Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
biz görüşmeye gittiğimizde öğrendik cnm emre bey 12 yıldır sadece tese işiyle uğraştığını söyledi ve bizi cezbeden tarafı ilaç tedavisine olumlu bakmaması,haklı da zaten.memorıal da iyi aslında ama ben kafamı karıştırmak stemiyorum cnm yaa,kalbimizi bozmayalım diyoruz eşimle.bu işler nasip işleri işte,aslında doktor falan hepsi bahane,Allah ım kabul edicek dualarımızı ve Emre bey de vesile olacak bize
Haklısın canım.. Bende eşime bıraktım.. İki yer var aklımızda.. Hangisini isterse o.. Memorialında çok iyi olduğunu annem söylediği için es geçemedimmmmm...

Ne kadar doğru söylemişsin çok şükür dediğinden bir farkım yok Rabbim bugünümüzü aratacak başka dert vermesin
amin canım.hamd ona şükür ona.ben çok kötüyüm aslında.hayatta hiç amacım yokmuş gibi geliyor.
istesemde tekrar tüpbebek yaptıramıyorum.düşün stresli olan tüpbebeği bile çok istiyorum ama o bile nasip değil bana.
ben aslında tüp bebek yapan sperm ve yumurtası olanları bile şanslı görüyorum.bizde malesef bu durum bile yok.
bu sancılı ve zor olan bu süreçi bile çok arzuluyorum.ne kadar çırpınsam o kadar diplerdeyim.o kadar umutsuzum.
ne odaklanacak bir tedavimiz nede tedavilerden sonuç aldığımız spermlerimiz var.ve bu durum ne kadar böyle sürer allah bilir.zaten tedavi olmayı artık kesinlikle kabul etmiyoruz eşimle.bizde tedavi işe yaramadı.etrafımda arkadaşlara bakıyorum evladları için amaçları var hayalleri var.benim içimden dua etmek bile gelmiyor.uzun süredir dua etmiyorum.ne kadar acı değilmi.allahım hayrılı evlad ver diyemiyorum.bu beni daha çok kahrediyor.dünyaya geliş amacı kulluk olan bizlerin bu görevi yerine getiremediğim için yüküm dahada artıyor.sanki omuzlarımdaki yük artık bana çok geliyor.taşıyamıyorum allahım diyorum.sonrada isyanmı ediyorum diye düşününce daha çok yüreğüm acıyor.bir yumru boğazımda oturmuş.
geçmişten bugünüme bakıyorum nerden nereye gelmişim.hayat dolu olan ben,yürürken yürüme değilde tek ayak üzerinde seken ben,hayattan çok ama çok umutlu olan ben şimdi kockoca sıfırlardayım.ne giyindiğimden nede gezdiğimden hiçbirşeyden lezzet almıyorum.rabbimden bize merhamet etmesini istiyorum.bazen düşünüyorum sanki hamile kalsam bile artık mutlu olmayacakmış gibi hissediyorum.ben artık mutlu olamayacağımı hissediyorum.sancılı acılı yüreği parça parça olmuş gibiyim.

Biz de direkt microtese düşünüyoruz... Kızlar demekki biz, eylülde gel ve busra_1990 teseler ard arda olcak.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah kızlar... Allahım bizi o ameliyathane kapısında mutluluktan ağlatsın inşallahhhhh:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
pişt beni unuttun sekerim :KK31:Biz de o zaman tedavide olucaz. Ablanızı unutmayın bakayım ;) ben oyle oldugumu dusunuyorum ama tabi bilemiyorum dogru mu dusunuyorum. cokkkk istiyorum sizlerle tanismayi :KK5:

amin canım.hamd ona şükür ona.ben çok kötüyüm aslında.hayatta hiç amacım yokmuş gibi geliyor.
istesemde tekrar tüpbebek yaptıramıyorum.düşün stresli olan tüpbebeği bile çok istiyorum ama o bile nasip değil bana.
ben aslında tüp bebek yapan sperm ve yumurtası olanları bile şanslı görüyorum.bizde malesef bu durum bile yok.
bu sancılı ve zor olan bu süreçi bile çok arzuluyorum.ne kadar çırpınsam o kadar diplerdeyim.o kadar umutsuzum.
ne odaklanacak bir tedavimiz nede tedavilerden sonuç aldığımız spermlerimiz var.ve bu durum ne kadar böyle sürer allah bilir.zaten tedavi olmayı artık kesinlikle kabul etmiyoruz eşimle.bizde tedavi işe yaramadı.etrafımda arkadaşlara bakıyorum evladları için amaçları var hayalleri var.benim içimden dua etmek bile gelmiyor.uzun süredir dua etmiyorum.ne kadar acı değilmi.allahım hayrılı evlad ver diyemiyorum.bu beni daha çok kahrediyor.dünyaya geliş amacı kulluk olan bizlerin bu görevi yerine getiremediğim için yüküm dahada artıyor.sanki omuzlarımdaki yük artık bana çok geliyor.taşıyamıyorum allahım diyorum.sonrada isyanmı ediyorum diye düşününce daha çok yüreğüm acıyor.bir yumru boğazımda oturmuş.
geçmişten bugünüme bakıyorum nerden nereye gelmişim.hayat dolu olan ben,yürürken yürüme değilde tek ayak üzerinde seken ben,hayattan çok ama çok umutlu olan ben şimdi kockoca sıfırlardayım.ne giyindiğimden nede gezdiğimden hiçbirşeyden lezzet almıyorum.rabbimden bize merhamet etmesini istiyorum.bazen düşünüyorum sanki hamile kalsam bile artık mutlu olmayacakmış gibi hissediyorum.ben artık mutlu olamayacağımı hissediyorum.sancılı acılı yüreği parça parça olmuş gibiyim.
Canim benim Allah'tan umit kesilmez. Bir bakmissin Allah hic ummadigin anda vermis mutluluğu. Dua dua dua. Yer gok dua ile duruyor. Dua ederken anlamsiz gozyaslarim dokuluyor engel olamiyorum:KK61: sonra dusunuyorum cocugum yok 15 yillik bir ozlem ama sagliklimiyim sukur gecirilen onca kotu hastaliklara ragmen simdi iyiyim. Cocugum yok evet ama Rabbimin vardir bi bildigi. Belki nasip edecek belki de etmeyecek. Ama hayat bir sekilde devam edecek. Huzurumuz varmi? hamdolsun. Sagligimiz? iyiyiz sukur. Dunyanin sonu degilya. Herkes evlenecek diye bir kaide yok, herkesin cocugu olacak diye bir kural da yok. Hayat bize neler getirir ancak Allah'ım bilir. Ondan gelene de sukur gelmeyene de. Boynumuz kıldan ince yazdığı kaderimize.

EDEBALcnm nasil sevindim anlatamam inanamadim ya harika bi haber bu rabbim yuzunuzu guldurmus devamida rvladinla olur inslhh.
cemrem tedaviye başlmışsın gözün aydın.haber vermemene şaşırdım.tedavin su gibi geçsin ve seni bebeğine götürsün inşallah.

İnş. Hayırlı haberlerle dönersin hayalim77. Emre beyde tese olacaksınız demi.

Evet bitanem öyle emre beyde olcaz.. simdi eşimle konuştum emre beyi istiyor.. memorial secenegimizde vardi ama eledik.. esim ne derse o.. :KK16:

pişt beni unuttun sekerim :KK31:Biz de o zaman tedavide olucaz. Ablanızı unutmayın bakayım :KK66: ben oyle oldugumu dusunuyorum ama tabi bilemiyorum dogru mu dusunuyorum. cokkkk istiyorum sizlerle tanismayi :KK5:

Ayyy canimmmm unuturmuyuz seni hiccc :KK19: hayirlisi olsun ikimiz icinde.. insallah tanisalimmmmm bende cok isterimmmmm:KK68::KK68:

Evet bitanem öyle emre beyde olcaz.. simdi eşimle konuştum emre beyi istiyor.. memorial secenegimizde vardi ama eledik.. esim ne derse o.. :KK16:

Ayyy canimmmm unuturmuyuz seni hiccc :KK19: hayirlisi olsun ikimiz icinde.. insallah tanisalimmmmm bende cok isterimmmmm:KK68::KK68:
canım gözün aydın.karar vermişsiniz.verdiğiniz karar hakkınızda hayırlı olur inşallah.

Aminnn inşallahhh. Sende umudunu kaybetme sakın. ALLAHIM ol derse olur. Tabiki birşeyler yapmak, denemek, mücadele vermek gerekiyor, pes etmek yok. Ben 6 yıllık evliyim, 4 yıldır mücadele veriyoruz. Sen çok daha uzun bir süredir bu zorlu yoldasın ama şuanki durumunuzda da her an herşey olabilir.

Eşinin vücudu biraz dinlenip toparlansın, yeniden bir yol bulunur elbet. Doktor iğnelere ara vermeyin desede 2-3 hafta boyunca 2-3 tane iğne yapmışımdır. Ben bile 6 ay sonra vücudunun biraz dinlenmesini istedim. Celalettin bey, kaan bey, müfit bey haricindede bir doktor muhakkak vardır. Sizinde vesileniz o olur inşallah
canım seni merak ettim.tekrar test yaptınızmı.inşllah sizdede sperm çıkmıştır.duam seninle.

canım gözün aydın.karar vermişsiniz.verdiğiniz karar hakkınızda hayırlı olur inşallah.
Sağol bitanem... karar verdik cok şükür Rabbim e siginiyorum O Nasil olsa yoluna koyar insallah. Eşimin istedigi dr emrr bey vr ne olursa olsun morali cok önem li.. teşekkür ederim duani eksik etme canimm

İ

İnş. İkinizde hamile olarak istanbuldan dönersin. Gittiginiz günleri haber verin sizin için işiniz kolaylaşsın diye fetih okurum dualarım sizinle.

Sağol bitanem... karar verdik cok şükür Rabbim e siginiyorum O Nasil olsa yoluna koyar insallah. Eşimin istedigi dr emrr bey vr ne olursa olsun morali cok önem li.. teşekkür ederim duani eksik etme canimm
hadi bakalım inşallah tedavi sürecin su gibi geçsin.karar vermek tedavinin en önemli aşaması bana göre.

İ

İnş. İkinizde hamile olarak istanbuldan dönersin. Gittiginiz günleri haber verin sizin için işiniz kolaylaşsın diye fetih okurum dualarım sizinle.
Ayy canim benim sagol Allah razi olsun insallah hepimiz hamile olalim kocaman göbişli :anneadayı:

cemrem tedaviye başlmışsın gözün aydın.haber vermemene şaşırdım.tedavin su gibi geçsin ve seni bebeğine götürsün inşallah.
Saol cnm amin i sl sonu hayirli olsun
Ya buraya yazmadim cunki kimseler gelmiyo bayagi bosladi herkes benimde burdaki hevesim kirildi ben sabahlari arada derede netim olmadigi zaman bile yazarken herkesler yok oldu o yuzden yazmadim.yoksa gizli sakli degil nasilsa beni bulan buluyo senin gibi:KK48: hayirlisi be cnm bi yola basladim insl rabbim pisman ettirmesin.aytica ii dileklerin icin tesekkurler.darisi sana olsun insl.

hadi bakalım inşallah tedavi sürecin su gibi geçsin.karar vermek tedavinin en önemli aşaması bana göre.

Evet canm sabah kararsiz kaldığımız icin hic olmadik bi anda gözlerim den yaslar suzuluverdi.. sonra hep tövbe ettim dua ettim ardindan.. ayni gun icinde annem memorialdan tanidik buldu ve emre bey beni aradi.. Rabbim yardim etti cok şükür. .

Saol cnm amin i sl sonu hayirli olsun
Ya buraya yazmadim cunki kimseler gelmiyo bayagi bosladi herkes benimde burdaki hevesim kirildi ben sabahlari arada derede netim olmadigi zaman bile yazarken herkesler yok oldu o yuzden yazmadim.yoksa gizli sakli degil nasilsa beni bulan buluyo senin gibi:KK48: hayirlisi be cnm bi yola basladim insl rabbim pisman ettirmesin.aytica ii dileklerin icin tesekkurler.darisi sana olsun insl.

Canim hayirli olsun tedavin.. rabbim yüzünü guldursun inşallah. .

Evet canm sabah kararsiz kaldığımız icin hic olmadik bi anda gözlerim den yaslar suzuluverdi.. sonra hep tövbe ettim dua ettim ardindan.. ayni gun icinde annem memorialdan tanidik buldu ve emre bey beni aradi.. Rabbim yardim etti cok şükür. .
Cnm ameliyata karami verdiniz.ayy cok sevindim sinu spermli ve bebisli olsun insl ne zaman baslayacaksin sen hazirlanmaya

Back
X