Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar kızlar bugün doktorumuzla görüşmeye gittik. hormon ve genetikte problem yok.sebepsiz azosermi hastayız. tıkanıklıktan şüpeleniyo doktor ama kesin değil diyo. daha önce hidrosel ameliyatı olmuş eşim 7-8 sene önce. haftaya üçüncü sperm testini istedi doktor. sgk için rapor almamız gerekiyo daha önce böyle rapor alan var mı? mart gibi de mikroteseyi düşünüyoruz. sperm çıkma olasılığı yüzde 50-60 civarındaymış. bide umut tüp bebeğe giden var mı yardımcı olursanız sevinirim hepinizi öpüyorumm :KK15:
Canım biz umut tüp bebeğe gittik ama orada Emre bey var diye gitmiştik.. Bende bugün konuştum tekrar emre beyle.. Beni de aradı Allah razı olsun.. Tarihi kararlaştırdık.. Gitcez bakalımmmmmmmmmmmmmmmmm hakkımızda hayırlısı olsun... O dioki bize bence umut var.. Hatta hemen düşünürmüsünüz microteseyi diye sordu.. Ben eşimle konuşmak için zaman istedim... Ama çoook mutlu oldum aradığı için.. :KK68::KK68:

hadi bakalım öncelikle gözünüzaydın cnm,bak genetik bişey çıkmamış.bizimde nedensiz dediler.
evet canım çok şükür çıkmadı ama sebepsiz olması da beni düşündürüyo... sana da doktorun böyle söylemiş... sende benim gibi direk mikrotese olacaksın. hepimiz için hayırlısı... çok endişelenirorum ya mikrotese de de çıkmazsa diye. bide sperm testinde cc miz düşükmüş yani meni normalin altında çıkıyormuş.

Biz de direkt microtese düşünüyoruz... Kızlar demekki biz, eylülde gel ve busra_1990 teseler ard arda olcak.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah kızlar... Allahım bizi o ameliyathane kapısında mutluluktan ağlatsın inşallahhhhh:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Canım biz umut tüp bebeğe gittik ama orada Emre bey var diye gitmiştik.. Bende bugün konuştum tekrar emre beyle.. Beni de aradı Allah razı olsun.. Tarihi kararlaştırdık.. Gitcez bakalımmmmmmmmmmmmmmmmm hakkımızda hayırlısı olsun... O dioki bize bence umut var.. Hatta hemen düşünürmüsünüz microteseyi diye sordu.. Ben eşimle konuşmak için zaman istedim... Ama çoook mutlu oldum aradığı için.. :KK68::KK68:
ayy çok güzel canımm yaaa çok sevindim... hadi ikna et eşini hemen. beklemek de yoruyo... sınavımız çok zor ama olsun derdi veren dermanını da verir.

ben bugün bi arkadaşımla görüştüm cnm bak bu stres de çok etkiliyomuş tedaviyi ve onunla konuştuktan sonra rahatladım sakın stres yapma,zaten yapsak da yapmasak da nasibimizde ne varsa o çıkacak önümüze.bak ne güzel en azından genetik de bişey yok,genetiğinde problem çıkanların işi biraz daha zor tabi.c.c dediğin volüm oluyo sanırım değil mi?bence en güzeli direk microtese olmak doktorun da dediği gibi.nerye gtmeyi düşünüyosun peki?

Biz de direkt microtese düşünüyoruz... Kızlar demekki biz, eylülde gel ve busra_1990 teseler ard arda olcak.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah kızlar... Allahım bizi o ameliyathane kapısında mutluluktan ağlatsın inşallahhhhh:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
inşallah canım inşallah ben bu mesajını okurken bile ağladım valla :KK71: ama benim bi sorunum var mayısta kardeşim evleniyo tüp bebek olusa ilk aylar çok dikkatli olmak gerekiyormuş bilmiyorum mayısta mı yapsak

inşallah canım inşallah ben bu mesajını okurken bile ağladım valla :KK71: ama benim bi sorunum var mayısta kardeşim evleniyo tüp bebek olusa ilk aylar çok dikkatli olmak gerekiyormuş bilmiyorum mayısta mı yapsak
Canım en güzelini siz bilirsiniz tabii.. Şimdi aldığımız haberler bizi mutlu ediyorken ben bitirelim bu işi diyorum.. Tabiki kötü de olabilir sonucu olsunn bi yola çıktıkk.. İyiside Rabbimden kötüsü de.. Neyapalımmmmmmmmm... Allaha sığınırız her şekilde.. :KK68::KK68:

sorma cnm yaa o sorun bende de varbenmde ablamın oğlu sünnet oluyo haziran da.bende düşünüyorum aslında yaza mı bıraksam diye ama beklemek çok sıkıyo beni

evet canımm. Süleyman beyi düşünürüm bende zatenn.. Aynı fikirdeyiz... Hakkımızda hayırlısı olsunn.. Ben memorialı da araştırıyorum bir yandan.. O yüzden bu gidişimizde tese olmıcaz.. Bakalım oturalım konuşalım öyle değerlendirelim.. İçimize sinen yere gidelim.. Ama tecrübe de emre bey tek tabi.. Çok fazla tese.si var.. Başarılı tese.leri var.. O konuda içim rahat.. Çıkmazsa yokmuş nasibimiz derim... Eşimin içine hangisi sinerse o olacak.. Onun morali çok önemli bizim için..

ben bugün bi arkadaşımla görüştüm cnm bak bu stres de çok etkiliyomuş tedaviyi ve onunla konuştuktan sonra rahatladım sakın stres yapma,zaten yapsak da yapmasak da nasibimizde ne varsa o çıkacak önümüze.bak ne güzel en azından genetik de bişey yok,genetiğinde problem çıkanların işi biraz daha zor tabi.c.c dediğin volüm oluyo sanırım değil mi?bence en güzeli direk microtese olmak doktorun da dediği gibi.nerye gtmeyi düşünüyosun peki?
evet canım volümm yani normalin altında çıkıyo doktorda o yüzden bi ihtimal tıkanıklık olabilir diyo ama çok küçük bi ihtimal canım ben emreyle çalışan bi doktor var tansel bey ona gidiyoruz. bahçeci de başlattık ama umutta yaptırcam tüp bebeği tabi sperm bulunursa

evet canım volümm yani normalin altında çıkıyo doktorda o yüzden bi ihtimal tıkanıklık olabilir diyo ama çok küçük bi ihtimal canım ben emreyle çalışan bi doktor var tansel bey ona gidiyoruz. bahçeci de başlattık ama umutta yaptırcam tüp bebeği tabi sperm bulunursa
Tansel beye benim bir arkadaşım gidiyor.. Onlarda memnunlar canım.. İyi bir dr. o da..

biz görüşmeye gittiğimizde öğrendik cnm emre bey 12 yıldır sadece tese işiyle uğraştığını söyledi ve bizi cezbeden tarafı ilaç tedavisine olumlu bakmaması,haklı da zaten.memorıal da iyi aslında ama ben kafamı karıştırmak stemiyorum cnm yaa,kalbimizi bozmayalım diyoruz eşimle.bu işler nasip işleri işte,aslında doktor falan hepsi bahane,Allah ım kabul edicek dualarımızı ve Emre bey de vesile olacak bize

sorma cnm yaa o sorun bende de varbenmde ablamın oğlu sünnet oluyo haziran da.bende düşünüyorum aslında yaza mı bıraksam diye ama beklemek çok sıkıyo beni
canım senin düğün haziranda hiç bekleme o kadar yaa benımkı mayısta kına gecesine memlekete gidicem koşuşturmaca 5-6 gün sonra başka bi şehirde düğün var yolculuk çok olacak ev sahibiyim hizmet falan derken ne bileyim zaten işimiz zor. belkide mayıstan sonraya bırakırız bilemiyorum.düğün olmasaydı mart nisan gibi.

Back
X