Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
off ya eşimin sıkıntısı yetmiyomuş gibi bide bu çıktı şimdi.napıcam ben yaa?süleyman beyle yazışıyorum şu anda ve adetimde fsh,tsh ve e2 hormonlarıma tekrar baktırırsan iyi olur üstünden 1sene geçmiş dedi.peki bi sorun olur mu dedim büyük bi problem gözükmüyo gibi dedi

Cnm takma ya stres yapma sen şimdiden kendini hazırlamaya bak yemene içmene eşininde yemesine içmesine. İbrahim saraçoğlundan duymuştum tüp bebek yaptıracaklar havuç suyu tüketsin diye

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim emeklerini
merhaba nur hayırlı olur inşallahh sonuçlarınız azosperm sebebi genetik ti babadan gelen bi durummuş dr kaan aydos genetik testi yaptırdımızda hoca bize direk karyotip i sordu 46 xy ise çokk iyi benim için önemli olan budu dedi diger kagıttada azfc bölgesinde delesyon saptanmıştır yazıyo bu nedemekse bilmiyorum ama senn fikrin varmı ilaç olarakta ameliyat olalaı 2 sene oldu ameliyattan sonra ovitrella igne kullandı keçi boynuzu tozu nohut ısırgan çayı sonra igneler karaciger yaglanması yaptı için kesti 1sene kullanmış oldu yarım klomene başladı mşureden 1 kere kullandı pahalı oldu için alamadıkk oyüzden klomene devam ozaman dedi şimdiye kadarda 1gün ara ile klomen kullanıyordu dün bıraktırdı ameliyat olacaz diye klomende sivilce falan yaptı igneşr kilo yaptıı inşallahh bu son olurr ALLAH IM hepimizin yardımcısı olSUN hormanları hangi testten anlaşılıyor duki [fsh son tahlilde 16.24..] [testesteron 456.3] [ast 30] [alt 48] [ggt42..] bundan [öncekii fsh 13.96] [testestoron 459.7 ]....[buda 2013 deki fsh 26.3 ] [total testestoron 536.9] [ birde 2013de 8.ayda testestoron 738.9 muş] [fsh 28.51] 4yıllıkta evliyiz sizin sebebiniz nedir birazda sen bahset aynılarından dr kim tese 1 keremi sizinde 2. kez olmasını sizmi istemediniz yoksa tedaviye göre mi 5 yıl beklendi
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın. Bizde kaan hoca da tedavideyiz 10 yıllık evliyiz. Genetik ve hormonlarımız normal ama testte sperm çıkışı yok. Menagon neofortil ve klomen kullanıyor eşim bide ısırgan çayı nohut keçiboynuzu ve ballı karışım kullanıyo şimdi şubat ayındaki testi merakla ve heyecanla sonucu bekliyorum. Siz pendiktemi yaptırdınız ankaradamı fish testini?

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim emeklerini
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın. Bizde kaan hoca da tedavideyiz 10 yıllık evliyiz. Genetik ve hormonlarımız normal ama testte sperm çıkışı yok. Menagon neofortil ve klomen kullanıyor eşim bide ısırgan çayı nohut keçiboynuzu ve ballı karışım kullanıyo şimdi şubat ayındaki testi merakla ve heyecanla sonucu bekliyorum. Siz pendiktemi yaptırdınız ankaradamı fish testini?
aminn inşallahhh ankara genartta gittik allah yardımcınız olsun sizinde siz 2.kezmi ameliyat olacaksınızz 5 yıl ameliyat olmayı sizmi istemediniz

Canim nasilsiniz? Bu aksam aklima geldin ne yaptilar acaba diye? esinin pataloji sonucu cikti mi? Sen dondurulmus embriyo transferi olacaktin galiba oldun mu canim?
yok canım henüz çıkmadı ayın 7sinde çıkacak sonuç inşallah Rabbimin izniyle ve sizlerin de dualarıyla temiz çıkacak öyle temenni ediyorumdaha sonra inşallah mevlam nasip ederse bebişlerimi almayı çok istiyorum inşallah bundan sonra yüzü gülenlerden oluruz

aminn inşallahhh ankara genartta gittik allah yardımcınız olsun sizinde siz 2.kezmi ameliyat olacaksınızz 5 yıl ameliyat olmayı sizmi istemediniz
Evet canım 2.tesamız olacak 1.sinde spermatid çıktı bir süre ilaç ve bitkisel kullanalım sonra tekrar tesa olsun dedik bakalım inşallah Rabbim bu defa yüzümüze güler bizi evlatlarımıza kavuşturur..

21.01.2015
UCUBİRARADA için okuyoruz
Niyeti hayırlı sağlıklı sıhhatli ikiz ikiz evlatlarının olması
Lütfen zamanında ve aksatmadan okuyalım canlarım
Ucubirarada icin 33 kez ayeti okudum canim. Allahim ucubiraradanin muradini kabul etsin insallah. Ne muradi varsa versin insallah

yok canım henüz çıkmadı ayın 7sinde çıkacak sonuç inşallah Rabbimin izniyle ve sizlerin de dualarıyla temiz çıkacak öyle temenni ediyorumdaha sonra inşallah mevlam nasip ederse bebişlerimi almayı çok istiyorum inşallah bundan sonra yüzü gülenlerden oluruz
Insallah iyi cikacak canim, duydugum gunden beri hep duaciyim sizlere, Allah sifa versin. Allahım hepimize gonlunun muradini versin insallah, yuzumuzu guldursun, kucaklarimizi doldursun

Kızlarrr benim gideceğim zaman belli oldu.. 20.02.2015 cuma günü ist.a uçuyoruz eşimle birlikte.. 1 hafta orada olacağız.. Kader kısmet bakalım neler olacak.. Ama ailem çok umutlu ve çook mutluluar... Rabbim huzurumuzu mutluluğumuzu bozmasın inşallah.. Sizlere de kat kat fazlasını nasip etsin.. Sonuçlar henüz çıkmasa da ben umutluyum kızlar bilmiyorummmm... Kalbimde bir telaşş pıt pıt yerimde duramıyorummmmmmmm :KK68::KK68::KK68::KK37:
Canim ayyyyy cok sevindim hadi hayirlisi bakalim. Bir hafta demişsin ameliyat da mi var yoksa bu sure icinde? :KK16: Ay hadi hayalimm77 hayaliniz gerceklesir insallah:KK5: belki o tarihlerde biz de orada olabiliriz :KK51:Cok heyecanlısın eminim ki ilk tedavide her doktora gidisimde agzim kalbimde gidiyordum seni cok iyi anlayabiliyorum Hoppa umarim mutlu mesut gelirsiniz Istanbul'dan ;)

Insallah iyi cikacak canim, duydugum gunden beri hep duaciyim sizlere, Allah sifa versin. Allahım hepimize gonlunun muradini versin insallah, yuzumuzu guldursun, kucaklarimizi doldursun
Allah cc razı olsun birtanem Rabbim sizinde gönlünüzün muradını versin duan için çok teşekkür ederim inşallah sizlerin sayesinde bu zorlu ve sıkıntılı günleride atlatırım inşallah canım bizlerinde yüzü gülecek sizlerde benim dualarımdasınız elimden gelen bu inşallah herkes bu azo illetinden kurtulur

Allah cc razı olsun birtanem Rabbim sizinde gönlünüzün muradını versin duan için çok teşekkür ederim inşallah sizlerin sayesinde bu zorlu ve sıkıntılı günleride atlatırım inşallah canım bizlerinde yüzü gülecek sizlerde benim dualarımdasınız elimden gelen bu inşallah herkes bu azo illetinden kurtulur
Allah senden de razi olsun canim benim. Aminnnn hepimizin duasi muradı kabul olsun, Allahım hepimizi sevindirsin insallah. Birer, ikişer, üçer bebisler nasip etsin insallah :KK36: evet azo bitsin artik Allahım nolur bizimde bebeklerimiz olsun. Hayırlı ömürlü saglıklı sıhhatli. Rabbim sen büyüksün yücesin birsin, ol deyince oluverir ol de oluversin Allah'ım :nazar:

merhaba nur hayırlı olur inşallahh sonuçlarınız azosperm sebebi genetik ti babadan gelen bi durummuş dr kaan aydos genetik testi yaptırdımızda hoca bize direk karyotip i sordu 46 xy ise çokk iyi benim için önemli olan budu dedi diger kagıttada azfc bölgesinde delesyon saptanmıştır yazıyo bu nedemekse bilmiyorum ama senn fikrin varmı ilaç olarakta ameliyat olalaı 2 sene oldu ameliyattan sonra ovitrella igne kullandı keçi boynuzu tozu nohut ısırgan çayı sonra igneler karaciger yaglanması yaptı için kesti 1sene kullanmış oldu yarım klomene başladı mşureden 1 kere kullandı pahalı oldu için alamadıkk oyüzden klomene devam ozaman dedi şimdiye kadarda 1gün ara ile klomen kullanıyordu dün bıraktırdı ameliyat olacaz diye klomende sivilce falan yaptı igneşr kilo yaptıı inşallahh bu son olurr ALLAH IM hepimizin yardımcısı olSUN hormanları hangi testten anlaşılıyor duki [fsh son tahlilde 16.24..] [testesteron 456.3] [ast 30] [alt 48] [ggt42..] bundan [öncekii fsh 13.96] [testestoron 459.7 ]....[buda 2013 deki fsh 26.3 ] [total testestoron 536.9] [ birde 2013de 8.ayda testestoron 738.9 muş] [fsh 28.51] 4yıllıkta evliyiz sizin sebebiniz nedir birazda sen bahset aynılarından dr kim tese 1 keremi sizinde 2. kez olmasını sizmi istemediniz yoksa tedaviye göre mi 5 yıl beklendi
canım öncelikle çok gecmiş olsun yazdıklarını okudum bir iki bişey yazmak istedim.dediğin ilaçları benim eşimde kullandı ve halende klomen kullanıyo sizin karaciger testleriniz çok yükselmiş karaciğer çok yorulmuş bence hiç ilaç verme maydonoz limon kürünü yap karaciger degerleri yüksek olursa çoçuk için tedavide hiç ileri gidilmez eşin daha da kötü olur başka hastalık cıkar allah korusun.

Back
X