Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
2014 yilinda baska bir sayfada paylasimini gordum canim cocugu olmamis sanirim evlat edinmis :110: zor ama bir o kadarda erdemli bir karar. Allah cocugu ailesi ile mutlu mesut bir hayat versin insallah
benım olmazsa eqer ben olacaqına ınanıyorum sayet bende evlad edınmeyı dusunurum cok gızel en azından anne olurum alacaqım coucuqunda sıcacık bı yuvası olur

benım olmazsa eqer ben olacaqına ınanıyorum sayet bende evlad edınmeyı dusunurum cok gızel en azından anne olurum alacaqım coucuqunda sıcacık bı yuvası olur
canim insallah cocugunuz olur. Hersey Allah'tan olmazsa da evlat edinecegin o masum minigin sicacik bir yuvasi olur. Ne buyuk bir sevap

Kızlar ne yazıkki bir gelişme olmamış.. Spermiyogramda hala sıfır.. lokosit 14-15 yazıyor.. Yüzde belirtmemiş.. En azından lokosite sevinirim demiştim öyle oldu kızlar.. Kısmetttt... Çıkmadı..
Olsun kuzum hersey bizim icin simdi cikmamis olmasi tese de cikmayacagi anlamina gelmez. Insallah inamiyorum yuzunuzu guldurecek Rabbim ;)

Ne güzel düşünmüşsün canım.. Rabbim inşallah yavrunu verir sana.. Bende seninle hemfikirim bu konuda.. Çok kolay bir şey değil.. Bir yavruyu sahiplenip annelik yapmak.. Bence anneliklerin en yücesii...

Olsun kuzum hersey bizim icin simdi cikmamis olmasi tese de cikmayacagi anlamina gelmez. Insallah inamiyorum yuzunuzu guldurecek Rabbim :KK66:

Sağol birtanem Allah razı olsun.. Ne yapalım hayırlısı olsun hakkımızda..

ben süleyman tosunda başladım bugün 4.cü günüm yarın kontrol opu haftaya perşembe veya cumadır herhalde yarın belki bellli olur... yaşamaya çalışıyorum ben başladım gerisi tevekkül artık.....[/QUOTE]

Canım arkadaşım çok sevindim zaman geldi demekki Allah hamileliği ve kucağına da almak nasip etsin.Sen kurtur ki bizlerede dua et Allah yardımcın olsun

bayanlar merhaba... cuma hayırlı olsun hepimize...
bı sorum olacaktı, ege unıversıtesınde tüp bebek tedavısı goren var mı acaba?
bız su an orada tedavı goruyoruz ve esım azo... nasıl olacak hıc bılmıyrm ve canım cok sıkıldı gıt-gellerden... yardımcı olacak var mı ?
cnm biz de tepecikteyz bşr bucuk ay sonra genetik çıkacak yolumuzu ona göre çizeceğiz benm de tek umudum tese ben kendimi transfere mayıs sonuna hazırladım işler biraz uzun olcak saırım hayırısı ile olsunda biz 16 saatlik yoldan geliyoruz düşün inş tarnsfer oluruz ege unv yoğunmus duyduğuma göre

canm sizin hormonlar düzene girdigine gore bi süre sonra tekrar tahlil yapin ben cikis olur diye cok umutluyum insallah da cikacaktir bi dahaki testte..
İnşallah canımmm saol.. Bende hep dua ediyorum çıksın iye.. Çıkmasa da en azından tese.de çıksın inşallah... Yeniden yaptırcaz canım dediğin gibi.. 2 hafta sonra falan

Back
X