Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cemreee hayirli olsun tedaviiiiin.perşembe günü bebislerin seninle olucak ayyy yazarken bile heyecanlandimmm sen nasilsiiinnnn dualar imza sinin nm
Yavruların tutunsun ve hic bbirakmasinlar seni bir omur boyuuu hayirli haberlerin olsunnn.

Canimm tedavin evlatla.sonuclansin insallahh. Hayirli ugurlu olsunn.. Rabbim hamileyim yazmani nasip etsinnn insallahh dualarim seninleee

cemremmm
canım hayırlı olsun dün almıştık haberini :KK39:

nihayet geldi bu günler.

Rabbim güzel yumoşlar versin

ve sımsıkı tutunsun yavrucakların :anneadayı::anneadayı:

dualarımız seninlee:KK46::KK46::KK46::KK15::KK15::KK15:[/
QUOTE]
saolun kizlar hepinizden alah razi olsun insl guzel haberler vermek nasip olur.darisi tez zmaanda sizlere olsun sizlerde dualarimdasiniz.

Saol cnm amin i sl sonu hayirli olsun
Ya buraya yazmadim cunki kimseler gelmiyo bayagi bosladi herkes benimde burdaki hevesim kirildi ben sabahlari arada derede netim olmadigi zaman bile yazarken herkesler yok oldu o yuzden yazmadim.yoksa gizli sakli degil nasilsa beni bulan buluyo senin gibi:KK48: hayirlisi be cnm bi yola basladim insl rabbim pisman ettirmesin.aytica ii dileklerin icin tesekkurler.darisi sana olsun insl.
hayırlı uğurlu sonu çifter evlatlı olsun inşallah canım

10520641_10153083273671189_1338841573395780898_n.webp

çokk teşekkür ederim karaviger yaglanması çıkmıştı dr kesti igneleri zaten mşure kullanın dedi onuda 1kere kullandık çok pahalı hemen bitiyor klomenen kullandık şimdii klomenide kestii tüp bebege başladık klomende zaten sivilceler aşırı uyku falan yaptıı ilaçlarr çok kötü yaptıı eşimi 15 gün maydoz kürü yaptık onuda denedik ama ben fazla anlamıyorum halamı yüksek son tahlillerde?? fsh son tahlilde 16.24..] [testesteron 456.3] [ast 30] [alt 48] [ggt42..] sizin sorunuz nedir
yüksek canım bizim fsh 10.54 dü buna bile yüksek demişti kaan bey şimdi bizim sıfırlarda en son ekimde yaptırmıştık şimdi şubat sonun daa yaptırcaz.nasıl tüp bebege başladınız

ilaç falan kullanmayacakmışız cünkü herşey normal dede doktor ilaçlık işimiz yok direk mikrotese
canım o zaman git kendin sperm boyama testi yaptır orda ne oldugu cıkar.sperm testinde ne cıkıcak zaten azospermli hasta eger spermboyama testinde haploid hüçre cıkarsa tesede de cıkma şansı yarıyarıya.

iyi akşamlar kızlar bugün doktorumuzla görüşmeye gittik. hormon ve genetikte problem yok.sebepsiz azosermi hastayız. tıkanıklıktan şüpeleniyo doktor ama kesin değil diyo. daha önce hidrosel ameliyatı olmuş eşim 7-8 sene önce. haftaya üçüncü sperm testini istedi doktor. sgk için rapor almamız gerekiyo daha önce böyle rapor alan var mı? mart gibi de mikroteseyi düşünüyoruz. sperm çıkma olasılığı yüzde 50-60 civarındaymış. bide umut tüp bebeğe giden var mı yardımcı olursanız sevinirim hepinizi öpüyorumm :KK15:
canım eger kaan hocada tedavi oluyosanız tüpbebek için raporu o hallediyo.sn ne için rapor soruyosun.

süleyman beyin muaynehanesi çok hijyen gerçekten ben çok beğendim hemde herşeyi aytrıntılı anlatıyor hemşiresi bile
inşlh biraz eşinde toparlansın gene neden olmasın ki kaç ameliyat geçirip evladına kavuşanlar var sende biliyorsun...
klısa protokol adetimin 2.ci günü başladık işte bugün 4.cü gündü benim daha yeni göbek sağlam daha ama bikaç güne ne olur bilmem.:KK48:olsun ben razıyım morluklara acıya cefa çekeyim ki sefasını süreyim inşlh
Cemre hayırlı olsun tedavin benim de kısa protokol yapıldı. Moralini yuksek tut surekli. Kisa olmasina ragmen 20 tane yumurta toplanmisti. 13 tane emriyo olustu. Ve 5. Gune 6 tanesi ulasti. Ilk deneme gecen ay yapildi tuttu ama düştü. Ikinciyi 2 hafta sonra transfer edicekler. İnşallah senin ve diger bütün arkadaslarin en kikısa zamanda hamileyim yazdigini görürüz :)

Hayalimmm duan bitti.2 rekat namaz kıl.Secdede dua et.Yasin Oku.Rabbim kabul etsin inşALLAH

Ya Rabbelalemin! Şu anda kapına geldik. Yüce divanına durduk, bütün kötülükleri bir tarafa bıraktık, bizleri yüce huzurundan boş geri çevirme
Ya Rabbi Okumuş olduğumuz duaları ahsen surette kabul eyle.
Ya Rabbi ! Cemi hata ve kusurlardan salim eyle.
Ya Rabbi ! bu okuduğumuz dualara vesile olanların emellerini makbul, günahlarını mağfur, ticaretlerini “Len tebür" eyIe.
Her ne murat Ile okutmuşlarsa muratlarına naiI eyle
Ya Rabbi, günahlarımızı affet, kusurlarımızı bağışla, dualarımızı sevdiklerinin hürmetine kabul eyle!
Ya Rabbi, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva ihsan eyle!
Ey Kerîm ve Rahîm olan (Rabbimiz)! Günâhlarımızı fazlın ve kereminle bağışlayan Allâhımız! Bizi Kur’ân-ın zîneti ile süsle. Kur’ân’ın kerâmetini ikrâm eyle. Kur’ân’ın şerefiyle yücelt, bize Kur’ân-ın hil’atini giydir. Bizi Kur’ân’ın şefâati ile cennetle şereflendir. Dünyânın her belâsından ve âhıret azâblarından Kur’ân-ı Kerîm hürmetine bize âfiyet ihsân eyle.
Ey hâcetleri edâ, duâları kabûl eden ve esirgeyenlerin en merhametlisi bulunan (Rabbimiz)! Bizim dileklerimizi de kabûl buyur. SELÂM, peygamberler üzerine; HAMD, âlemlerin Rabbi olan Allâh-ü Teâlâ üzerine olsun!..
Duası okunan kardeşimiz için hayırlısı evlatlar nasip eyle

Sübhane Rabbike Rabbilizzeti amma yasıfun ve selamün alelmürselin velhamdü-lillahi Rabbilalemin

Hayalimmm duan bitti.2 rekat namaz kıl.Secdede dua et.Yasin Oku.Rabbim kabul etsin inşALLAH

Ya Rabbelalemin! Şu anda kapına geldik. Yüce divanına durduk, bütün kötülükleri bir tarafa bıraktık, bizleri yüce huzurundan boş geri çevirme
Ya Rabbi ! bu okuduğumuz dualara vesile olanların emellerini makbul, günahlarını mağfur, ticaretlerini “Len tebür" eyIe.
Ya Rabbi, günahlarımızı affet, kusurlarımızı bağışla, dualarımızı sevdiklerinin hürmetine kabul eyle!
Ey Kerîm ve Rahîm olan (Rabbimiz)! Günâhlarımızı fazlın ve kereminle bağışlayan Allâhımız! Bizi Kur’ân-ın zîneti ile süsle. Kur’ân’ın kerâmetini ikrâm eyle. Kur’ân’ın şerefiyle yücelt, bize Kur’ân-ın hil’atini giydir. Bizi Kur’ân’ın şefâati ile cennetle şereflendir. Dünyânın her belâsından ve âhıret azâblarından Kur’ân-ı Kerîm hürmetine bize âfiyet ihsân eyle.
Ey hâcetleri edâ, duâları kabûl eden ve esirgeyenlerin en merhametlisi bulunan (Rabbimiz)! Bizim dileklerimizi de kabûl buyur. SELÂM, peygamberler üzerine; HAMD, âlemlerin Rabbi olan Allâh-ü Teâlâ üzerine olsun!..

Sübhane Rabbike Rabbilizzeti amma yasıfun ve selamün alelmürselin velhamdü-lillahi Rabbilalemin
Aminnnnn

bayanlar merhaba... cuma hayırlı olsun hepimize...
bı sorum olacaktı, ege unıversıtesınde tüp bebek tedavısı goren var mı acaba?
bız su an orada tedavı goruyoruz ve esım azo... nasıl olacak hıc bılmıyrm ve canım cok sıkıldı gıt-gellerden... yardımcı olacak var mı ?

Canimmm benimmm:KK68::KK68::KK60: hep yanindayimm yanyana olmasakta hep telefonun ucundayim dualarimdasin canimm butun arkadaslar.da sende kendim icin ne istiyorsam daha fazlasini sizin ve senin istiyorumm. Bende hemn senle paylasiyorum kuzumm.. iyi tanidim.seni.. emre beye karar vermissinz Rabbimm bu yolda yardimciniz olsun ben gonulden inaniyorummm Allahim cok kisa.zamanda guzel seyler yasaticak.size :KK60:

Allah razı olsunnnn canımmmmmmmm.. Bende iyiki tanışımışım seni.. İyi varsınnnn.. Desteğini hissetmek çok güzellll.. Seni tanıdığıma çooook seviniyorummmmmmmmmmmm... :KK19::KK36::KK36:

Allah hepisinizden razı olsun kader arkadaşlarımmmmmmmm... Rabbimmm bana ettiğiniz dualar için sizi affedip ne muradınız varsa versinnnnnnnnnnnn... Rabbimmmm kucağınıza o güzel meleklerinden lutfetsin inşallah.. Dün akşam hepiniz için dua ettim tövbe ettimm ağladımm yalvardım Rabbime... Kurban olduğum Rabbimmm mutlu haberlerinizi almayı nasip etsin bana inşallah..

Back
X