Canim once varikoseli icin bi dr.a gozukun derim ben. Ameliyat ile duzelebilr esinin durumu.. sonrasinda kullanirsiniz gerek kalirsa.. cunku varikoselden sonra büyük olcude duzelme olabilio.. bu arada kendin alabiliosun recetesiz canim. Ben net.ten aliyorum

Canim once varikoseli icin bi dr.a gozukun derim ben. Ameliyat ile duzelebilr esinin durumu.. sonrasinda kullanirsiniz gerek kalirsa.. cunku varikoselden sonra büyük olcude duzelme olabilio.. bu arada kendin alabiliosun recetesiz canim. Ben net.ten aliyorum

Doktor direk tüp bebek dedi en iyi ihtimal, böyle hastalara varikosel tedavisi yerine micro tese önerdi bi merkez bende varikoselle zaman kaybetmek istemiyorum sanki, acaba yanlış mi düşünüyorum :KK42:

Hayalim77
Canım yaptığınız kürleri Kullandığınız ne varsa yaptığınız ne varsa bana da yazar mısın şimdiden teşekkür ederim

Back
X