Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah razı olsun canım inşallah sonucu temiz çıksın bende artık bebişlerime kavuşmak istiyorum dualarınızı eksik etmeyin seninde Rabbim yolunu ve şansını açık etsin süleyman hocaya selam söyle damadım gelsinde 1 ay sonra senin gelin yolda inşallah
amin cnm aminn kız bak senle başlıcakstık bi nasip olmadı ole şimdide ben seni arkamdan geçip getiricem inşlhhhhhhhh:KK4::KK48:
sölerim cnm benim tabiiki şimdi pazartesi numan bey kontrolde olacak süleyman hocam perşembe geliyor sehir dışına çıkıyor..evettt yaaa baksen pcye mi gelecek gelinim pcye olacak he:-):-):-):-):-)
ya benişm kızım olursa ...olsun oglun kendinden yaşça büyükle evlenir aman zengin olur bari...:KK48::KK48:
allahım yardımcınız olsun canım..işlerinizi kolaylaştırsın allahım..:KK68::KK68::KK68:
inan ki kendim de gelişmeler oluyo gibi seviniyorum..takipteyim güzel haberlerini :KK46::KK46::KK46:
:KK68::KK68:sizdende alıcam o habrleri cnm .... amin rabbim fazlasını sizlere de nasip etsn...

Günaydın arkadaşlar dua günü bugün benimdi. Tülay hanıma mesaj attım dileğimi ama bu saate kadar sayfada yayımlamadı :( benim hacetim muradım sağlıklı sıhhatli, hayırlı ömürlü evladımın olması. Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar. Hepinizden Allah razı olsun kader arkadaşlarım :KK36:

günaydın arkadaşım inşlh hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz..
bizim sorun azosperm eşim cnm 1 tese 1 micro tese 1 varikosel ameliyatı oldu eşim eşim micro teseye hazırlanırken bende tüp bebeğ ebaşladım tedaviye benim opu günüm eşim ameliyat oldu ve sperm bulunamadı benimde opum iptal oldu o günler hiççç unutulmuyo inan ki:KK61: ardından yılalrca eşim denemediği içmediği şeyler kalmadı ve bu topikte bi arkadaş celalettin perudan soz etti bizde son çare gittik eşimden sperm testi ve doopler istedi doplerde varikosel çıktı 2013 ocak ayında varikosel ameliyatı oldu ve ardından şubat ayında eşim celalettin hocada tedaviye başladı ilk 3 ayda hucreler görüldü ve diğer 3 .cü ayda 6 tane sperm görüldü..:nazar::nazar:darısı cümle isteyene nasip olsun.. eşim iğne ve bitkiseller kullandı. şimdi dondurulmuş spermlerimiz var çok şükür ki bende onlarla deneyeceğim inşlh başladım bu yola inşlh sonumda güzel hamişli olur olmazsada aglayıp yola devam edeceğim
görelm mevlam neyler neylerse güzel eyler....sor olsun önemli değil bilgimin olduğu kadarıyla cvp veririm...
Canim benim Allah aglatmasın ağlama hersey bizim icin. Insallah tedaviniz olumlu sonuclanacak bebegini kucagina alacaksin canim :nazar: icimden bir ses bu yil hepimizin yuzunu Rabbim guldurecek diyor Hoppa ben inaniyorum buna. Hadi yolumuz acik olsun

Canim benim Allah aglatmasın ağlama hersey bizim icin. Insallah tedaviniz olumlu sonuclanacak bebegini kucagina alacaksin insallah :nazar: icimden bir his var bu yil hepimizin yuzunu Rabbim guldurecek insallah Hoppa ben inaniyorum buna. Hadi yolumuz acik olsun
amin hepimizin yolu açık olsun...:KK68::anneadayı:

amin cnm aminn kız bak senle başlıcakstık bi nasip olmadı ole şimdide ben seni arkamdan geçip getiricem inşlhhhhhhhh:KK4::KK48:
sölerim cnm benim tabiiki şimdi pazartesi numan bey kontrolde olacak süleyman hocam perşembe geliyor sehir dışına çıkıyor..evettt yaaa baksen pcye mi gelecek gelinim pcye olacak he:-):-):-):-):-)
ya benişm kızım olursa ...olsun oglun kendinden yaşça büyükle evlenir aman zengin olur bari...:KK48::KK48:

:KK68::KK68:sizdende alıcam o habrleri cnm .... amin rabbim fazlasını sizlere de nasip etsn...

aminnnn inş canım...okadar doluyum ki anlatamam.bıkac doktora mail attım.mıkrotese de bıle şansınız yok dediler.yani tüm umutlarım yıkıldı .korkuyorum kafayı sıyırıcam diye..allahım herkesin kucagını doldursun inş...

egitim araştırma hastanesinde cıkıyo sende rahim filmi cektriyosun azospermli olduğu için aşılamaya gerek sende kadın doğuma eşinde üroloji sanırım.bende bunu araştırdım ama rahim filmi istenildiği için cıkartmadım pek fazlada tüpbebek merkezlerinde indirim olmuyo
Himmm sagolasin canim ama 3500- 4000 tl kadar indirim oluyormus

aminnnn inş canım...okadar doluyum ki anlatamam.bıkac doktora mail attım.mıkrotese de bıle şansınız yok dediler.yani tüm umutlarım yıkıldı .korkuyorum kafayı sıyırıcam diye..allahım herkesin kucagını doldursun inş...
cnm bize eşimin ilk ameliyatında gidin gelemyin sizin çocugunuz olmaz demişti çünki eşimde hiç bişey yoktu
bak şimdi hamdolsun ki var yani anlıcan o kadar sıkıntının sonu selamet olur inşlh siizn içinde cnm sen üzülmekte ağlamakta haklısın yılalr o kadar yıpratıyor ki bizleri kimseler anlayamaz
ama bu günlerin sonu selamet olucak inşlh cnm dua ve niyazla...

Günaydın arkadaşlar dua günü bugün benimdi. Tülay hanıma mesaj attım dileğimi ama bu saate kadar sayfada yayımlamadı :KK43: benim hacetim muradım sağlıklı sıhhatli, hayırlı ömürlü evladımın olması. Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar. Hepinizden Allah razı olsun kader arkadaşlarım :KK36:
Canım tülay arkadaşımızın kuzeni vefat etmiş bugün cenazeleri denizliye gidecekmiş o yüzden belki mesajını bile görmemiştir haberiniz olsun

Hım süleyman hocam yok demek olsun opunda orda olur ya çok heyecanlı ne kadar zor olsada güzel telaşlar bunlar eyinass ın dediği gibi biz bu zorluklardan bile zevk alıyoruz yeterki sonucu bebişli olsun bol bol ayağını sürü ve bizlere ismimizle dua et Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

cnm bize eşimin ilk ameliyatında gidin gelemyin sizin çocugunuz olmaz demişti çünki eşimde hiç bişey yoktu
bak şimdi hamdolsun ki var yani anlıcan o kadar sıkıntının sonu selamet olur inşlh siizn içinde cnm sen üzülmekte ağlamakta haklısın yılalr o kadar yıpratıyor ki bizleri kimseler anlayamaz
ama bu günlerin sonu selamet olucak inşlh cnm dua ve niyazla...

çok şükür canım sizin mutluluga az aldı..rabbım sana bana deil hepimize saglıklı hayırlı evlatlar versin.en yakınımız bile duygularımızı anlayamıyor.bizi bizden başka anlayan yok..iki üç gündür okadar kötüyüm ki.özel günümdeyim.her ay insan umut eder mi inan ki ediyorum.acaba olur mu ki diye ama böyle olumsuzlukları duyunca okadar cok yıpranıyorum ki..rabbim yüzümüzü güldürsün inş...
kusura bakma senınde basını olumsuzlukla agrıtıyorum.canım sen hep iyi düşün olumsuzluklardan uzak dur ki..bebeklerın rahat rahat gelsın sana inş...
tedavi aşaması nasıl geciyor canım.dinlenıyor musun sürekli..tabi paylaşmak istersen

Canım tülay arkadaşımızın kuzeni vefat etmiş bugün cenazeleri denizliye gidecekmiş o yüzden belki mesajını bile görmemiştir haberiniz olsun
Ayyy canim ya cok uzuldum Allah rahmet eylesin. :KK42: Allah mekanini cennet kabrini nur eylesin. Sabir diliyorum. Birkac gun ben devam ettirebilirim aslinda dua sırasını. Bugun benim, yarin tosbagg arkasimizin gunu.Bana dilegini ozelden atabilirsin tossbagg canim. Sabah ben yazayim sayfaya dilegini.

merhaba kızlar,
öncelikle rabbim isteyen herkeze bebişlerni tez zamanda kavuştursun.bir bebek delisi olarak ben 6 aydır psikolojik olarak mafoldum :KK43:
eşiminde benimde yaptırdığımız testlerimiz teiz çıktı yanlız geçen ay eşimin yaptırdığı kan testinde antikor negatif değilde poztif çıktı yüksek ihtimal bundan olabilir dedi doktor ve eşime deltocortil ilaç verdi onu kullandık bu umutla tekrar bekliyorum 10 gün kaldı adetime :KK43:
böyle bir sorun yaşayıp bu tedavi sonucu pozitif sonuç alan varmı .doktor olmazsa 6 ay daha bu ilacı kullancaksın dedı .eğer ozamanda olmazsa aşılama vs tedaviye geçicek sanırım ama ben nasıl beklicem 6 ay daha :KK43:

Canim mrblar. Evet tedaviyi biraktik mufit hocaya gidicez ben mail attim cevap verdi mailime.. hersey normalkn ben igne kullandrmazdim var olan da kaybolmus olabilir varikoselinizde sandiginzdan onemli olabilir demis. Ignenin yan etkileride vardi basindan beri esimi rahatsz edicek noktaya gelince biraktik cnm

ha sizde varikozel var yani o tam ne oluyordu? bide esinde ne gibi rahatsizliklar oldu igeneden dolayi? esimdede hersey normal ama yaklasik 6 aydir igne kullaniyor. subatin sonunda gidecegirz istanbula tekrar iyi bisey cikacak ümidiyle...

Back
X